Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu pop art kumaş nereden bulabilirim ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

monicatak

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
5.847
8.306
kızlar merhaba ben koltuklarımı kaplatmak için pop art kumaş arıyorum internette çok aradım ama istediğim gibi değişik seyler bulamadım. bursa'da yaşıyorum. bursa'da bildiği yerler olanlar ya da internetten alabileceğim bir site biliyorsanız paylaşır mısınız? koltuklar öyle kaldı valla kumaş bulamadığım için. rengarenk bi seyler olsun istiyorum marilyn figürleri filan olabilir.

istanbulda yaşasaydın her yerde bulurdun eğer bi yakının varsa istanbul eminönünde kürkçü handa var canım hemde mtr. 10 -15 tl

cok tesekkür ederim canımm. netten bi araştırma yapmıştım fiyatlar çok ucuktu senin dediğin baya iyiymiş. arkadaşlarıma baktırıcam çok sağol:KK16:

evet canım nette 40 tl aynı kumaş burda 10 tl anadolu yakası ümraniyede kumaşçılar çarşısı var orda da 10 tl :) arkadaşın anadolu yakasında ise ordan bakabilir cnm ben koltuğuma örtü ve kanepeye kırlentler yaptım çok güzel oldular şimdide sandalyelere kılıf yapmayı düşünüyorum becerebilirsem :)

süpermiş ya 10 tl bedava. ben koltuk kaplama olayına sardım da bu aralar :) pop art bi kumaşla berjerleri kaplamayı koydum kafaya ama burda heryerde aradım kumaş bulamadım, nettekilerin de metre fiyatlarını düşününce pahalıya malolucaktı araştırtıken ikeada bi kumaş buldum çok da tezcanlıyım popart değil ama farklı bi kumaş, aldım onunla berjerin birini kapladım. harika oldu herkes şaşırıyo nasıl yaptığıma. yalnızca sökme işlemi biraz zorladı bizim koltuklar baya sağlammış, aynı gün ahşap kolları boyadım ertesi gün kuruyunca alttaki kumaşları kalıp alarak kesip bauhouse dan aldığım otomatik zımbayla kapladım. ama diğer teki hala duruyo, bu kadar kolay olduğunu görünce yapmışken içime sinsin dedim güzel bi popart kumaş bulursam emegime acımayıp ikisini de aynı yapıcam. internetten pop art koltuk diye araştırınca öyle güzel seyler çıkıyo ki inşallah dediğin yerde vardır arkadaşıma baktırıcam çok teşekkür ederim

X