• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesi ve büyütmek için takviye önerisi Polikistik over

Sutlac777

Gül güzelliği diye bişey var🌹
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
563
311
18
Merhaba yumurtalarım büyümüyor.yaş 40 ve polikistik overim var.takviye olarak neler kullanıyorsunuz ve fayda eden takviye var mı?

Masallah 🥹🤲çok güzel rabbim size bağışlasın yavrunuzu 🙂↕️🤲onada bakiyordum prowomen daha iyi ozaman çok sagolun

Merhaba yumurtalarım büyümüyor.yaş 40 ve polikistik overim var.takviye olarak neler kullanıyorsunuz ve fayda eden takviye var mı?
Olmazsa olmaz d vitamini. B12, inositol içeren folik asitler, magnezyum, çinko ve thancss women. İnsülin direncin varsa diaformin şeker ilacı da veriyorlar. Ben bu saydıklarımın hepsini kullanıyorum bende de Pko var. Kilon varsa birazcık vermeye çalış ve sebze protein ağırlıklı beslen günde yarım saat yürü en az. Düzene girer. Ben beslenmeyi tam olarak yapıyorum denilemez ama uğraşıyorum en azından 😂

Bana doktorum bu ay yumurta geliştirici,takviye önerdi günlük şaşe.Daha bugün başladım bende merak ediyorum faydasını gören hamile kalan var mı acaba.Doktorum bununla hamile kalabileceğimi söyledi umarım olur ya.

Bana doktorum bu ay yumurta geliştirici,takviye önerdi günlük şaşe.Daha bugün başladım bende merak ediyorum faydasını gören hamile kalan var mı acaba.Doktorum bununla hamile kalabileceğimi söyledi umarım olur ya.
Merhaba inşallah kalırsınız şifa olsun ney önerdi acaba

Eklentiler

• IMG_0864.webp
    IMG_0864.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 0
Back
X