Yok hayır ters ilişki hiç yaşamadım . Kaç defa gittim kadın doğuma iyi doktorlara hattapopo bilmiyorum da kadın doğuma gittiniz mı vajinada ki tahriş için? neden olur bilmiyorum ama aklıma ters ilişki geldi, yaşadınız mı ters ilişki?
Poponuzda kesik gibi acı yırtıktan olabilir. Vajinanız da muhtemelen enfeksiyondan kaynaklı. Vajinal fitil iyi gelir, doktorunuza yazdırın. Gerekirse antibiyotik yazıyor doktorlar. Bu kadar kafaya takmayın. İlaçları kullanırken ilişki yaşamayın. Tedaviyle birlikte toparlarsınız birkaç güne.
O zaman iyi bir doktora gidin, buradan sonuç alamazsınız geçmiş olsun.Hayır kaç kere fitil ilaç kullandım kremler bence artık vajinayı yaktı. Popoma cildiye yırtık değil sinirlerle alakalı diyor ama dediğim gibi yırtık olsa kızarırdı bence benimki koyu renk oldu
Kaç defa gittimO zaman iyi bir doktora gidin, buradan sonuç alamazsınız geçmiş olsun.
Kız sizin orda ayna yokmuPopo arandaki kararmayı nasıl gördün?
Acıdan dolayı aynadan baktım doktor da dedi zaten cildiye gördün mü fark ettin mi kararmayı diyePopo arandaki kararmayı nasıl gördün?
Acımasa sorun yok kararsın ama acıdan bazen zor oturuyorumKız sizin orda ayna yokmubenimde spordan dolayı popomun üst kısmı kuyruk sokumum tahriş oldu yara gibi oldu sonrada karardı biraz sinir oluyorum
Geçene kadar hemoroid yastiklari var onlardan alsaniz belki faydasi olur veya ped tarsi bantlar var takin o kisma baski olmasin çok fazlaAcımasa sorun yok kararsın ama acıdan bazen zor oturuyorum
Artık doktora verecek param kalmadı cildiyeye devlete gittim iki kez ama özelde en ucuzu 2500 diyor kaç defa kadın doğuma gittim özele gerçekten hem maddi hem manevi artık çöktüm ağlayacam ya benYedikleriniz mi dokunuyor acaba? Yediklerinize dikkat edip bağışıklığınızı güçlendirseniz belki çözüm olabilir. Başka bir doktora da görünseniz belki bir çözüm bulunur.
ayna olayı hiç aklıma gelmemiştiKız sizin orda ayna yokmubenimde spordan dolayı popomun üst kısmı kuyruk sokumum tahriş oldu yara gibi oldu sonrada karardı biraz sinir oluyorum
Zaten pamuklu iç çamaşırı kullanıyorum hem vajinal durumdan hem bundan zaten acıdan sürekli dikkatli oturup kalkıyorumGeçene kadar hemoroid yastiklari var onlardan alsaniz belki faydasi olur veya ped tarsi bantlar var takin o kisma baski olmasin çok fazla
Neden ozele gidiyorsun pekiArtık doktora verecek param kalmadı cildiyeye devlete gittim iki kez ama özelde en ucuzu 2500 diyor kaç defa kadın doğuma gittim özele gerçekten hem maddi hem manevi artık çöktüm ağlayacam ya ben