• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Popo bölgesinde sivilcemsi şeyler lütfen yardım?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yasemin_1234

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
26
0
6
35
İstanbul
Kızlar merhaba aranıza yeni katılıyorum.Adım yasemin 25 yaşındayım.Benim bir sorum olacaktı.Bu konudan uzun zamandır müzdaribim ama bir türlü de doktora gitmek gelmiyor içimden.Popomda irili ufaklı sivilcemsi şeyler çıkıyor.Ara sıra sönüyor sonra tekrar nüksediyor.Arada pudra sürüyorum.Kuruyo gibi oluyo ama bir türlü tam olarak geçiremedim ve izler kalmaya başladı çok mutsuzum yardımcı olacak arkadasların tavsiyelerini merakla bekliyorum..

Yani 35 kişi görmüş bir kişi bile cevap yazıp yardımcı olmamıs gercekten hayret bir şey acaba çok garip bir şeymi sordum anlamadım bu forumda bana yardımcı olacak kimse yok galiba size kolay gelsin:47:

bendede var ama öyle sivilce gbi değil kırmızı nokta nokta sivilce oluyosa zaten oturunca acırda nasıl başaçıkabiliyosunuz

tedavi için bir cildiyeye gtmeniz gerekiyo bence:40:

Eger varsa tuylerle ilgili bi sorun olabilir belki, kıl köklerinde iltihaplanma ya da batık falan? Eger oyleyse lazer epilasyonla cozulebilir belki. Ama sorun baska da olabilir, bilemedim ki.. Gecmis olsun.. eger coksa bence de doktora gorunsen dogru olur

Öncelikle cevaplarınız icin tesekkurler kızlar ya sivilce nedir çözemedim ağrıda yapmıyo ama kızarıklık var işte iz yapmaya basladı o tedirgin ediyo beni bazen çıkıyor bazen sönüyor cildiyeye gitmeyede utanıyorum bilemedimki:30:

bence de kesinlikle cildiyeye git utanıcak bişey yok! mesela bende de nadiren ufak pürüzler oluyor ama pudra hemen etki ediyor seninki pudra ile bile tam olarak düzelmediyse bence bi uzmana danış:)

Slm bendede ayni sorun var izler icin tca peeling suruyorum soyulunca bikac kez baya azalti yeni cikanlarla oynamiyorum yoksa deriz iz kaliyo zaten heryerimde iz leke var alistim

Back
X