Slm. Ben kombine estetik ameliyatlar olmayı planladığım için aylardır araştırmalar yapıyordum. Sonuç olarak Superplast estetik kliniği ve dr.Coşkun Levent Taşçıya ameliyat olmaya karar verdim. Liposuctiondan daha ileri en son yöntemle slim lipo ile bedenin istenilen bölgesinden yağ alıyorlar. Üstelik liposuctiondan daha üstün bir yöntem. Ayrıca popo estetiği ve yüz gençleştirme de yaptıracağım ona. Amerika da FDA onaylı, denenip, başarısı kanıtlanmış hangi yenilik varsa hemen getirip uyguladıklarını öğrendim. Bugün Dr. Levent Taşçı ile telefonda görüştüm ilk izlenimim gayet olumlu oldu. Şubat gibi ameliyat olacağım. Gelişmeleri yazarım.
popomun küçüklüğünden şikayet ettiğim için meme estetiği ve burun için gittiğim doktoruma sordum. yağ enjeksiyonlarının yapılabildiğini söyledi. ama çok güzel sonuçların alınmasında sıkıntı var dedi. aklım karıştı. nette çok bilgi avr bu konuda ama eriyormuş yağın çoğunluğu tekrarı gerekir dedi. bu arada zayıf olduğum içinde o kadar yağı sizden çıkartamayız diye de ekledi. moralim çok bozuk yardımmmm....
popomun küçüklüğünden şikayet ettiğim için meme estetiği ve burun için gittiğim doktoruma sordum. yağ enjeksiyonlarının yapılabildiğini söyledi. ama çok güzel sonuçların alınmasında sıkıntı var dedi. aklım karıştı. nette çok bilgi avr bu konuda ama eriyormuş yağın çoğunluğu tekrarı gerekir dedi. bu arada zayıf olduğum içinde o kadar yağı sizden çıkartamayız diye de ekledi. moralim çok bozuk yardımmmm....
Kızzzzlaaaaaaar... Ameliyat oldum... Bugün 2. Günüm.. Gıdı sakşşını hissetmedim diyebilirim, hatta morlukları görmesem ve gözüm açık olmasaydı inanamayacaktım. Sedatif+lokal oldum..uyur uyanık bi halde yani.. Popoya yağ enjeksiyonu birazcık ağrılıymış. Ama değer inşallah. Kardeşim 2 yıl önce oldu ve hiç erimedi, taş gibi walla. 12 bin ödedim, yarın 3. Gün korseler ve bandajlar değişilecekk.bu işin en zor kısmı korse ve bi süre poponuzun üstüne oturamıyosunuzz.yan ve yüz üstü uyuyabiliniyo.yürümek çok iyi geliyo. Artık elbiseler çok daha iyi durucak, etekler ve taytlar... Bandajların altından bile müthiş duruyo. Darısı isteyen herkesin başına hayırlısıyla inşallah .
popo ve göğüs estetiği diyince aklıma hep patlar mı,sızar mı gibi sorular gelirpardon ayıp olmazsa üstüne oturabiliyo musun?
Slm sorun olmazsa resim gonderebilir misin? Ben de popo estetigi olmak istiyorum. Gogus buyutme oldum ama popoda benim dr iyi olmadigini dusunuyorum. Akin beye olmustum gogsu. Ama popo icim slim lipo yaptirmak mantikli gelse de sonuc nasil oluyor cok merak ediyorum. Bir de doktorun ameliyat sonrasinda da ilgili mi hastasiyla? Bilgilendirirsen cok sevinirim? Bide zaman icinde dezavantaji varmiymjs? Deni akkaya gibi sagi farkli solu farkli olma endisesi varSlm.Bugün 2 estetik operasyon geçirdim. Lazer slim lipo yöntemiyle göbeklerimdeki yağlardan kurtuldum. Birde popo estetiği oldum. Daha sonra lazerle vajina daraltması da yaptıracağım. Operasyon sırasında hiç acı hissetmedim. Hatta bittikten sonra Akmerkeze gidip alışveriş yaptım.Tedbiren bir ağrıkesici aldım sadece. Doktorum Superplast kliniğiden Coşkun Levent Taşçı idi. Çok yetenekli, bilgili ve dürüst bir doktor. Bu iki operasyonun fyatı 7.000YTL imiş benden 6.000YTL aldı. Düşündüğüm başka operasyonlar var onları da coşkun beye yaptıracağım, çünkü hem doktorluğuyla hem insani yaklaşımıyla bende güven uyandırdı.
