• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ponpon ipten tül ....

bende yaptım bunun bir benzerini.sakallı iple karışık bu ipten yaptım.mutfağa perde ve yine bir kapıya sineklik yaptım.çok hoş duruyo dışarıdanda içeridende.herkes yıkamasından korkuyo ama korkulacak bişiy yok.fermuarlı yastık kılıfının içine koyup fermuarı kapatıp makinaya atıyorum.çıkarıp asıyorum.sonrada parmaklarımla tarıyorum.

maşallah ..nazar deymesın apla sana ..guzel fıkır ya hanımlar ne kadar zekısınızkaydirigubbakcemile2

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

bende yaptım bunun bir benzerini.sakallı iple karışık bu ipten yaptım.mutfağa perde ve yine bir kapıya sineklik yaptım.çok hoş duruyo dışarıdanda içeridende.herkes yıkamasından korkuyo ama korkulacak bişiy yok.fermuarlı yastık kılıfının içine koyup fermuarı kapatıp makinaya atıyorum.çıkarıp asıyorum.sonrada parmaklarımla tarıyorum.

cok guzell olmuss ellerinze saglik:nazar:

çok teşekkür ederim kızlarŞeniz

2 yengeç eminim seninkilerde çok güzel olmuştur yıkanmasında da dediğin gibi korkacak hiçbişey yok.

bende yapmak istiyorum ama bunlar hazırmı satılıyo yoksa örüyormuyuzzz bebeğim doğucak odasına yapmak istiyorum örgüde bılmıyorum nasıl olucak banada anlatın nolurrrrrrrrrrrrrrrr

bende yapmak istiyorum ama bunlar hazırmı satılıyo yoksa örüyormuyuzzz bebeğim doğucak odasına yapmak istiyorum örgüde bılmıyorum nasıl olucak banada anlatın nolurrrrrrrrrrrrrrrr

ufff süper olmuş bende çocuk doğurunca odasına yapcam :emir_bebek:

teşekkürlerrr kızlar çok kolay ponpon iple oluyor üst tarafı ince makrome iple kafes kafes örülüyo sonra pencere boyunca kestiğiniz ipleri kafeslere bağlıyorsunuzvereliniortak

keremim allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin tatlımŞeniz

dmtdmt darısıda sana inşallahŞeniz

çok güzel olmuş canım süper duruyor bende yapacağım ama birde sakallı ipten yapanlar eklesede görsem şimdi 2 si arasında kaldım yalnız birşey daha soracağım maliyeti ne kadar oldu bende cam çok uzunda.

çok güzel olmuş canım süper duruyor bende yapacağım ama birde sakallı ipten yapanlar eklesede görsem şimdi 2 si arasında kaldım yalnız birşey daha soracağım maliyeti ne kadar oldu bende cam çok uzunda.

http://www.kadinlarkulubu.com/dekorasyona-dair-el-emekleriniz/271067-kirpi-ipten-yaptigim-tul.html

canım işte bu linkte de benim yaptığım kirpi ipten tüller var kirpi ipin kg ı 25 tl burda 3.5 m için seyrekte 1 kg sık olanda 2 kg gitti taşları 0.5 kg 9 tl ilk tülde gitti ikincide 1 kg 18 tl gitti
ponpon ip daha ucuza çıkıyo tabi ama bana sorarsan kirpi daha ağı ve gözalıcı duruyor karar senin:içelim:

canım teşekkür ederim çok güzel olmuş ya bende gerçek ip tül varya onun iplerinden buldum hatta ipçi örnek yapıp asmış kilosu 30 tl çok ince ip 3.5 mt en 3 mt boy camım var mutfak camı bu 1 kg yetermiki ama mutfagada ponpon yakışır gibime geliyor bayrama kadar yapmalıyım ya.

canım teşekkür ederim çok güzel olmuş ya bende gerçek ip tül varya onun iplerinden buldum hatta ipçi örnek yapıp asmış kilosu 30 tl çok ince ip 3.5 mt en 3 mt boy camım var mutfak camı bu 1 kg yetermiki ama mutfagada ponpon yakışır gibime geliyor bayrama kadar yapmalıyım ya.

canım o ipler çok uğraştırıyor ince oldukları için bi arkadaşım yaptıı yaparken bin kere pişman oldu çok ugraştı ama sonuçta güzel oluyor tabi
ama bence mutfağına ponpon ip daha sevimli durur ya da kirpi ip tercih senin tabi yine de
kilosuna gelince her ip farklı oluyor ben mesela salonum 3 m cama seyrek kirpi ipten 1 kilo gitti
senin o dediğin ipler hem daha ağır hemde ince olduğu için çok sık yapmak gerekiyor baya bi alman lazım sanırım
kolay gelsin canım

çok güzel olmuş kızlar çok beğendim. ama üst tarafının nasıl yapıldığını anlamadım :( demetcim ne kadar hamaratsın maşallah:nazar:

teşekkür ederim canım Şeniz
hamaratlık değil ya ama değişik şeyleri seviyorum

üst tarafına gelince
ince makrome iple tığla örülüyor
zincir çekip batarak kafesler yapılıyor canım çok kolay

kızlar güzel ama eviniz yüksek katlarda değilse evin içini herkes seyreder gibime geliyor.bence en uygun yer kapalı balkon camları.en güzel orda durur.bide evinizin duvarları temeiz olmalı yoksa herşey meydana çıkar.tülün altına sakladığınız gibi saklayamazsın.zamanla yıkandıkçada o ipler bozulur diye düşünüyorum.ben yapcaktım ama evimin karşısı müsait değil.balkonumu kapatabilirsem belki o zaman yaparım...belki hiç uğraşmam yeni bir tül alırım...yapanın eline sağlık...

kızlar güzel ama eviniz yüksek katlarda değilse evin içini herkes seyreder gibime geliyor.bence en uygun yer kapalı balkon camları.en güzel orda durur.bide evinizin duvarları temeiz olmalı yoksa herşey meydana çıkar.tülün altına sakladığınız gibi saklayamazsın.zamanla yıkandıkçada o ipler bozulur diye düşünüyorum.ben yapcaktım ama evimin karşısı müsait değil.balkonumu kapatabilirsem belki o zaman yaparım...belki hiç uğraşmam yeni bir tül alırım...yapanın eline sağlık...

canım eltim zaten çocuk odasına yaptı bu tülü balkonu da kapalı yani dışardan görünme şansı yok
ipler yıkanınca bozulmuyor
ama zamanla kim bilebilirrrr:sm_confused:
zamanla ne bozulmuyor ki dii mi amazemuszemus

hee bide kızz sen tülü kirli duvar örtmeye mi kullanıyonn hııı çok ayıpppppkaydirigubbakcemile3

Back
X