- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
-
Cevap ver sen, senin sadece telefonunda "postacı" olarak kayıtlı olan postacının adresini nereden buldunuz?Sacma sapan mesajlara cevap yazmayacagim bundan sonra dilediginiz fikri yurutun siz.
Hah ben bundan bahsediyorum o kargo posetleri nasıl bilmeyen varmı içi görünmez ve paket açılamaz açılırsa geri yapışmazPostacı öğle yemeğine eve gidiyor.
Karısı senin eşine gelen evrakları görüyor.
Hatta kurcalıyor ve mahkemelik olduğu
eşine ulaşıyor.
Allah aşkına şu kısım için kaç saat düşündün?
Esim kamulu, bir ark. Esi de ayni kurumda onu aradik kadin bilmiyormus baska birine sordu kadin oyle ogrendikYok sanırım siz postacının adresini nerden buldunuz diye sordu.
Ben size direk fake diyemem ama öyle gibisiniz. Ben kararımı dava sonucunua göre vereceğim. İlerki bir konunuzda biz davadan vazgeçtik, geldi bizden özür diledi, kızı da var, daha fazla üzülmesin diye vazgeçtik derseniz işte o zaman fake olduğunuzdan emin olacağım.
Fake üyelere harcanan zamanı da hep haram etmişimdir.
Saçma sapan olanı sadece yorumlarımız mı sanıyorsunuz siz?Sacma sapan mesajlara cevap yazmayacagim bundan sonra dilediginiz fikri yurutun siz.
Mahkeme kagidi ne zamandir kargo posetinde geliyor? Zimbali bir zarfla gelirHah ben bundan bahsediyorum o kargo posetleri nasıl bilmeyen varmı içi görünmez ve paket açılamaz açılırsa geri yapışmaz
Bu adam postacı mı kargocu mu?Mahkeme kagidi ne zamandir kargo posetinde geliyor? Zimbali bir zarfla gelir
Esim kamulu, bir ark. Esi de ayni kurumda onu aradik kadin bilmiyormus baska birine sordu kadin oyle ogrendik
Başlık ilgi çekici geldi zaarBu adam postacı mı kargocu mu?
45 ziyaretçi
Fatura, extre, celp, kargo ayni kisi birakir mahalle mahalle paylasilmis zaten 3 postaxi varmisBu adam postacı mı kargocu mu?
45 ziyaretçi
Evet zımbalı bir zarfla gelir ama kargo elemanı getirmez PTT gönderir resmi olduğu için ve zımbalı da olsa ASLA içeriği görünmez!!!Mahkeme kagidi ne zamandir kargo posetinde geliyor? Zimbali bir zarfla gelir
Hayırlısı..Fatura, extre, celp, kargo ayni kisi birakir mahalle mahalle paylasilmis zaten 3 postaxi varmis
Hanimefendi yazimi okumadiniz sanirim ptt kargo yok mu?? Hepsine ayni kisi bakiyor bulundugim yer kucuk nufuslu bir ilce ve mahalle mahalle paylasmislar. Dun adres bilgisi icin arasigimiz kisi 3 postaci var hangisi dedi. Zaten belirttim yazimda devlete ait bir kurum dedimEvet zımbalı bir zarfla gelir ama kargo elemanı getirmez PTT gönderir resmi olduğu için ve zımbalı da olsa ASLA içeriği görünmez!!!
Hafiye gibisinKonu sahibi aşağıdan gördüm sizi şimdi de gitmişsiniz hayırdır?
Aman neyse tamam ben hiç aynı POSTACI görmedim bana denk gelmedi sizin özel postacınız demek.Fatura, extre, celp, kargo ayni kisi birakir mahalle mahalle paylasilmis zaten 3 postaxi varmis
Hah ben bundan bahsediyorum o kargo posetleri nasıl bilmeyen varmı içi görünmez ve paket açılamaz açılırsa geri yapışmaz
Cunku posta ya da ayni kisi bakiyorya bu kargo görevlisine niye postacı diyorsun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?