Öncelikle gerçekten popomdaki çatlaklar fay hattı gibi..Ergenlik dönemimde doktora gittiğimde “hızlı bir büyüme” gerçekleştiğinden dolayı çatlakların oluştuğunu söylemişti. Bir sürü krem denedim, ev yapımı peelingler denedim.. yok.. hiçbir türlü azalma olmuyor. 55 kiloyum, popom ve göğüslerimde maalesef epey küçük ve yumuş yumuş. Ve popomda bir sürü pütürlükler var. Gün aşırı duş alıyorum ve her seferinde kese yapıyorum. Ama vücudum hiçbir zaman pürüzsüz olmuyor, mutlaka bir pütürlük var. Bunun için ne önerirsiniz? Meme ve popo küçük olunca da tahmin edersiniz ki elbiseler hiç yakışmıyor..
Bunlar bana özgüvensizlik olarak geri dönüyor. Birkaç yıl içinde evleneceğim, tabi sevgilim beğenir mi beğenmez mi pek umrumda değil açıkçası, fakat mühim olan bana kötü geliyor olması ve kendimi kötü hissediyor oluşum.. Bazı kadınları görüyorum, gerçekten taş gibi, sımsıkılar.. imreniyorum.. Bir ara squata başladım, tembellikten yarıda bıraktım. Sizce squatın bir faydası olur mu? Siz de yaptıklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim
Bunlar bana özgüvensizlik olarak geri dönüyor. Birkaç yıl içinde evleneceğim, tabi sevgilim beğenir mi beğenmez mi pek umrumda değil açıkçası, fakat mühim olan bana kötü geliyor olması ve kendimi kötü hissediyor oluşum.. Bazı kadınları görüyorum, gerçekten taş gibi, sımsıkılar.. imreniyorum.. Bir ara squata başladım, tembellikten yarıda bıraktım. Sizce squatın bir faydası olur mu? Siz de yaptıklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim