arkadaşımdan ödünç aldım pompayı denemek için mesela 45 dk da 55 ml zor çıkmıştı.sabah ilk kalktığımda da sağdım gene çok zorluo bıraktım..göğsüğmde süt var görünüo ama pompayla gelen miktar çok az yani çok uğraşırsam 2 saat filan belki 80ml filan olur die düşünüorum..
benim sol göğsümün sütü az. ilthap kapmıştı ve azaldı sütü. sağdığım zaman 3 saatte en fazla 40 ml çıkıyo. saatte 80 ml çıkıyo sol gögsümden. ama elimle sıkınca bakıyorum ki süt fışkırıyo. seninki gibi yani. ama sağ gögğgümden daha çok çıkıyo.
işte ben sağdımmı en fazla 40-50 çıkıyor. Ama benim minnoş mama yedikten sonra da illaki meme istiyor ağlıyor meme verince susuyor emiyorda bayağı canım acıyor çıkarıp göğsümü sıkınca süt fırlıyo anlamadım gitti 1 saat memede durduğu oluyor ama artık ben dayanamaıorum ama ağzına süt gelmese kıyameti koparır anlamadım gittin velhasıl bir tülü oturtamadık şu süt olayını off..
biraz önce pompayla denedim yine bir ümit yok hiç çıkmadı desem yeridir üstelik göğüs ucum kanadı bende korktum bıraktım...sonra kızımı emzirdim dinledim yutkunuyor sıkıyorum birsürü süt fırlıyor nedir anlamadım..benim bebiş daha ufak evet nasipse çarşamba günü kırkı çıkıcak...bebekler kırkı çıktıktan sonra düzene girermiş huy değiştirirlermiş doğrumu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?