popmundo oyunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum bu oyunu keşke biraz bahsetseydin oyundan konuyu açmış gitmişsin

oyun şu şekilde tamamen rp(sanal) rl alakasız müzik oyunu bi karakterseçiyorsunuz işe giriyorsunuz oyunda para kazanmanız lazım kitap alıp yetenek geliştirmek için sürekli online olmalısınız bi yandan konser verip biyandan prova şarkı beste yapma sanal evlilik bebek yapma hayvan besleme vip lere özgü bu blog yapma zombi avi diye bi z ımbırtı 1 gün uykusuz kalmanıza sebep olur gece boyu zombi vurursunuz sonra onları satarantika alıp karakterinizin havasına hava katarsınız. oyunda polis olup suçlu yakalyabilirsiniz hakim bi şehri yöneten doktur bi çok meslek ama asıl amacı müzik kariyeri olarak başarı elde etmek ondada solo grup olmyor yetenekelri 5* üç kişiyle bi grup başarıya götütür sizi ben hiphopta dünya genelinde 23. olup pes ettim rl etkiliyor.başarı puanı kazanıyorsunuz zevkli ama çokda zararlı 9 yaşındaki biride 50 yaşındaki biride oynu oynuyor bakıyorsun yetenekleri sizden fazla oyun oynanıp anlanır ama kesnlikle tavsiye etmiyorum kaydirigubbakcemile3

ben de biara takmıştım buna sonra fenalık geldi bıraktım. çok vakit harcamak lazım bir de gelişimi uzun sürüyor ya sabredemedim ben anca 3 ay takılabildim valla ben de tavsiye etmem :)

4 sene oynadım aama artık tak etti :) çok içine çekiyor oyun insan hep girmek istiyorr ama en sonunda bıraktımm :))

3,5 senedir oynuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…