Popo estetiği

illuyanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
98
3
86
Ankara
Slm.Liposculpturing yani vücuttan fazla yağların alınıp vücudun uygun bölgelerine yeniden verilerek daha güzel bir vücut biçimlendirilmesi diyebiliriz. Liposculpturing ve popo estetiği yaptırmayı planlıyorum. Bence İstanbul da bu alanda iyi doktorlar var. Şu anda araştırma safhasındayım. Benimle tecrübe ve görüşlerini paylaşacak arkadaşlara minnettar kalacağım. Tşk.

Slm.Bende suan bu arastirma icerisindeyimvereliniortak.Bir kac hastane var,bu islerde iyi olan.Ancak basinda Op.Dr.Ugur Dikmen i okudum.Cmt gunu onunla gorusmeyi hedefliyorum.Verilecek tekliflere gore haraekt ederim.basenden alinip popoya istiyorum biraz..Birbirimizi haberdar edelim..

Slm, ben uydu televizyonlarından izlediğimde Op.Dr.Hasan Fındık liposuction ve popo estetiği ameliyatı yaptığını anlattı. Bir ara ıstanbul'a gidip onunla görüşmeyi planlıyorum. Ankaradan onların kliniğini aradığımda sekreter iki ameliyat olduğunda 2.nin %50 indirime tabi olduğunu söyledi.Gerçi şu anda benim en önem verdiğim konu doktorun tecrübe ve yeteneği.Bir de Op.Dr. Nuri Battal'la görşmeyi planlıyorum. Ama şu anda para biriktiriyorum. 1-2 ay içinde yaptırabileceğimi zannediyorum. Ayrıca liposuction operasyonunu son lazer teknikleriyle uygulayan dr Coşkun Leven Taşçı'nın sitesini araştırdım o da görüşmeye değer.Haberleşelim.

Son düzenleme:
slm,ben istanbuldayim.Arastirabilirm.Bende dun mls yontemini arastirdim.Popo duzeltmekle bir alakasi yok ancak giden yaglar bir daha geri gelmiyor;arastirabilirsin..Ancak donem olarak uzun suruyor 5-6 hafta kadar.haberleselim.

Slm. Ben kombine estetik ameliyatlar olmayı planladığım için aylardır araştırmalar yapıyordum. Sonuç olarak Superplast estetik kliniği ve dr.Coşkun Levent Taşçıya ameliyat olmaya karar verdim. Liposuctiondan daha ileri en son yöntemle slim lipo ile bedenin istenilen bölgesinden yağ alıyorlar. Üstelik liposuctiondan daha üstün bir yöntem. Ayrıca popo estetiği ve yüz gençleştirme de yaptıracağım ona. Amerika da FDA onaylı, denenip, başarısı kanıtlanmış hangi yenilik varsa hemen getirip uyguladıklarını öğrendim. Bugün Dr. Levent Taşçı ile telefonda görüştüm ilk izlenimim gayet olumlu oldu. Şubat gibi ameliyat olacağım. Gelişmeleri yazarım.

toparladığın bilgileri paylaş lütfen. maliyeti, dezavantajları, iyileşme süresi v.s.
kaydirigubbakcemile5

toparladığın bilgileri paylaş lütfen. maliyeti, dezavantajları, iyileşme süresi v.s.
kaydirigubbakcemile5
Slm. Şubat sonunda ıstanbul da doktorumla görüşeceğim.Beni, vücudumu gördükten sonra, hangi estetik operasyonların uygun olacağına birlikte karar vereceğiz. Doktorum, yapılan her operasyonun maliyeti için beni görmek ve neler istediğimi net bir şekilde öğrenmek zorunda olduğunu söyledi.Hani sadece burun estetiği olsa 5000-6000YTL gibi yuvarlak rakamlar söylenebiliyor ama vücut için aynı şey söz konusu değil. Bende ona hak verdim. Operasyonların fiyatı muayene ve konsültasyondan sonra belli olacak. Ama şurası kesin aynı anda iki yada üç operasyonu yaptırmak daha ucuz çünkü hastane,anestezi v.b masraflar azalıyor, doktorlarda indirim yapıyor. Ama kombine estetik yaptırırken, birbirine zarar vermeyecek operasyonları seçmek zorunlu.Vücudumdan yağ aldırıp, daha kadınsı bir vücuda kavuşmak istiyorum. Slim-lipo yaptıracağım. Liposuction'a göre çok üstün. Yara izi yok. Hemen iyileşiyorsun. Vücudunda engebeler oluşmuyor. Tabii bu bir zayıflama yöntemi değil. Bir seansta 1,5 kg yağ alınıyor. Fazlası yasak. Benim boyum 1.64cm, 67,5 kiloyum. Doktorum 3 kilo ver ondan sonra gel dedi. Şu anda rejim yapıyorum.Sana maliyet, iyileşmme süresi ve olası riskleri hakkında net bilgiyi ancak şubat sonu, mart başı bildirebilirim. Çünkü operasyonu o zaman olacağım. Aslında ben 47 yaşında bir kadın olarak her zaman 10 yaş genç gösteren biriyim ama bence geçen zamanı biraz daha geriye saracak olanakları estetik bana risksiz ve doğal bir şekilde sunarsa neden bu imkandan yararlanmayayım. Doğumdan sonra bedenim düzleşti, gögüslerim, kalçalarım sarktı, gevşedi. Şimdi kadın kadınayız ve internet ortamındayız. O nedenle utanmadan başka bir şey daha söyleyeceğim, tıpkı, gögüslerim ve kalçam gibi vajinamda gevşedi. Bütün bunlar beni rahatsız ediyor. Ama Allahtan tıp çok ilerledi son zamanlarda ve bütün bunların çözümü var. Göğüslerimi dikleştireceğim. Lazerle vajina yenileme ve daraltma ameliyatı olacağım kısacası bedenimde beni rahatsız eden problemlerden kurtulmak istiyorum. Tabii doktorumla beraber karar vereceğiz. Zaten bence işin en zor kısmı doktor seçimi. Doktor, alanında uzman, yetenekli, en son tekniklere ve aletlere sahip, tecrübeli biri olmalı. Örneğin hangi estetiği ayda kaç kere yapıyor? Hastalarının ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini görmek önemli. Ameliyat olmuş hastalarıyla konuşmak önemli.Acele karar vermemek lazım. Ben böyle yapıyorum. Dediğim gibi net bilgiyi, operasyon öncesinde ve sonrasında sizlerle paylaşırım. Böylece tarafsız bir gözle başka hanımlara da bir fikir verebilirsem mutlu olurum.

