Esas siz haddinizi bilin. Keyfinize göre ahlak satamazsınız hiçbir yerde, hele hele insanları bu yolla rencide etmeye hiç mi hiç hakkınız yok. Kimse sizin standartlarınıza uymak zorunda değil, bu standartlara uymuyorlarsa da utandıramazsınız. Tabii ki soracaksınız! Kadın medeni cesaret gösterip popo üstünü atmış, siz terbiyesizlikle ıyy popo mu atılır diyorsunuz. Ben o kadar cesur olamazdım, şu tutumunuzdan sonra atsam bu kadın kötü amaçlarla kullanır mı acaba diye düşünüyorum örneğin. Derdiniz kadının özgüvenini yerle bir etmek mi yoksa öyle bir utandırıp bir daha bir kadınla bile bunu paylaşmasını engellemek mi? Her ihtimalde leş gibi bir niyetiniz var. Ben o kadını paylaştığı için çok kutluyorum hem bana kendi popo bölgemdeki kıllar için fikir verdi hem de sizin gibi kötü düşünceli insanlara göğüs gerip paylaşabilmiş. Başlık popo üstü epilasyonu, ben de başladığımda ben de paylaşabilirim? Yağ dokusu, anüs görünmüyor bile, bunu bile ayıp mı addettiniz? Sizin yargılarınızın hiç bir önemi yok, kendinizi çok önemli sanıp kadınların mahrem alanları hakkında yorum yapmayın. Ve evet, bana, bize, herkese soracaksınız.