Kızlar merhaba sizlerle dertleşmek iyi geliyo umarım her biriniz iyisinizdir :) Benim bu porselen kaplamalarla ilgili bi sorunum çıktı kızlar. Üstten ön 4 dişim porselen kaplama.. Neyse bunu yaptıralı tam 8 yıl oldu ve dün porselen kaplamam kendiliğinden çıktı. Dişçiye yapıştırtmaya gittim ve bana bu porselenlerin yenilenmesi gerektiğini ve porselenin altında kalan (kesilen) 2 dişin küçüldüğünü, dolgularının düştüğünü artık 4lü köprü porselenin tutmayacağını söyledi. Bu yüzden 4 yerine artık 8li köprü yapmamız gerekeceğini hem estetik açıdan daha iyi duracağını söyledi. Şimdilik eski porselen kaplamalarını yapıştıracağım sonra gel tedaviye başlayalım dedi ve eskileri yapıştırdı. Benim sorum şu ki kızlar porselenin altında kalan dişlerde dolgular küçülse, çıksa veya çürüse bile vida gibi yöntemlerle yeniden doldurulamaz mı ve madem 4lü porselen tutmayacak eski porselenlerim nasıl yeniden yapıştı?Dünden beri darmadağın oldum. 8li porselen yaptırmak istemiyorum. Estetik açıdan ya da tutmuyo diye yok yere sağlam dişlerimden olamam. Hiç bir şey kendi dişinizin yerini tutmuyo sonuçta. Aramızda başına böyle bir şey gelen varsa ya da bilgisi olan veya diş hekimi arkadaşlarımız varsa nolursunuz bana cevap yazın. Sizlerden bilgi almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim hepinize kızlar :*