- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 37
-
- Konu Sahibi son mecnun
Evet belki bir hayra vesile olmusumdur dimi iyi bir teselliHic olmazsa doğum yapmis kendi de farkindadir gobegin....hem vermesi icin gaza gelmistir sayenizde....benim bir arkadasima hamilesin gel otur diye otobüste yer vermişlerdi ki sadece gobekti o da... Ama hala göbekli yani çok sarsilmadinbu olayda:)
Super.. o an hizli dusunebilsem bile eminim bunu dusunemezdimKeske "esimden bebek beklediginizi duymuştum ama doğum yaptığınızı bilmiyordum. Iki üç aylık hamile sandim sizi" falan diye cevirseydiniz lafı.
Bu da size ders olmustur bidaha kismeye sormazsiniz, sizin araciligizla okuyan herkese mesaj olsun, kendisi soylemeden kimseye hamile misin diye sormayin hoş olmuyor, ben biyerden sonra soran kim olursa olsun sanane diye cevap veriyordum. Zaten dogum kilolari bir stres kaynagi ustune bir de onune gelen hamile misin diyince insan iyice depresyona giriyor. Dogumdan sonra 40 kilo verdim bunun 20 kilosu ay ne cok kilo almissin ya da hamile misin diye soranlara sinirimden icimin icimi yemesiyle gitmistir.
oy ne doluymusum :) uzulme konu sahibi, soran çoksa hatirlamaz bile sizi, ama dedigim gibi bidaha 9 aylik gorunumunde bile olsa kimseye bu soruyu sormayin, soylemek isterse kendi soyler zaten
Her gordugu gobege HAMILE MISINNN diyenlerin amaci ne acaba milleti uzuyolar. Hayir hayatimda hic gobegim olmadi kendim yasamadim ama bu ne patavatsizlik anlamiyorum. Cocuk yapsa duz mantik dersin bunu yapan kadin bi de. Sanki gobegin tek sebebi hamilelikMerhaba hanimlar
Dun esimle disari ciktik. Avm de esim bir arkadasiyla karsilasti konustular falan.. Arkadasininda yaninda esi vardi bizde sicak bir sekilde selamlasip konusmaya basladik.
Kadinin uzerinde kaban olmasina ragmen gobegi bariz bir sekilde siskindi. Bende en sirin halimle bebek bekliyorsunuz herhalde dedim.demez olaydim kadin 2ay once dogum yaptim demesinmi
Ben nasil toparlayacagimi bilemedim daha da batmamak adina ah cok guzel Allah bagislasin gule gule buyutun dedim..
Dedim ama cok uzuldum o an. Lohusa kadin sonucta eminim zaten kafasina takiyordur kilosunu gobegini.. Taze bir anneyi daha dogrusu bir insani istemeyerek de olsa uzmek kirmak beni cok uzdu
Onlardan ayrildiktan sonra teselli ararcasina esime anlattim durumu o da hamile oldugunu sanmis nevar bunda canim oda kilo versin biraz dedi.. Erkek iste kime ne anlatiyorum iste..
Kizla birdaha gorusme sansim olsa kendimi affettiririmde bidaha benle gorusmek istermi emin degilim
Evet belki bir hayra vesile olmusumdur dimi iyi bir teselli