geçmiş olsun illuyanka sonuçlardan memnunmusun ağrın acın varmı acaba?
merhablar gecmis olsun oncelikle ben fikrimi paylasmak istiyorum kizmassaniz:) liposuction icin bisey diyemiycem bende yaptirdim cokda guzel oldu ustelik 2gunde ayaga kalkmistim ama yersen yine aliyorsun kilo vucut seklin guzellesoiyor iyi doktora yaptirmaniz lazim cokme olmamasi icin vucutta ama popo estetigi fasa fiso benden size soylemesi paraniza yazik popo asiyolar falan ben gordum biliyorum yapanlarida yazik paraniza ise yaramiyor yuze yapilan yag enjeksiyini bile 4ayda yarisi bile kalmiyor iyi doktora yaptirirsaniz cok guzel oluyor bisey diyemiycem onuda surekli yaptirmak lazim genc gorunmek icin ama vucut enjekte edilenler ise yaramaz benden soylemesi ayak bilegine bile yaptiran oluyor yag enjesiyonu ince diye bilekleri bence basarisiz bunlar
Tesekkurler kızmadıgınız ıcın :)belkı uzulursunuz dıye dedım ama ben deneyımlerımı soyledım yıllarca saglık sektorunde ve estetıkcılerle calısmıs bırı olarak bırde bısey sormak ıstıyorum dısarıdan bellı olmuyor ama poponuzun buyudugu dımı sadece cıplakken bıraz dolmus olabılır n kıvrımları degısmıs olabılır ama oda erıyıcek bana hak verıceksınız moralınızı bozmak ıstemem deneyımlerınızı beklıyoruz ben kendı fıkrımı paylastım ıyı gunler
Bende belimdeki yağları aldırmak istiyorum ve onları popoma enjekte ettirmek istiyorum, bu arada safra kesesi ameliyatı olacağım. aynı anda bu estetikleride olsam bir sıkıntı çıkar mı? eyvahedigeldismile , şimdi hem popomun üstüne yatamam hemde karnımın üstüne yatamam diye korkuyorum. birde daha sonra kilo alırsam yağ aldırdığım yerlerde çöküntü olur diye korkuyorum. yani slimlipoda böyle bir risk var mı? yoksa diğerine göre daha az mı? olumunekankayizsmile , teşekkür ederim :hulya:
Safra kesesi ameliyatı şimdi laparoskopi yöntemiyle çok kolay. Ben bir gece hastanede yattım. sadece gözetim için. Hemen işine dönebilirsin. Dikkat etmek şartıyla. Bel ve karından slim lipo yöntemiyle yağ aldırırsan hiç sıkıntı çekmezsin. Sadece korse takıyorsun bir hafta kadar. İki operasyonu ardarda düşünüyorsan muhakkak doktorunla konuş. Ben sadece tecrübelerimi aktardım. :CüvCüv:Konuyu biraz saptırıcam ama safra kesesi ameliyatı zor mu? kaç günde işe dönerim? birde safra kesesi ile sadece bel ve karın bölgemdeki yağları adlırsam nasıl olur, fazla sıkıntı çeker miyim? İlgilendiğin için teşekkür ederim a.s.
Merhabalar,
Ben Superplast Hastanesinden Op.Dr. Coşkun Levent Taşçı' ya popo estetiği yaptırdım. Bir kaç ay önce yağ enjekte etmişti. Şimdi 2. yağ enjektesini yaptı. Sonuçtan çok memnunum. Arayıp teşekkür edeceğim kendisine.
