• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponza Taşı ile Kıl Dönmesi Ve Batıklardan Kurtulabilirsiniz

BenLiLa

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
4.200
30
683
Diğer

Arkadaşlar çoğu bayan yaşar bu problemi...
bacaklarımızı alırız ama zamanla batık yahut kıl dönmeleri diye adlandırılan kılın deri altında büyümesi sorununu yaşarız
keseylede çözülür ama bir çoğumuz banyoda kese yapmaktan hoşlanmadığı için farklı bir yöntem sunuyorum
şimdi bunun kolay çözümünü anlatacağım size...

üstelik tarafımdan yıllardır yapılan batık haricinde bacakların pürüzsüz bir hal almasınıda kazandıran bir yöntem...

şimdi hepimizin evinde topuk taşı(ponza taşı) bulunuyordur herhalde
eğer yoksa aktarlardan cüzzi bir fiyata alacağınız topuk taşı işinizi görecektir...

herhangi bir günde veya epilasyon sonrası bacaklarınız kuru haldeyken topuk taşını avucunuza alıp
yukarı-aşşağı ,daireler çizerek bacaklarınıza canınızı acıtmayacak şekilde sürtünüz....

böylelikle bacaklarınızdaki ölü derinin pul pul dökülerek atıldığını göreceksiniz
hem batık,kıl dönmeleri son bulacak
hemde bacaklarınızdaki pütürler giderek cildiniz pürüzsüz bir güzelliğe bürünecek....
a ayrıca illaki epilasyon sonrası yapılacak diye bir kaidede yok haftada yahut iki haftada bir yapabilirsiniz...

dip not: tamamen benim yöntemimdir hiç bir sakıncası yoktur acı ağrı sızı falan olmuyor...

sağlıcakla
**LiL@**

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgi için teşekkürler canım zaman zaman bu problemi yaşıyoruz çoğumuz

yok canım tahriş etmiyor zaten denediğinde göreceksin hafif hafif çok bastırmadan daireler çizerek... pul pul ölü deriyi döküyo ve pürüzsüz bi görünüm kazanıyor cildin...
ben yıllardır yapıyorum ve inanın ne kıl dönmesi var nede leke prış prıl bacaklarım :)
hem masaj niyetine hem peeling :)

ya bunu okuyanlar gülme krizine girebilirler.dikkat.ben bu söyleneni yaptım ama bir yaptım ki hala izlerini taşıyorum.banyoda iken aklıma geldi bir deneyeyim dedim ve yaptım.ama ponza taşını sürmem birazdan öte fazla olmuş.bide acı hissetmediğim için o dakika sorun yaşayabileceğimi düşünemedim neyse acısını banyodan çıktıktan sonra farkettim ama nafile iş işten geçmişti.2. haftamdayim hala izleri duruyor.yapacak arkadaşlara uyarı benim gibi kaptırmasınlar kendilerini.lütfen nazik olun kendinize.ben çok kabaymışım:1rolleyes::1no2:

bayan olmak ne kadar zor, şu kadınlar kulübünde envai çeşit sorun okuyorum, saçımızın ucundan ayak tırnaklarımıza kadar her yerimiz için sorunlar ve binbir çeşit çözümler var, düşünsenize bir erkeğe bacaklarına ponza taşıyla masaj yapacaksın, böylece daha pürüzsüz ve daha güzel bacakların olacak desek, ne tepki verir acaba... bazen bize üzülüyorum, bunca şeyle uğraşıyoruz, ne için ?... (şimdi "ben bunları kendim için yapıyorum" diyen sesleri duyar gibi oluyorum, evet evet kendimiz için tabii, ama kendimiz için kaç kitap okuyor, kaç sosyal-kültürel aktivitede bulunuyor, geleceğimizi garanti altına almak için veya hobilerimiz ya da keyif aldığımız şeyleri yapmak için ne kadar zaman harcıyoruz ya da şöyle sorayım güzellik için harcadığımızın kaçta kaçı kadar?...)

