• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?
Canım sende ultrason da polistik over görüntüsü cıktı mi

Banada dediler kuzucum sabahlara kadar hastanelerdeydim ozel ust uste gidince gunlerce para iadesi yapip devlete sevk etti beni progestan vermediler mi sana? Bak aklinda bulunsun bol bol kabak cekirdegi ve nar tuket kabak cekirdegi ozellikle bebegin tutunmasinda yardimci olur ♥
Verdi 2. Doktor ilk vermemiş 😡 zaten düşüncel gözüyle bakıyor herhalde

Hayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?
Lh fsh bide kaç

Verdi 2. Doktor ilk vermemiş 😡 zaten düşüncel gözüyle bakıyor herhalde
Bazilari doktorculuk oynuyo bana progestani agiz yoluyla verdiler progestanin yan etkileri varmis meger bigun markette yigilip kalinca gittigim doktor soyledi genelde agiz yoluyla vermeyiz yan etkisi cok diye 🤷🏻‍♀️

Bazilari doktorculuk oynuyo bana progestani agiz yoluyla verdiler progestanin yan etkileri varmis meger bigun markette yigilip kalinca gittigim doktor soyledi genelde agiz yoluyla vermeyiz yan etkisi cok diye 🤷🏻‍♀️
Bana hiç vermedi bu gittiğim direk dedi risk var ama düzelicek ilaç kullan dedi illa düşük olucak değil dedi en azından sorunumu çözüm buldu

Back