Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin tatlım burada ki herkes verdiğim programlarla egzersiz yaparak incelip zayıflıyor
Senide alalım buyrun Canım belini de inceltiriz bacaklarınıda zayıflatırız. Sen 1.sayfadaki ilk yazımda en üstte link verdim orada hareketler var sana en uygun program BÖLGESEL SIKILAŞMA programı belin için de şu videoyu öneririyorum herkes e[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ[/video]
bana niye cevap yazmıyorsun kediii galiba aranıza almadınız benii
Canımm görmedim.. o kilo sayma şeyini ben bilmiyorum Ama ne sordun bir daha sorarsan sayfa atlıyor ya görmüyorum.
Ekledim
bu siteyi bana da gönderebilir misiniz acaba
ayyyy offff..
kaç gündür adam gibi uğrayamıyorum topiğe,
umarım spor yapmadığımı düşünmediniz.
deli gibi koşturuyorum kaç gündür.
spor da yapıyorum çok fit olacağız yaza çoook
sizin yazdıklarınızı okuyorum 50 kilosunuz sanırım.boyunuz kaç acaba?
53 kiloyum canım 165 boyum
squat yapıyor musunuz peki? faydası oldu mu? bide yapıosanız durmadan mı yapıosunuz
yapıyorum evet faydasını görmeye başladım. bacaklarım çok sıkılaştı. popomda kalktı hafiften. önceden ara vermeden yapıyordum ama şimdi bölgesellerimi ağırlaştırdım o yüzden dayanamıyorum ara veriyorum 30 yada 50 de bir. sen hangi çalışmaları yapıyorsun?
ben bölgesel sıkılaşmadaki bütün egzersizleri yapıyorum ama önceden ısınmak için leslieyle 3 mile yürüyorum.50 şer 50 şer olmak üzere toplam 150 defa squat yapıyorum.bacaklara ve kalçaya yoğunlaştım şu sırlar.son bi haftadırda akşamları 1 saat koşu yapıyorum.koşunun çok faydasını gördüm.popomun sağ tarafında biraz selülitlerim vardı azaldı baya :) bide arada tiffaninin bel egzersizlerini yapıorum
ben de tiffanynin bütün bel videolarını yapıyorum nerdeyse
benim derdim belimle. leslie hiç yapmadım bacakları mı inceltiyor o?
eğer popoyu sıkılaştırıp kaldırıyorsa düşünebilirim ama inceltiyorsa bana göre değil pek
maalessef ben artık eskısı gıbı yapamıyorum sporumu :8 bır ay debelendım kılomda hıc azalma olmadı hep arttı bıle gram gramda olsa :) gecen hafta bı hastalandım 2 kılo verdım valla ama göbek hala duruyor yaa dun pıkınımı gıydım burdayım dıye bagırıyor oofff of
ben leslieyi ısınmak için yapıyorum ama illaki popodada bacaktada faydası vardır.ama popo için en iyi squatsdır bence.benim belim 61 cm ben çok incelmesini istemediğimden tiffaniyi arada yapıom.sizin bel ölçünüz kaç acaba? popo ve bacak için size dışarda koşu parkurlarında 1 saat koşmanızı tavsiye ederim 1 haftada sıkılaştığınızı farkediosunuz yani belkide ben öyle hissediyorum bilemicem
maalessef ben artık eskısı gıbı yapamıyorum sporumu :8 bır ay debelendım kılomda hıc azalma olmadı hep arttı bıle gram gramda olsa :) gecen hafta bı hastalandım 2 kılo verdım valla ama göbek hala duruyor yaa dun pıkınımı gıydım burdayım dıye bagırıyor oofff of