ben daha onceki yazini okudugumdan beri yopiyorum gercekten guzel bir yontem baya faydasini gordum fakat derin kil donmelerine fazla fayda etmedi belki zamanla eder peylasimin icin tesekurler canim

bende daha önceki yazıyı okuduğum andan beri yapıyorum.ve kesinlikle bacaklarımın süper olduğunu söyleyebilirim.eşim bile fark etti ve bacakların harika olmuş eskisi gibi siyah noktalar yok dedi:roflol:tabi onların kıl dönmesi veya batık olduğunu nerden bilsin adamcağız:roflol:kızlar benim bacaklarım o kadar kötüydü ki anlatamam.siyah siyah lekeli gibi duruyordu ve bunu uyguladığımdan beri bacaklarım pürüzsüz ve lekesiz.ayrıca batık gibi bir sorunum hiç kalmadı.kesinlikle öneririm. bu arada çok bastırmadan:))bacaklarınızı tahriş etmeyecek şekilde masaj yapın.bu fikri bize sunan arkadaşıma sonsuz tşkler.a.s.beni çok büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

ya bunu okuyanlar gülme krizine girebilirler.dikkat.ben bu söyleneni yaptım ama bir yaptım ki hala izlerini taşıyorum.banyoda iken aklıma geldi bir deneyeyim dedim ve yaptım.ama ponza taşını sürmem birazdan öte fazla olmuş.bide acı hissetmediğim için o dakika sorun yaşayabileceğimi düşünemedim neyse acısını banyodan çıktıktan sonra farkettim ama nafile iş işten geçmişti.2. haftamdayim hala izleri duruyor.yapacak arkadaşlara uyarı benim gibi kaptırmasınlar kendilerini.lütfen nazik olun kendinize.ben çok kabaymışım:1rolleyes::1no2:

canım bunu banyoda vücudun ıslakken değil kuru kuru yapacaksın dahası yazdım ben hafif hafif masaj yapar gibi daireler çizerek kese gibi bastıra bastıra yaparsanız tabikide tahriş olur biraz dikkatli yapın lütfen...
birde hemen bir kerelik sonuça ulaşmak için sabırsızlanmayın ben yıllardır yapıyorum...
ve bacaklarım hem pürüzsüz hemde batıksız üstelik epilasyon aleti kullanıyorum düşünün yani en çok batığa sebep olan epilasyon aletidir...

Kızlar bendeki sorun kıl dönmesinden çok, bacaklarımdaki kılın çıkmaması. Deride kırmızı ve mor noktalar halinde duruyorlar. Görüntüsü böle hani çiğ tavuktaki kabartılar olur ya aynen öyle tavuk derisi gibisenağlama Şu an laser yaptırıyorum geçer dediler 7. seans bitti ama bir faydası yok ayrıca denemediğim peeling, sir, jilet, ponza taşı kalmadı. O noktaların içinde ya kıl yok yada o kadar ince varki cımbızla çekerseniz çoook ince şeffaf bir kıl var gibi. Doktor derin kalın ve kıllar çok güçsüz büyüyüp köklenip deri üzerine çıkamıyor tek çaresi laser demişti. Laserin dediğim gibi etkisi olmadı. Doğal yöntemlerle sorunu çözen bana bir önerisi olan varmı???

canım tskler bende deneyecem yaz geliyor ve söyle pürüzsüz bacaklar süper olur :)

süpermiş canım okuyalı baya olmuştu ama anca bugün denedim çok teşekkürler.
bence herkes denemeli yumurtalı karısımlar fln öneriliyor batıklar için ama bu mükemmel ve en pratik çözümmüşte haberimiz yokmuş

deniycem emeğine sağlık benimde bacaklarımın arka kısmında var sonucu yazarım

bende ilk okuduğumdan beri yani 2 ay kadardır yapıyorum kesinlikle farketti.
lekeler azaldı ve daha pürüzsüzleşti
teşekkürler **LiL@** a.s.

mukozaya zarar vermemek şartıyla yapabilirsin bence.çünkü cildin zarar görmüyo sanki cildini kaşıyormuşsun gibi bir his oluşturuyor sende sadece.ama genital bölgede fazla aşağılara uygulamamakta yiede fayda war

Back