Portakal spor ;)

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Kızlar uzun zamandır işyerinde oturmaktan aldığım 25 kiloyu verebilmek çesitli spor salonlarına danıştım.. Bayan-Erkek karışık olması benim için sıkıntı verici bir durumdu.. Sonunda portakal spor ile tanıştım Bir hafta oldu başlayalı fakat vücudumdaki değişimleri gözle görebiliyorum

Sistem şu şekilde işliyor;
cumartesi dahil haftanın 6 günü 35-40 dk. programda çalışıyoruz..
Sadece bayanlar için oluşturulmuş bir sistem erkek sinek bile giremiyor
Yaklaşık 8 adet istasyon ve 8 adet step tahtası var..
30 sn. bir gelen sinyal sesi ile birlikte çalışma alanını değiştiriyoruz.. yani 30 sn. istasyonda çalışıyoruz 30 saniye step yapıyoruz sonra tekrar istasyon,tekrar step.. böyle 3 tur çalışıyorsunuz..

Zaten hocamız çok yardımcı oluyor, ayrıca bölgesel zayıflama için ayrıca program oluşturuluyor..

Kesinlikle tavsiye ediyorum..

revindell kilo vermeye başladın mı canım? bildiğim kadarıyla spor salonundan kişiye özel diyet veriliyor bende bugün başlıyorum da merak ettim :26:

ben iki haftadır falan gidiyorum. pek diyet yaptığım söylenemez, daha kilo vermemiş olabilirim ama sıkılaşmayı hissetmeye başladım. yağ su kas oranını falan başta ölçüyorlar. her ay kontrol ediyorlar bu oranlarımızı. Gerçekten eğlenceli oluyor, bir de birkaç kadın da varsa yanınızda hırslanıyorsunuz 30 dk dan sonra 15 dk kadar plates de yapıyoruz...
İlk 3 gün zor gelebilir ama sonrasında vücut alışıyor. Gidemediğim günler vicdan azabı yaşıyorum :) Şimdilik memnunum. Ama kalp sorunu çok yüksek ya da çok düşük tansiyonu olanlara önermem...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben iki aydır gidiyorum çok memnunum dört kg verdim ve 1beden küçüldüm 11 martta diyetisyenede başlıcam.şiddetle tavsiye ederim.hem terapi oluyor bir saat nasıl geçiyor anlamıyoruz.hiç durmayın gidin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…