Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstahramda üreme diyetysenı var fatma kevser kurna onun sayfsına bakın paylaşmları var bu konudaMerhaba yumurtalarım büyümüyor.yaş 40 ve polikistik overim var.takviye olarak neler kullanıyorsunuz ve fayda eden takviye var mı?
Bakayım canım çok sağolİnstahramda üreme diyetysenı var fatma kevser kurna onun sayfsına bakın paylaşmları var bu konuda
Şuan gynopol kullanıyorum ama inostol arayisindayim bazıları pahalı ama içeriği çok güzel bakayim kuzum çok sagolMerhaba prowomen kullanabilirsiniz
Rica ederim ben proxyfemin de kullandım ama prowomen kullandığım ay hamile kaldım inşallah size de şifa olurŞuan gynopol kullanıyorum ama inostol arayisindayim bazıları pahalı ama içeriği çok güzel bakayim kuzum çok sagol
Canım 2 ay prowomen kullandım ondan sonra adetlerim gecikmeye başladı ondan olabilir miMerhaba prowomen kullanabilirsiniz
Olmazsa olmaz d vitamini. B12, inositol içeren folik asitler, magnezyum, çinko ve thancss women. İnsülin direncin varsa diaformin şeker ilacı da veriyorlar. Ben bu saydıklarımın hepsini kullanıyorum bende de Pko var. Kilon varsa birazcık vermeye çalış ve sebze protein ağırlıklı beslen günde yarım saat yürü en az. Düzene girer. Ben beslenmeyi tam olarak yapıyorum denilemez ama uğraşıyorum en azındanMerhaba yumurtalarım büyümüyor.yaş 40 ve polikistik overim var.takviye olarak neler kullanıyorsunuz ve fayda eden takviye var mı?
Benim düzenim hiç değişmemişti canım bebek olacak diye stres yapıyosanız belki o yüzdendirCanım 2 ay prowomen kullandım ondan sonra adetlerim gecikmeye başladı ondan olabilir mi
Hep stres yaparım ama hiç gecikmediBenim düzenim hiç değişmemişti canım bebek olacak diye stres yapıyosanız belki o yüzdendir
Ne kadar gecikiyorHep stres yaparım ama hiç gecikmedi![]()
Ne kadar gecikiyor
Bana doktorum bu ay yumurta geliştirici,takviye önerdi günlük şaşe.Daha bugün başladım bende merak ediyorum faydasını gören hamile kalan var mı acaba.Doktorum bununla hamile kalabileceğimi söyledi umarım olur ya.Merhaba yumurtalarım büyümüyor.yaş 40 ve polikistik overim var.takviye olarak neler kullanıyorsunuz ve fayda eden takviye var mı?
Merhaba inşallah kalırsınız şifa olsun ney önerdi acabaBana doktorum bu ay yumurta geliştirici,takviye önerdi günlük şaşe.Daha bugün başladım bende merak ediyorum faydasını gören hamile kalan var mı acaba.Doktorum bununla hamile kalabileceğimi söyledi umarım olur ya.
Bunu önerdi,bugün ikinci günüm bakalım inşallahMerhaba inşallah kalırsınız şifa olsun ney önerdi acaba