İğneli Epilasyon Popo bolgesine igneli epilasyon

Purple91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
188
169
103
33
Arkadaslar popo bolgesine igneli epilasyon yaptiran varsa tecrubelerini paylasabilir mi? Sonuc aldiniz mi? Cok aciyor mu?

bence acısı en az bölgelerden birinciliğe oynar. olduğu gibi yağ tabakası. göğüse yaptıranları duymuşsunuzdur, acımıyor. ama bacağa yaptıranlar dayanamıyor. yağ tabakası ne kadar kalınsa acı o kadar az. ağda yapılmadığı için öncesinde, hızlı sonuç alırsınız; araştırmalsrtım sonucunda söyleyebileceğim tek şey bu.

Deneme amaçlı yaptırdım ama beş altı kıla. Acısı kişinin ağrı eşiğine gore değişse de yağ tabakası kalın olduğu için diğer bölgelere göre acısız diyebilirim.

Ben denemiştim, ama kenar kısımlara, biraz iç bölge ama tam genitale girilmiyor. Çok acımıştı. 2 seans gittim sanırım, bu hafta 3. Seansa gidicem. Hızlı sonuç aldığım bi bölge oldu.

Ben yaptirdim tüm vucuduma evet epey aciyan bir bolge ama sonucu cok iyi oldu tertemiz oldu tavsiye ederim siddetle yaptirin yaptirtin diyorum :)

Bu benim popoma yapilan igneli epilasyon öncesi ve sonrasi son turu yapacagiz ve bitecek

Ben de yaptırıyorum ve şimdilik gayet memnunum. Daha ilk turu tamamlayamadık. Biraz fazla batık olan bir bölge.

Merhaba pınar hanım bende istiyorum popo bölgeme şuan tamamen bitti mi? Birde kaç dk sırdü ne kadar ödediniz başka yerlerinize yaptırdınız mı bilgi serirseniz çok sevinirim

Merhabalar kilin yogunluguna göre degişiyor benim iki seansta bitti

Merhaba pınar hanım bende istiyorum popo bölgeme şuan tamamen bitti mi? Birde kaç dk sırdü ne kadar ödediniz başka yerlerinize yaptırdınız mı bilgi serirseniz çok sevinirim

Ucret olarak toplam ne kadar odedigimi tam hesaplamadim cunku ben tum genital ve bacaklarimi da yaptirdim peyder pey odedim islem yapildikca tum vucutsa zaten ona gore fiyat veriyorlar bakirkoyde süsen hanima gitmistim

Ucret olarak toplam ne kadar odedigimi tam hesaplamadim cunku ben tum genital ve bacaklarimi da yaptirdim peyder pey odedim islem yapildikca tum vucutsa zaten ona gore fiyat veriyorlar bakirkoyde süsen hanima gitmistim

Çok teşekkür ederim tatlım cevap verdiğin için benim biraz yoğun var daha önceden aldım sirle ne kadar sürer bilemedim tabi ben şuan nasıl pürüzsüz mü yada iz kaldı mı?

Çok teşekkür ederim tatlım cevap verdiğin için benim biraz yoğun var daha önceden aldım sirle ne kadar sürer bilemedim tabi ben şuan nasıl pürüzsüz mü yada iz kaldı mı?

Onu göstermeniz lazim gidip . Suan evet kıl yok iki turda bitti ve iz kalmadi bende

süsen hnm kim ? no verirmisin .. dakikası ne kadar ? lütfen cvp canım

Biraz eski bir konu ama bilgi almak istiyorum. Popo arasına da iğneli epilasyon yapıyorlarmı? Evlilik arifesinde kafaya taktım iyice:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…