pot kirdim cok uzgunum

Of seninki daha fena olmus..

Evet ben sabahtan kalkiyorum aciyorum radarlari gobekli avina cikiyorum hamilemisin hamilemisin gunde 9457906464857453 defa soruyorum.

Bidaha yapmam azarlamanla kandime geldim bak

keske allah bagıslasından sonra aaa takma kafana bende cok kilo almıstım 1 senede veririsin önemli olan bebegin falan deseydin

Öyle deyip vicdan azabı çekiyorsanız bence hiç sıkıntı yapmayın isteyerek olmayan bişey gönlünüz ferah olsun :)

üzülme canım hiçbir şey olmaz Doğum yapmak kolay degil o göbek 1 senede anca eriyor

Bana da olmuştu bende çok üzülmüştüm ama ne yapalım elimizde olan bişey mi gerçekten hamile sanıyoruz bende kuaförde sohpet ediyordum napıyosun ne ediyosun derken kız işte bende çocuk büyütüyorum yeni dedi bende , yaa hamilemisin dedim , kız kaldı öyle , doğurdum dedi , nasıl çevirceğimi şaşırdım ama napayım yahu koltuk üzerinde yaylanan göbeğinden hamile sanmıştım bir daha kimseye sormam sen de sormazsın bize ders oldu.

Sayemizde gobekli kimse kalmayacak

Bende siroz hastası olduğu için karnı şiş olan birine kaç aylık diye sormuştum :-( çok üzülmüstüm sonra. Sizinki yine daha iyiymiş.

Unutmustur çoktan. Ben sezeryanla dogum yaptım dogumdan 3 /4 gun sonra komsum gelmisti yasli bi teyze"ikincisini iceride unuttular herhalde" diye igrenc bir espri yapmıştı. Nasil gıcık olmuştum anlatamam ama bi iki saate aklımdan çıktı simdi siz soyleyince hatırladım:)

Üzülme, kötü niyetli olarak söylememişsin ki... En azından doğum kilolarını vermesi için bir vesile olur, bu da iyi bir şey...

Nolacak canım banada doğumdan sonra bıçok kişi hamilemisin demişti ilk başta üzüldüm ama öyle kusecek kadar Değil ki ben normalde kilo konusunda takıntılı olduğum halde

olur boyle seyler. bosver.

Aklima sunu getirdi.
Bi kac sene once sinifta oturuyoduk.
Projeden dolayi tanimadigimiz bi ogretmen girdi derse.
Kadin masanin uzerine oturdu basladi anlatmaya.
Haliyle var olan gobegi dahada ortaya cikti iki buklum oturunca.
Arkadan bi erkek: hocam hamilemisiniz? diye sordu..
Ogretmen: hayir diyip devam etti.
Sonra ayni erkek yine: yenimi dogum yaptiniz??..
Kadin bakti bakti duymamazliktan gelip devam etti derse.
Oyle bozulduki, hamilelikte dogumda soz konusu degilmis hc..

Aman normal o. Geçen iki üç aylk bebek görmye gittik kadın doğurmamıs gibydı. Tanımasam doğum ne zmn derdm:c