PORSAN'dan JUMBO MAVİŞ ÇEYİZ SETİ 266 parça

kahvesever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
402
0
96
Bursa
Burada böyle kampanya buldum..Linkte verilen ürünlerden beğendiklerim oldu..Bornoz seti hariç içime sindi..Kütahya Porselen markası ile kullanım deneyimi olanlar bilgiler paylaşabilirse sevinirim..Kampanya hakkında düşüncelerinizi öğrenebilir miyim almak istiyorum yardımcı olur ne olur :)

PORSAN'dan JUMBO MAV EYZ SET 266 para

Fiyatı uygun görünüyor tek tek içindeki parçaların fiyatını toplayınca ama ben bu tür setlerin alınması taraftarı değilim. Hem sette senin almayı düşünmediğin boşa parçalar olacak hem de içine tam sinmeden birkaç seçenek arasından seçim yapmak zorunda kalacaksın. Tek tek içine sinerek alsan da bundan daha pahalıya mal olacağını sanmıyorum, en azından her birini istediğin markadan belki daha kalitelisini daha uyguna alırsın.. Örneğin belki sen uyku setini başka bir marka almak istiyorsun belki hiç almayacaksın.
  • Yemek takımını 400-500e halledersin,
  • çatal kaşık bıçak 300-400 arası olsa.(ki ben yemek takımı+çkbı 700e aldım),
  • tencere takımını 250-300e bulsan(bu kadar çok parçalı takım ister misin bilemedim)
  • kahvaltı takımını 120-150ye alabilirsin.
  • Bornoz takımı 150 desek(100e bile var aslında),
  • maureravm'de sarev-polo nevresim(pamuk saten) yorgan ve yastık hediyeli 190a var onu da alsan,
  • Arnica'nın minik süpürgeleri de 60 lira ,
yine bu paketten uyguna geliyor ve saydığım markaların hiçbiri bu sitedekinden kötü değil. Ki bu dediklerimden de daha uyguna bulabilirsin bence.. Mesela ben yukarıdaki listeyi 1350'ye hallettim:)

tamam fiyat uygun ama ben de taraftarı değilim tümünün aynı yerde toplanmasına. hepsinin renginni modelinin içine sinmesi zor(en azından kendim için). tek tek çok uygun fiyatlara bulabilirsin die düşünüyorm.kısıtlama kendini bence

Fiyatı uygun görünüyor tek tek içindeki parçaların fiyatını toplayınca ama ben bu tür setlerin alınması taraftarı değilim. Hem sette senin almayı düşünmediğin boşa parçalar olacak hem de içine tam sinmeden birkaç seçenek arasından seçim yapmak zorunda kalacaksın. Tek tek içine sinerek alsan da bundan daha pahalıya mal olacağını sanmıyorum, en azından her birini istediğin markadan belki daha kalitelisini daha uyguna alırsın.. Örneğin belki sen uyku setini başka bir marka almak istiyorsun belki hiç almayacaksın.
  • Yemek takımını 400-500e halledersin,
  • çatal kaşık bıçak 300-400 arası olsa.(ki ben yemek takımı+çkbı 700e aldım),
  • tencere takımını 250-300e bulsan(bu kadar çok parçalı takım ister misin bilemedim)
  • kahvaltı takımını 120-150ye alabilirsin.
  • Bornoz takımı 150 desek(100e bile var aslında),
  • maureravm'de sarev-polo nevresim(pamuk saten) yorgan ve yastık hediyeli 190a var onu da alsan,
  • Arnica'nın minik süpürgeleri de 60 lira ,
yine bu paketten uyguna geliyor ve saydığım markaların hiçbiri bu sitedekinden kötü değil. Ki bu dediklerimden de daha uyguna bulabilirsin bence.. Mesela ben yukarıdaki listeyi 1350'ye hallettim:)

İlgin için çok teşekkür ederim..Aslına bakarsanız yakın zamanda evlilik planım yok..Çalıştığım şirkette 3 kız arkadaşım nişanlılar ve çeyiz telaşındalar..Onların psikolojiyle bende birşeyler almayalı mıyım acaba diye düşünüdüm..Nette yaptığım araştırmada bu kampanyaya denk geldim..ilk başta hesaplı gibi geliyor ama sizinde tek tek izah ettiğiniz gibi durum sanki..Almaktan vazgeçtim yani :)

tamam fiyat uygun ama ben de taraftarı değilim tümünün aynı yerde toplanmasına. hepsinin renginni modelinin içine sinmesi zor(en azından kendim için). tek tek çok uygun fiyatlara bulabilirsin die düşünüyorm.kısıtlama kendini bence

Fiyatı uygun olduğu için almak istedim ama düşününce mantıklı olmadığına karar verdim..Çok teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için..

Back
X