Polistik overmiyim!!lutfen bilgisi olanlar yazsin

Merriy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
58
14
3
29
Meraba kizlar lutfen cewp yazin

Eklentiler

• 20200316_233008.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 73
Kendi tahlillerimle değerlendirdim muhtamelen olabilirsiniz ama korkmayın Allah daha beter hastalıklardan korusun

Canım bunun tam olarak ilacı düzelmesi yok rahim yapısı bu demek hani bi hastalık olarakda bakma ben ilkin çok düşünüyodum falan baya baya araştırdım da yani gereksizce takmaya falan gerek yok benim iki ablamda polikistikover bi kaç bitkisel bişeyle hamile falan kaldılar çok şükür evet adet düzensiz oluyo o insanın piskolojisini bozuyo biraz ama onunlada başaçıkmayı öğrenicez mecbur sizin adet düzeniniz nasıl

Sonuçlarınıza göre muhtemelen evet. Fakat ultrason ile desteklemeli doktorunuz. Kilonuz varmı, tüylenmeniz varmı? Bunlarda genelde yan etkileri sendromun.

Merhaba, bende de polikistikover kist vardı ama korkulacak bir durum değil sadece düzensizlik oluyordu ama ozon tedavisinden sonra hem reglim düzene girdi hem de kistlerim kayboldu şiddetle tavsiye ederim.

Sonuçlarınızı göre öyle ama hormanel olmasa da ultrason ile görülebiliyor. İnsülin direnci var mı ona baktırmak gerekiyor bir de kilonuz varsa verin çok kolay olmuyor kilo vermek.

Merhaba, bende de polikistikover kist vardı ama korkulacak bir durum değil sadece düzensizlik oluyordu ama ozon tedavisinden sonra hem reglim düzene girdi hem de kistlerim kayboldu şiddetle tavsiye ederim.
Ozon tedavisinden ayrıntılı bahseder misiniz

Meraba Nasil bir tedavi detaylandirirmisiniz

Sonuçlarınıza göre muhtemelen evet. Fakat ultrason ile desteklemeli doktorunuz. Kilonuz varmı, tüylenmeniz varmı? Bunlarda genelde yan etkileri sendromun.
Ultrasonda bakti .yok dedi hersey normal gozukuyo dedi lehaş yuksek dedi sonuclarda belli zaten kilo yok hatta baya zayifim ve tuylenmede yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…