Bakın operasyon hakkında bilgi vereyim. Doktorunuzla birlikte ne istediğinize karar verip popona kendi vücudundan alınan yağ enjektesi yatırıyorsun.10 gün korse takıp, gece yüzü koyun yatıyorsun. Bu benim 2. yağ enjektem. Çünkü Doktorum, Coşkun Levent Taşçı bana yağ enjektesinin kalıcı olması için bir kaç kez tekrar edilmesi gerektiğini açık açık söyledi. Ben buna razıyım. Çünkü sonuçtan çok memnunum. Birde her insanın beden yapısı ve bu bedenin verdiği tepkiler farklı. Bunuda dikkate almak gerekli.Bu ay içinde kontrole gideceğim. Farklı gelişmeler olursa elbette yazarım.Bu doktoru herkes çok övüyor... Benim de ilgimi çeken bir işlem popoya yağ enjektesi... Şöyle JLo gibi kalçalar fena olmazdı doğrusu delikafadulden Lütfen gelişmeleri bizimle paylaşın... Teşekkürler...
Bakın operasyon hakkında bilgi vereyim. Doktorunuzla birlikte ne istediğinize karar verip popona kendi vücudundan alınan yağ enjektesi yatırıyorsun.10 gün korse takıp, gece yüzü koyun yatıyorsun. Bu benim 2. yağ enjektem. Çünkü Doktorum, Coşkun Levent Taşçı bana yağ enjektesinin kalıcı olması için bir kaç kez tekrar edilmesi gerektiğini açık açık söyledi. Ben buna razıyım. Çünkü sonuçtan çok memnunum. Birde her insanın beden yapısı ve bu bedenin verdiği tepkiler farklı. Bunuda dikkate almak gerekli.Bu ay içinde kontrole gideceğim. Farklı gelişmeler olursa elbette yazarım.
Haklısın. Sporu bir yaşam tarzı yapmak lazım. Ben düzenli spor yapan biriyim. Bence estetik ve spor ikisindende yararlanmalıyız.Bakın Coşkun Levent Taşçı bana slim lipo yapmadan önce 9 aylık hamile gibi göbeğim vardı.Belim 100 cm di. Şimdi o göbek yok oldu. Belim 80 cm. Hedefim belimi 70 cm e düşürmek. Çünkü 38 beden ölçüsü öyle. Bende eskiden 38 bedendim. Eski halime gelmeme az kaldı. Şu an diyet yapıyorum. Spora ara verdim çünkü ameliyatlıyım.slm arkadaslar,
yag aldirma liposuction falan seylerin gerekli oldugunu dusunuyorum fakat bu popo ise biraz abarti gibi geliyor bana...benim iki sene oncesine kadar dumduz duvar gibi bir popom vardi.pantolon giyemezdim sonralari bi arkasin vasitasiyla PROFESYONEL aerobic ve spor yapmaya basladim.ama arkadaslar bu plates dedikleri zirvalik gibi degil lutfen kanmayin ebru salli platesten once 1 saat at gibi kosuyor yaglarini yakiyorda kas gelistirme ve esneklik icin plates yapiyor...benden size nacizene bir tavsiye kaliteli bir spor salonuna yazilin ve haftanin 5 gunu en az 1 er saat aerobic veya kosu tarzi kardio calismasi yapin.ozellikle popo bacak calistiran hareketler var ki ne istediginizi antronorunuze anlatirsaniz size fazlasiyla yardimci olurcaktir...ben iki senedir spor la ugrasiyorum tamam jlo gibi degilim ama eski halimden de eser yok...popomun istedigim kivama geldigini hissediyorum elledigimde:)birde bir konuya daha deginmek istiyorum jlo profesyonel bir danscidir eger dikkat ederseniz kendiside latin amerikali yani hem danstan hemde genetik olarak popo yapisi ole ve cogda kas yane...birde buyuk olupta yagli yagli lok lok oynamasindansa(kostugunuzda ziplaiginizde falan yane)o bolgeyi kaslandirin ki tas gibi olsun benim esim popomu siktiginda tas gibi oldugunu ve daha cok hosuna gittigini soluyo...tabi herkez istedigini yapmakla ozgur ben size tecrubelerimi paylastim...onemli olan istikrarli olmak arkadslar sporu bir yasam tarzi olarak benimseyin...no pain no gain:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?