ponponlu kapı boncuğum

misinenin üstüne iğneyle diktinmi yani? bende bugün yapmay düşünüyorum çok hoş olmuş ya

evet iğneye misinayı taktıktan sonra dikme olayı gerçekleşiyo mesela;elde dikiş diktiğimiz zaman dikiş bitse bile ipi koparmadan pekiştirme yaparız ya aynı o hareketi uyguluyorum yoksa misinadan kayıyor (kaymasını engellemek için) tekrar teşekkür ederim en güzeli senin olsun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
evet iğneye misinayı taktıktan sonra dikme olayı gerçekleşiyo mesela;elde dikiş diktiğimiz zaman dikiş bitse bile ipi koparmadan pekiştirme yaparız ya aynı o hareketi uyguluyorum yoksa misinadan kayıyor (kaymasını engellemek için) tekrar teşekkür ederim en güzeli senin olsun opuyorumnanaktan

çok sağol tatlım ama aptal diyeceksin be anlamadım nasıl yapıldığını ponponları hazırladın kapı boyunda misana kestin o misinaların üstüne ponponlarımı tutturdun yoksa iğneye misanıyı takıp ponponu dikip misanıyı kopardınmı? biraz açıklarmısın sana zahmet oalacak ya..

çok sağol tatlım ama aptal diyeceksin be anlamadım nasıl yapıldığını ponponları hazırladın kapı boyunda misana kestin o misinaların üstüne ponponlarımı tutturdun yoksa iğneye misanıyı takıp ponponu dikip misanıyı kopardınmı? biraz açıklarmısın sana zahmet oalacak ya..

iğneye misinayı taktım,ponponu diktim ve kesinlikle misinayı kesmedim,aralara boncuk dizebilirsin (yalnız misinayı kapı boyunca kesme biraz daha uzun bırak ponponları dikdikçe dikme payı olmalı ) vereliniortak

baayııııldıııım
pompiş pompiş olmuş

baayııııldıııım
pompiş pompiş olmuş
evet canım harika bişi renk-renk insanın içi açılıyor alkisalkisalkis vereliniortak en güzeli sizin olsun tatlım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

X