Gerçekten onlar için kullanılan bi ürünmü?
son söylediğiniz cümleden korktum vallahi..
zaten cildim kusurlu bide kalıplaştıran bi fondatenle berbat etmeyeyim üstelik çıkmıyomuş :/[/]
Temizleyicileri falan temin ederseniz , yine dugun dernek hani 1-2 saatligine yapin gidin ama yillarca her gun kullanilcak bir malzeme degil ..
Moda show'lar, film cekimleri, tv programlari surekli makyaj gerektiren ortamlar icin birebir, sorunsuz ciltlerin bile rengini calabiliyorlar, bilmem hic bi spikeri, surekli makyajla dolasan unluleri , makyajsiz gordunuz mu? Sokakta dolasan insanlardan cok daha soluk, dull,morarmis bi cilt rengine sahipler..
Sebebi tam da bu yogun plastik iceren, kalicigi uzun suren makyaj malzemeleri, onlarla gorunum muhtesem ama onlarsiz facia, cilt saatlerce havasiz kalmaktan kendi oz rengini yitirmeye basliyor belli bi saaten sonra
Isin kotusu sadece fondoten , kapaticilari yok bu lanet seylerin, ruju, fari, o su busu herseyi var..
Ve hepsi bence kadinlarin dogal guzelliklerini caliyor..
Bu kadar cok seyi nerden biliyorum, bir donem plastik makyaj uzerine ders almisligim var newyork'un onemli
estetik okullarindan christian Valmy
'den ..
O sebeple cilt problemleri olanlar, olmayanlara oranla daha saglikli , dogal urunlere basvursunlar..
Ruj yerine , lip stain denen , gulden elde edilen dogal dudak boyalarini kullanin , uzrinede parlatici bitti gitti :)
Fondoten kullanacaklar da cilt sorunlu ise mumkun oldugunca su bazli urunlere gitsinler yada dogal iceriklerle elde edilmis bi suru urun var..
Yani bu plastik malZemelere gelene kadar neler var neler ..