• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popo estetiği

popomun küçüklüğünden şikayet ettiğim için meme estetiği ve burun için gittiğim doktoruma sordum. yağ enjeksiyonlarının yapılabildiğini söyledi. ama çok güzel sonuçların alınmasında sıkıntı var dedi. aklım karıştı. nette çok bilgi avr bu konuda ama eriyormuş yağın çoğunluğu tekrarı gerekir dedi. bu arada zayıf olduğum içinde o kadar yağı sizden çıkartamayız diye de ekledi. moralim çok bozuk yardımmmm....

Arkadaşlar kalça estetiksiz nasıl büyütülebilir egzersiz felan ? Bi arkadaşım merdivenleri ikişer çıkmanın basenleri genişleteceğini kalçanında büyüyceğini söylemişti doğrumu sizce ?

canım onu yapmak ancak küçültür,sakın deneme bence..

arkadaşlar, ablam popoya yağ enjeksiyonunu 21 aralık 2009 da DR. HÜSEYİN GÜNER e yaptırdı, süperplast ta ! asla erime olmadı, lopez modunda geziyo walla :))ben de geçen hafta dr. hüseyin güner e muayene oldum,bende yaptırıcam, popo büyütme, gıdı liposakşın ve üst göz kapağı operasyonu için anlaştık... lokal anesteziyle yapıcak AMA fiyat çok pahalı geldi bana , 11000 dolar.. benden tarih almamı istedi... sizcede çok değil mi? tamam , eminim sonuçtan ama ? bu fiyat düşündürüyo..

gitmişken boş dönmek istemedim ve hüseyin beye botoks yaptırdım , sonuç çok güzel, abartısız bi dirilik geldi gözlerime, 500 tl ödedimkızlar, 4ay gider dedi, ben de tekrar etmeyi düşünüyorum ....

arkadaşlar, ablam popoya yağ enjeksiyonunu 21 aralık 2009 da DR. HÜSEYİN GÜNER e yaptırdı, süperplast ta ! asla erime olmadı, lopez modunda geziyo walla :))ben de geçen hafta dr. hüseyin güner e muayene oldum,bende yaptırıcam, popo büyütme, gıdı liposakşın ve üst göz kapağı operasyonu için anlaştık... lokal anesteziyle yapıcak AMA fiyat çok pahalı geldi bana , 11000 dolar.. benden tarih almamı istedi... sizcede çok değil mi? tamam , eminim sonuçtan ama ? bu fiyat düşündürüyo..

acaba bir müddet sonra çöküntü yada erime dağılma yapar mı bu yağ enjeksiyonu.

çok mağzur görün arkadaşlar ben popo estetiğini gereksiz görüryorum çünkü spor yapılsa.ne gerek var tabi çok gerekli olmayanlar için çok fazla kilolorda gerekebilir ama normalde bence çok gereksiz diye düşünüyorum

12 temmuz saat 14 e ameliyatım var... popoya yağ ve gıdı liposakşın!! gözkapağını yaptıramıyorum, bütçemi sarsıyo:(( onu bi 6 ay sonraya bıraktım, RABBİM sağlıK ve imkan verir İNŞALLAH , yaptırırım... isteyen herkese de... ayrıntıları paylaşırım.. süperplast alman hastanesi . dr. hüseyin güner.

Kızzzzlaaaaaaar... Ameliyat oldum... Bugün 2. Günüm.. Gıdı sakşşını hissetmedim diyebilirim, hatta morlukları görmesem ve gözüm açık olmasaydı inanamayacaktım. Sedatif+lokal oldum..uyur uyanık bi halde yani.. Popoya yağ enjeksiyonu birazcık ağrılıymış. Ama değer inşallah. Kardeşim 2 yıl önce oldu ve hiç erimedi, taş gibi walla. 12 bin ödedim, yarın 3. Gün korseler ve bandajlar değişilecekk.bu işin en zor kısmı korse ve bi süre poponuzun üstüne oturamıyosunuzz.yan ve yüz üstü uyuyabiliniyo.yürümek çok iyi geliyo. Artık elbiseler çok daha iyi durucak, etekler ve taytlar... Bandajların altından bile müthiş duruyo. Darısı isteyen herkesin başına hayırlısıyla inşallah .

Sonuçtan memnunsanız tabi ki birkaç kere tekrarlamasının bir sakıncası olmaz. Bu kalıcı olması için 2-3 kere tekrarlanması meselesini bütün doktorlar söylüyor. Cevabınız için çok teşekkür ediyorum... a.s

her konuda Levent taşçı.hep aynı dr.heralde reklam indirimi falan yapıyor bu dr:===

oturduğunuzda kayma yapabılıyormuş öyle bir ünlünün başına gelmişti kimdi hatırlamıyorum:59:

oturunca kayma ihtimali olan popo protezi....o da doğruysa tabii.benim ki yağ enjeksiyonu.tek risk erimesi :(( AMA ablam olalı 2 yıl oldu , süper ! hiç erimedi :)) ben olalı 2 ay olcak, şişler indi ve muhteşem görünüyo, elbise giymeye doyamıyorum ve şortlar hiç bu kadar yakışmamıştı * darısı herkesin başına ( isteyen tabi ki )))......artı gıdı gidince 5 yaş geriye attığımı söylüyo arkadaşlar :))

Back