oturduğunuzda kayma yapabılıyormuş öyle bir ünlünün başına gelmişti kimdi hatırlamıyorum
oturunca kayma ihtimali olan popo protezi....o da doğruysa tabii.benim ki yağ enjeksiyonu.tek risk erimesi( AMA ablam olalı 2 yıl oldu , süper ! hiç erimedi :)) ben olalı 2 ay olcak, şişler indi ve muhteşem görünüyo, elbise giymeye doyamıyorum ve şortlar hiç bu kadar yakışmamıştı * darısı herkesin başına ( isteyen tabi ki )))......artı gıdı gidince 5 yaş geriye attığımı söylüyo arkadaşlar :))
Popo estetiğiniz bugün ne durumda yani kalıcı oldu mu acaba?sanırım yağ transferi yaptırmıştınız değil mi?çok yakında ben de yaptırmayı düşünüyorum kısmetse,malumunuz doktor seçimi çok zorluyo araştırmaktan hem usandım hem yoruldum.çünkü daha önce başarısız bir kaş kaldırma ameliyatı geçirdim,en iyilerinden biriydi ama çok şanssızım, biri oldu diğer kaşım olmadı uani ameliyat beni 2 adım geriye götürdü çok üzüldüm,masraf bir yana o kadar sıkıntı çek ameliyat ol zaman harca şişliklerin geçsin diye bekle,deyseydi keşke.yani bu nedenle söyleyekleriniz önemli.Ahmet Karacalar çokgüven uyandırıyor,işiin ve bu konunun ehli gibi geliyor ancak dr seçiminde kendime güvenemez oldumSlm.Bugün 2 estetik operasyon geçirdim. Lazer slim lipo yöntemiyle göbeklerimdeki yağlardan kurtuldum. Birde popo estetiği oldum. Daha sonra lazerle vajina daraltması da yaptıracağım. Operasyon sırasında hiç acı hissetmedim. Hatta bittikten sonra Akmerkeze gidip alışveriş yaptım.Tedbiren bir ağrıkesici aldım sadece. Doktorum Superplast kliniğiden Coşkun Levent Taşçı idi. Çok yetenekli, bilgili ve dürüst bir doktor. Bu iki operasyonun fyatı 7.000YTL imiş benden 6.000YTL aldı. Düşündüğüm başka operasyonlar var onları da coşkun beye yaptıracağım, çünkü hem doktorluğuyla hem insani yaklaşımıyla bende güven uyandırdı.
oturunca kayma ihtimali olan popo protezi....o da doğruysa tabii.benim ki yağ enjeksiyonu.tek risk erimesi( AMA ablam olalı 2 yıl oldu , süper ! hiç erimedi :)) ben olalı 2 ay olcak, şişler indi ve muhteşem görünüyo, elbise giymeye doyamıyorum ve şortlar hiç bu kadar yakışmamıştı * darısı herkesin başına ( isteyen tabi ki )))......artı gıdı gidince 5 yaş geriye attığımı söylüyo arkadaşlar :))
Burda yazilanlar bana cogu reklam gibi geldi ayrica lazer lipo da agri olmadigi kulliyen yalan. Kuzenim doktoru prof ufuk bey gogus ve popoya asla yag enjeksiyonunu onermiyor. Benden soylemesi...
en fazla 2 hafta süre veriyorlar ama Tayfun Türkaslan için böyle bu , bilmiyorum diğerlerini , bu aralar sülalece estetik ameliyatlardayızselam hatun. enjeksiyondan sonra popoda ödem oluyor mu? oluyorsa ne kadar sonra iniyor? bir de memnun musun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?