dediginiz gibi her isin bir uzmanı var ve superplast incelme ve slimlipo icin en dogru adres yaptıran arkadaslarım var...

bayanlar ben de popomdan aldırıp göğsüme ekletmek istiyorum.ama ameliyat sonuçta bıçak altına yatmak hiç kolay değil.değer mi sizce? neler düşünüyorsunuz bu konuda...

2 Şubat'ta Superplast kliliğinde, Dr. Coşkun Levent Taşçı dan slimlipo ve vücut kontorü yaptırmak için gün aldım. Aynı anda popo estetiğide olacağım.

2 Şubat'ta Superplast kliliğinde, Dr. Coşkun Levent Taşçı dan slimlipo ve vücut kontorü yaptırmak için gün aldım. Aynı anda popo estetiğide olacağım.

iyi seçim, ablam aynı ameliyatı bi ay önce süperplasttan dr.hüseyin günere yaptırdı, valla şimdi j. lopezin poposunu solladı, inşallah erimez de hep böyle kalır,,,,,

Hatuncuğum, Popo estetiği için en uygunu vücuttan alınan yağların popoya enjekte edilmesi. Dr. Coşkun Levent Taşçı çok dürüst ve açıksözlü davrandı bana. Belli bir süre sonra enjekte edilen yağların bir kısmı gider dedi. Ben bunu önceden biliyordum. Biliyorum, işlemi 2.kez tekrar ettireceğim dedim. O zaman kalıcı olduğunu öğrendim. Ablanın operasyonu için çok sevindim. ınşallah bende onun gibi sonuçtan memnun olurum. Bu salı Superplasttayım.

bayanlar ben de popomdan aldırıp göğsüme ekletmek istiyorum.ama ameliyat sonuçta bıçak altına yatmak hiç kolay değil.değer mi sizce? neler düşünüyorsunuz bu konuda...
Duyduğum kadarıyla, meme için yağ enjekte etmek sağlıklı bir yöntem değil. En doğrusu kaliteli bir meme protezi seçmek. Ben bu salı, vücut kontörü,slimlipo ve popo estetiği için ameliyat olacağım. 47 yaşındayım. Yaş ve doğum nedeniyle göğüslerim sarktı. Meme dikleştirme düşünüyorum. Dr. Coşkun Levent Taşçı ne önerecek bilmiyorum. Ancak bildiğim bir şey var, meme dikleştirme ameliyatlarında küçük te olsa protez kullanılması daha iyi bir göğüs görüntüsü veriyor. Büyük bir olasılıkla ben de protez tercih ederim. Tabii doktorumda uygun görürse. Deneyimlerimi sana anlatırım.

Slm.Bugün 2 estetik operasyon geçirdim. Lazer slim lipo yöntemiyle göbeklerimdeki yağlardan kurtuldum. Birde popo estetiği oldum. Daha sonra lazerle vajina daraltması da yaptıracağım. Operasyon sırasında hiç acı hissetmedim. Hatta bittikten sonra Akmerkeze gidip alışveriş yaptım.Tedbiren bir ağrıkesici aldım sadece. Doktorum Superplast kliniğiden Coşkun Levent Taşçı idi. Çok yetenekli, bilgili ve dürüst bir doktor. Bu iki operasyonun fyatı 7.000YTL imiş benden 6.000YTL aldı. Düşündüğüm başka operasyonlar var onları da coşkun beye yaptıracağım, çünkü hem doktorluğuyla hem insani yaklaşımıyla bende güven uyandırdı.

arkadaşım senin adına çok sevindim, inşallah memnun kalırsın..gıdını da aldırdın mı
Selam arkadaşım,
Şubat sonu gibi İstanbul'a tekrar gideceğim. O zaman gıdımı da, göz altı torbalarımı da aldıracağım. Biliyorsundur. Bunların hepsi bıçaksız, neştersiz, lazerle yapılan müdahaleler. Hasta resimlerini gördüm sonuçlar mükemmel.
:CüvCüv:

illuyanka seni merak ettim, gıdı+ gözaltı torbalarını ne yaptın, ben de mart_nisan gibi gibi düşünüyorum,gıdı ve kaş kaldırma. ben de hüseyin beyi düşünüyorum.1977 doğumluyum ama kaşlar düşük işte! ameliyat olduktan sonra süreci paylaşırsan çok sevinirim, rast gelsin operasyonun, ALLAHa emanet ol!

Selam,
Şubat sonu gibi gıdı, göz altı torbaları,meme dikleştirme ve lazerle vajina daraltma için İstanbul'a gideceğim. O zaman bilgi veririm. Sen de Allah'a emanet ol. Ama kabul edelim ki iyi doktorların elindeyiz. Ben bunun için 1 yıl ön araştırma yaptım. Doğru doktoru bulduktan sonra insan daha huzurlu oluyor. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…