- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
Şuan pusuya yattım beklyorum takipteyimm gördüğüm an saçını başınııı yolcem hee
Stillex su böreği aşktır yenmez mi o
Evet evet evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stillex su böreği aşktır yenmez mi o
O kadar zor oldu ki.. Çok ciddiyim resmen gözümün önünde yandı söndü ışıkları yazdıklarının böyle .. Hatta dedim ikinciyi söylicem, tamam dedi, abi bize iki tane daha atar mısın dedi, bir olcak dedim adama. Yani ne kadar ağzımdan 'tamam söyle bana da ' desem de tam adama siparişi iletince 'tek olcak tek ' dedim, hatta dumur oldu benimki, öyle miydi falan dedi azcık onunkinden otlandım ortaya gelenden, onu da görsmüssündür 100 gram olarak. kalorisi bir sey değildi
Sayende atlattım beybim sayendeeee
Bugün de görüldüğü üzere saat 4, yeni yatağa gidiyorum o da uykusuzluktan başıma ağrı girdi diye.
İnsomniaya beş kalayı oynuyorum yani.
Bugün pek uğrayamadım kadınlar kulübüne, yarın tüm sayfaları okuyacağım, açığı kapatacağım, bana başka bir şey yazan olduysa henüz görmedim, yarına sözleşelim :102:
(yarın dediğim de birkaç saat sonrası, her karanlığın sonrasını yarın sanmak)
İyi geceler, huzurlu uykular.. :103:
Canım bak şmdi http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html bu linkteki sayfada BÖLGESEL SIKILAŞMAYA bakıyorsun orada açıklamalar neyi ne kadar yapacağın yazıyor. Ve sana özelden bir videoda atacğım bel icin hoş geldin aramızaselam kızlar ben emoş :) daha önce bi uğramıştım ama sonra hastalık durumum oldu sporuma ara vermek zorunda kaldım şimdi dolu dizgin yeniden başlıyorum :) ben sıkıntılarımı yazayım:
boyum 1,70 kilom 65
benim belim çok kalın karın bölgesi çok fazla yani
alt bacakta sıkıntı çok yok ama üst bacağım biraz kalın hatta vücuduma bakınca bacaklarım ince kalıyo
basenim yok denecek kadar az
popom yayvan değil dik o hiç değişmesin istiyorum şimdi gayet iyi :)
sıkı bi programa girmek istiyorum hiç kaçamak yapamayayım :) diyet yapıyorum. cuma zayıflama yarışmasında 10 kilo verdim vermeye de devam edicem inşallah :)
nasıl bir program önerirsiniz bana?
Konu sahibesi, o kadar güzel şeyler paylaşmışsın ki taktir ettim.
Gel gelelim hepsini okuyacak kadar vaktim yok. Benim sorunum bacaklarım. Özellikle alt bacağım hafif kaslı o şiş görüntüyü malesef sevmiyorum. şuan diyete başladım ama egzersizde yapmak istiyorum. Daha fazla kas yapmayacak ama bacağımı inceletecek hareketler var mıdır acep :26: pilates ve fitness ile ilgili tam bilgi edinmeden kafama göre bir şeyler yapıp kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum. :18:
Canım bak şmdi http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-317.html bu linkteki sayfada BÖLGESEL SIKILAŞMAYA bakıyorsun orada açıklamalar neyi ne kadar yapacağın yazıyor. Ve sana özelden bir videoda atacğım bel icin hoş geldin aramıza
Teşekkür ederim canım hoş geldin :13: Canım ozaman sana yoga öneririm. Çünkü burada ki programlar kas yapar.. Ama ZAYIFLARKEN SIKILAŞMADAKİ videoları yapabiirsin
Ne demek kuzumm bunlar hem motive edici şeylerdi hem acı gerçeklerdi - ki ben de böyle vermemeye devam edersem benim nişanlımda dediğim şeyi yapacaktır
Sana bişey diyim mi beybi saat 10 ile 1 arası zayıflama hormonları çalışıyormuş eğer uyursann sen niye uyumuyooonn
Ben 11:30 dedim mi yataktayım bi yarım saat mahrum kalıyorum ama olsun
Ya aslında iki gün öncesine kadar saat en geç 11-12 gibi uyuyordum, ne olduysa dünden önce 4 te dün de(bu sabah işte)5 te uyuyabildim, bünye erken kalkmaya alışkın olduğu için de normalde kalktığı saatlerde uyanıp durdum, sersem tavuk gibiyim..
kiloyu beş yü beş yüz veriyodum bak dünkü şey yüzünden 200 vermişim bugün, ki kalori alımımı gördün, ayrıca hızlı yürüyüş yaptım yani nette 600 kalori falandı, ona rağmen ıkıla sıkıla vermişim 200 gramı da.. Düşün ikinciyi yesem 1 kilo gircekti yine demek ki
Canım benim ya
Selam kızlar:)
Güzel haberlerle geldim:)
400 gr vermişim :)
Oldum 54 kg:)
Artık kilo vermek istemiyorum sadece sıkılaşmak istiyorum :)
Bu verdiğim 2 kiloda farkettiğim bir şey var o da kocaman çukur selülitlerimin azaldığı:)
O koca çukurlar yerine daha küçük çukurlar var :)
Buda bi gelişmedir :)
Birazdan squatlarımı yapıcam :)
böyle engel olucaz işte birbirimize gerekirse aşağılicaz rencide edicez ama yedirmicez
tebrikler canım darısı başıma
Kızlar ikide birde şu kaç kalori diye sormak istemiyorum size o yüzden şu kalori hesaplama sitesinin adını verebilirmisiniz banada :)
Squat öneririm. Benimkilerde işe yaradı şu an 230dayım. Çizelge(hareket sayıları) sayfa 5'te, hareket sayfa 54'te. Topiğin sahibi kedi ile iletişime geçersen sana bir program ayarlayabilir.
Ekstra olarak gazlı içeceklerden ve tuzlu şeylerden uzak durmanı öneririm. Bacak bacak üstüne atmak ve çok dar giyinmek de selülit yapıyor uzmanlara göre.
Kızlar ikide birde şu kaç kalori diye sormak istemiyorum size o yüzden şu kalori hesaplama sitesinin adını verebilirmisiniz banada :)