o konuda bronluk süper. ama bende çok sevıyorum beyazlıgıevet esmerlere bakıyorum ne leke akne izi kıl kökü hiç bişi yok ben beyaz vücut çok seviyorum
ıkımızde yeterınce vurdukbende vurdum biraz sende vurdun
o konuda bronluk süper. ama bende çok sevıyorum beyazlıgıruh gibi dolancan ortada
evet lekeli de olsa beyaz olsun hortlak kıvamında süperakça pakça yivrumm
o konuda bronluk süper. ama bende çok sevıyorum beyazlıgıruh gibi dolancan ortada
Ben de beyaz seviyorum hatta biraz yüzüm ve ellerim yandı şu an moralim bozuluyor baktıkça..Geçenlerde iğne vurdurmaya gitmiştim sağlık ocağına, popomu açtım hemşire "Ayy ne kadar beyazsınızz!" dedi, dedim noluyoruzz? Bu arada yorumlarınız bir harika yalnız..
Bi keresinde denizdeyim kuzenimle, biraz uzaklaştık kıyıdan. Ben de plajda denizde yansımadan olsa gerek baya beyaz görünürüm. Kadının biri yanımıza yanaştı 'ayy ne kadar beyazsın' dedi şaşırmış bi ifadeyle ve uzaklaştı gitti.Ta oralardan bunu demek için gelmiş, amaç neydi anlamadım.
kadınlar beyaz ten çok seviyor çoğunlukla
Ya aslında o biraz da modayla, kültürle, yaşam tarzıyla vs. alakalı.
Mesela bir ara bronzluk modaydı, çünkü o zamanlar bronzlaşmak param var tatile gittim demekle eş değerdi. Şimdiyse bir sürü güneş kremi çeşidi var, insanlar artık hafif bronzluğu veya beyaz kalmayı tercih edip sağlıklı yaşıyorum imajı veriyorlar.
Bir de az olan sevilir mantığıyla bizler beyazlığı daha çok seviyoruz sanırım.
Benimkiyse tamamen tarzla alakalı. Başkasında bronz teni severim, hatta siyahi teni bile severim ama kendime beyazlığı daha çok yakıştırıyorum.
bütün beyazlar toplanmış toplanmış toplanmış.
bende bronzlugu sevmıyorum
ten rengimi çok sevıyorum
onlarda beyaz olmalı
aslında bronzluk tenın kusurlarını da saklıyor