Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikisinin ne farkı var kiPco ile pcos farklı şeyler canım pco 10 kadından 5 6 sonda var eee onlarında hamile kalamadığını düşünsek tehlike büyük demektir. Bende pkoluyum bu arada
Pco için doktorlar hastalık olarak değil de yapı meselesi olarak bakıyorlar.Ikisinin ne farkı var ki
Benim adet düzensizliği almış başını gidiyorduPco için doktorlar hastalık olarak değil de yapı meselesi olarak bakıyorlar.
Polikistik over e sendromu olmadan da sahip olunabilir ve farkına bile varmadan, mutlu mesut yaşayabiliriz. normaldır. sağlıklıyızdır.
ne zaman ki sendrom belirtileri olur, yani aylarca adet görememe, kıllanma, huylanma gibi.. o zaman tedavi edilmesi gerekir.
ama bu demek değildir ki illa ki polikistik over i olan sendromuna da sahip olacaktır ya da demek değildir ki asla bebeği olmaz
Bende kaldım ama hamillek süreci için edisem varVar canım olmayan çok azdır
Siz şimdi hamile misiniz? Madem öyle niye sormussunuz kiBende kaldım ama hamillek süreci için edisem var
Kuzucum sakin kal lutfen her hamilelikte ilk 3 ay dusuk riski var benimde kahve rengi akintim oldu aglaya aglaya kostum doktora progestan verdi cok sukur 14. Haftamiz bitiyo yarinKızlar bende kaldım yeni öğrendim ama düşük olur diye korkuyorum insilin ne etkisi varmis
Polistik over hamileninde risk yapıyor muş Insiliun yüksek aşırı düşük tehlikesi var polistik over olup hamile kalan süreci bilir diye sordumSiz şimdi hamile misiniz? Madem öyle niye sormussunuz ki![]()
Pco hamile kalmayı zorlastırır, gebe kaldıktan sonra bir sorun teskil etmezBende kaldım ama hamillek süreci için edisem var
Canım benim baya kanamam oldu bugün 2 kere gittim ilk özel de ikici bi tavsiye üzerine kilinik gittim ikisi de riskin var dediKuzucum sakin kal lutfen her hamilelikte ilk 3 ay dusuk riski var benimde kahve rengi akintim oldu aglaya aglaya kostum doktora progestan verdi cok sukur 14. Haftamiz bitiyo yarinicini rahat tut bebegim gecicek bugunler Allahin izniyle ♥
Ne zaman öğrendiniz hamileliği? Adet düzensizliği nasıldıPolistik over hamileninde risk yapıyor muş Insiliun yüksek aşırı düşük tehlikesi var polistik over olup hamile kalan süreci bilir diye sordum
İnsilin direnci var Insiliun baya yüksek bebeğe pek iyi gelmiyormjsCanım benim baya kanamam oldu bugün 2 kere gittim ilk özel de ikici bi tavsiye üzerine kilinik gittim ikisi de riskin var dedi
3 gün oldu zaten belirti ağrım vardı ondan test yaptım 3 gündür de doktordan cikamadjmNe zaman öğrendiniz hamileliği? Adet düzensizliği nasıldı
Adet düzeni hiç yok 2 ayda bi bazen 33 gün oldu zaten belirti ağrım vardı ondan test yaptım 3 gündür de doktordan cikamadjm
Banada dediler kuzucum sabahlara kadar hastanelerdeydim ozel ust uste gidince gunlerce para iadesi yapip devlete sevk etti beni progestan vermediler mi sana? Bak aklinda bulunsun bol bol kabak cekirdegi ve nar tuket kabak cekirdegi ozellikle bebegin tutunmasinda yardimci olurCanım benim baya kanamam oldu bugün 2 kere gittim ilk özel de ikici bi tavsiye üzerine kilinik gittim ikisi de riskin var dedi
Hayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?3 gün oldu zaten belirti ağrım vardı ondan test yaptım 3 gündür de doktordan cikamadjm