Canım sende ultrason da polistik over görüntüsü cıktı miHayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?
Verdi 2. Doktor ilk vermemişBanada dediler kuzucum sabahlara kadar hastanelerdeydim ozel ust uste gidince gunlerce para iadesi yapip devlete sevk etti beni progestan vermediler mi sana? Bak aklinda bulunsun bol bol kabak cekirdegi ve nar tuket kabak cekirdegi ozellikle bebegin tutunmasinda yardimci olur ♥
Lh fsh bide kaçHayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?
Lh 14 lerde,FSH 10Lh fsh bide kaç
EvetCanım sende ultrason da polistik over görüntüsü cıktı mi
Bazilari doktorculuk oynuyo bana progestani agiz yoluyla verdiler progestanin yan etkileri varmis meger bigun markette yigilip kalinca gittigim doktor soyledi genelde agiz yoluyla vermeyiz yan etkisi cok diyeVerdi 2. Doktor ilk vermemişzaten düşüncel gözüyle bakıyor herhalde
Bana hiç vermedi bu gittiğim direk dedi risk var ama düzelicek ilaç kullan dedi illa düşük olucak değil dedi en azından sorunumu çözüm bulduBazilari doktorculuk oynuyo bana progestani agiz yoluyla verdiler progestanin yan etkileri varmis meger bigun markette yigilip kalinca gittigim doktor soyledi genelde agiz yoluyla vermeyiz yan etkisi cok diye
Bende çıkması aslında 3 kere girdim ama benim.lh 13 fsh 5
Lh aynı sayılır bizim çatlama yoktu bende de doktor ne dedi kulalndigin ilaç varmı ilaç yarıyor diyolar canımLh 14 lerde,FSH 10
2 negatif aşılama maalesefLh aynı sayılır bizim çatlama yoktu bende de doktor ne dedi kulalndigin ilaç varmı ilaç yarıyor diyolar canım
Hımm aşılama aslında pek ise yaramaz erkek de sorun olunca genelde ise daha çok yarıyor üzülme ondan2 negatif aşılama maalesef
Bak bende lh yuksek di oldu çatlamıyor değil belki doktor demiştir denk gelmesi zorHımm aşılama aslında pek ise yaramaz erkek de sorun olunca genelde ise daha çok yarıyor üzülme ondan
Sana da bol bol dua ederim ne kadar oldu isteyeli seninBak bende lh yuksek di oldu çatlamıyor değil belki doktor demiştir denk gelmesi zor
Canım bide yumruta çatlayınca yapıyolar dimi o aşılma olayını hani takip ediyorlar dimi belki ondandır2 negatif aşılama maalesef
15 ay oldu. Allah razı olsun canımSana da bol bol dua ederim ne kadar oldu isteyeli senin
Çok geç değilmiş canım yaşın da iyi hani olur ınslalh15 ay oldu. Allah razı olsun canım
Asılma yapılırken yumurta çatlama iğnesi falab oldun mu yani çatlayınca yapılıyor dimiHımm aşılama aslında pek ise yaramaz erkek de sorun olunca genelde ise daha çok yarıyor üzülme ondan
Yumurta catlayinca oluyo aşılamaAsılma yapılırken yumurta çatlama iğnesi falab oldun mu yani çatlayınca yapılıyor dimi
Hımm anladım canım ama daha zamanı var olur inşllah doktorlar imiyledir senden çok şükür daha kötü seyelri olmasinYumurta catlayinca oluyo aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?