- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 37
-
- Konu Sahibi son mecnun
Bundan 2 yıl önce biri bana sormuştu ve ben evli bile değildim yaşadığım şoku düşün
sonra kendi kendime kadın halı kızım şu haline bak dedim başladım diyete spora. Şimdi göbeğim yok gayette iyi oldu iyi ki demiş diyorum. Ayrıca daha yeni doğum yapmış. Ben mesleğim gereği çok içli dışlıyım hastalar, doğum yapan anneler neler görüyorum. Sanmıyorum takacağını. En fazla bir kaç saat takar unutur. Takmazsa da kendine dikkat eder daha iyi
Her gordugu gobege HAMILE MISINNN diyenlerin amaci ne acaba milleti uzuyolar. Hayir hayatimda hic gobegim olmadi kendim yasamadim ama bu ne patavatsizlik anlamiyorum. Cocuk yapsa duz mantik dersin bunu yapan kadin bi de. Sanki gobegin tek sebebi hamilelik
keske allah bagıslasından sonra aaa takma kafana bende cok kilo almıstım 1 senede veririsin önemli olan bebegin falan deseydinMerhaba hanimlar
Dun esimle disari ciktik. Avm de esim bir arkadasiyla karsilasti konustular falan.. Arkadasininda yaninda esi vardi bizde sicak bir sekilde selamlasip konusmaya basladik.
Kadinin uzerinde kaban olmasina ragmen gobegi bariz bir sekilde siskindi. Bende en sirin halimle bebek bekliyorsunuz herhalde dedim.demez olaydim kadin 2ay once dogum yaptim demesinmi
Ben nasil toparlayacagimi bilemedim daha da batmamak adina ah cok guzel Allah bagislasin gule gule buyutun dedim..
Dedim ama cok uzuldum o an. Lohusa kadin sonucta eminim zaten kafasina takiyordur kilosunu gobegini.. Taze bir anneyi daha dogrusu bir insani istemeyerek de olsa uzmek kirmak beni cok uzdu
Onlardan ayrildiktan sonra teselli ararcasina esime anlattim durumu o da hamile oldugunu sanmis nevar bunda canim oda kilo versin biraz dedi.. Erkek iste kime ne anlatiyorum iste..
Kizla birdaha gorusme sansim olsa kendimi affettiririmde bidaha benle gorusmek istermi emin degilim
keske allah bagıslasından sonra aaa takma kafana bende cok kilo almıstım 1 senede veririsin önemli olan bebegin falan deseydin
Bana da olmuştu bende çok üzülmüştüm ama ne yapalım elimizde olan bişey mi gerçekten hamile sanıyoruz bende kuaförde sohpet ediyordum napıyosun ne ediyosun derken kız işte bende çocuk büyütüyorum yeni dedi bende , yaa hamilemisin dedim , kız kaldı öyle , doğurdum dedi , nasıl çevirceğimi şaşırdım ama napayım yahu koltuk üzerinde yaylanan göbeğinden hamile sanmıştımbir daha kimseye sormam sen de sormazsın bize ders oldu.
kalmasın ama insanları bunalıma sokarak değil kız bidaha benle konuşmuyo ayrıcaSayemizde gobekli kimse kalmayacak
Bende siroz hastası olduğu için karnı şiş olan birine kaç aylık diye sormuştum :-( çok üzülmüstüm sonra. Sizinki yine daha iyiymiş.
kalmasın ama insanları bunalıma sokarak değil kız bidaha benle konuşmuyo ayrıca