• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu pop art kumaş perde olabilirmi sizce?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
Kızlar merhaba
amerikan mutfak bir odada kenarları siyah deri, döşemesi gri olan bir köşe takımım var.siyah deri sandalyeleri olan büyük beyaz bir masamız var.koltukların önünde üstü beyaz alt kısmı siya deri olan büyük spor bir orta sehpa var.karşında da tv sehpası mutfak dolapları ile aynı renk.mutfak dolaplarıda siyah beyaz bu arada.çok renksiz göründüğü için duvardaki tabloda ,halının desen kısmında ,koltuktaki kırlentlerde ve vazo, biblo gibi aksesuarlarda kırmızı rengini kullandım.benim sorum sizce böyle bir odada pop art siyah beyaz bir fon perde kullansam nasıl olur acaba ?bu kumaşlarda tül düz beyaz olmalı dimi yoksa farklı alternatifler de varmıdır?bana bir fikir verebilirmisiniz acaba ?:44::44:

evı gorsek daha ıyı yorum yapabılırım fakat bence sıyah agırlıklıysa artık sıyah kullanma derım grı yakalamaya calış o da cok ucuk beyaz kullanmanı onerırım yan fonlarıda çok kalabalık alma tek sıra fonlar cıktı onlardan dusunebılırsın

Evi görmeden tamamen gözümde canlandıramadım, pop art temalı ürünleri çok beğeniyorum, ama eşyalarla bir bütün içinde değilse komik duruyor. Renkleriyle uyumlu gibi gözüküyor, ama eşyaların biçimi şekli nasıl gözüktüğü de önemli. daha spor ve modern bir havası varsa hoş olabilir gibi.

eğer koltuk takımınız ve dolabınız spor ise beyaz tonların siyahtan daha baskın kullanıldığı bir pop art perde olabilir, yalnız ben olsam tül konusunda takıntılı olduğum için zebra perde tercih ederdim: )

Anladığım kadarıyla modern tarzda döşenmiş eviniz.

Özellikle mutfakta zebra pop art perde tercih ederdim ben olsam.

$images.jpg

Böyle bir desen veya İstanbul baskılı,siyah beyaz ve az kırmızı barındıran bir desen kullanabilirsiniz.

$imagesCAGHDCIX.jpg

$imagesCACIKDRJ.jpg

Pop art kumaşta zebra bu şekilde oluyor,böylece ayrıca tül kullanmayada gerek yok.

Kesinlikle zebra popart olabilir. Ya da düz zebra ve kenarlarına siyah-kırmızı-beyaz popart kalın perde kullanabilirsiniz. (Kişisel fikrimdir gerçi ben hobi odamda bu uygulamayı yapmaya çalışıyorum bu aralar:))

Back