Portakal konusu diyelim

Bebek arabası mı bizde bebek yok ki kimle karıştırdınız acaba

Salla gitsin hatta eşine de anlat gerçeği bilsin.
Konuyu direkt aç nolacak onlar utanmadan ihtiyacın olduğunu bildikleri halde el koymuş birde boş boş konuşmuşlar.

Sağlığınız için aldığınız birşeyi bukadar entrikaya gerek varmı bilemedim. Ben olsam alır dümdüz kullanır geçerim. Zaten kendim ulaşabileceğim birşeyi kv yada görümceden beklemem dolasıyla onların kullanmasına müsade etmem
Çok içinize dert olduysa ve görmelerini istiyorsanız story yada duruma koyun bilmem kimden aldım aşırı memnunum ve tavsiye ederim diye not düşün

Ee deseydiniz ya “ben o zaman falancadan alacağım” diye. Niye demediniz o an?
Çünkü o zaman bekle yeni ürün gelecek derlerdi. Ben de sizin ürününüzü istemiyorum diye yüzlerine söylersem eşim varken masum ayağına yatmak için her şeyi yaparlar biz verdik o almadı diye gazeteye ilan bile verme kapasitesi var kv’de yeter ki biricik oğluşu ona kızmasın.

Al gitsin kullanınca anlarlar zaten. Diğer kadın getirecekmis derlerse de ben aldım sağolsun diyin geçin.

Instada ürünü paylasip "cok memnunum harika urun harika paketleme tesekkurler" tarzinda birsey yazip kadini etiketleyebilirsin gorurler o sekilde

Gıcık oldum ne yapayım.

Tanınmamak için ürünü farklı yazdınız ama ben çok merak ettim.
Latince adını yazayım. Siz bakın googledan Hypericum perforatum ama özel bi bölgeden geliyor ve özel bi malzemeyle karıştırılıyor. Yani internetten alıp aynı etkiyi göremem

Tamamen bağlamdan koptum. Çok az üretilen, senede belli bir zamanda hasat edilen, bir şeylere de çok iyi gelip faydası hemen görülen bu ürün nedir ben ordayım???
Aklıma bal türleri geliyor ama öyle midir? Nolur beni aydınlatın

Wp falan kullaniyosa orda paylaştırabilirsiniz ekliyse kizida kendi de görürdu. " X hanım urunumuzu aldı şifa olsun " gibi aklıma bişey gelemedi. Ya da ürünü aldıktan sonra yanlarına uğrayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…