• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pco ile pcos farklı şeyler canım pco 10 kadından 5 6 sonda var eee onlarında hamile kalamadığını düşünsek tehlike büyük demektir. Bende pkoluyum bu arada

Pco herkeste farklı etkileri var tüylenme kilo adet düzensizliği vs kiminde bu belirtilerin hiç biri olmuyor bende Pcoluyom

Ikisinin ne farkı var ki
Pco için doktorlar hastalık olarak değil de yapı meselesi olarak bakıyorlar.
Polikistik over e sendromu olmadan da sahip olunabilir ve farkına bile varmadan, mutlu mesut yaşayabiliriz. normaldır. sağlıklıyızdır.

ne zaman ki sendrom belirtileri olur, yani aylarca adet görememe, kıllanma, huylanma gibi.. o zaman tedavi edilmesi gerekir.

ama bu demek değildir ki illa ki polikistik over i olan sendromuna da sahip olacaktır ya da demek değildir ki asla bebeği olmaz

Kızlar bende kaldım yeni öğrendim ama düşük olur diye korkuyorum insilin ne etkisi varmis

Pco için doktorlar hastalık olarak değil de yapı meselesi olarak bakıyorlar.
Polikistik over e sendromu olmadan da sahip olunabilir ve farkına bile varmadan, mutlu mesut yaşayabiliriz. normaldır. sağlıklıyızdır.

ne zaman ki sendrom belirtileri olur, yani aylarca adet görememe, kıllanma, huylanma gibi.. o zaman tedavi edilmesi gerekir.

ama bu demek değildir ki illa ki polikistik over i olan sendromuna da sahip olacaktır ya da demek değildir ki asla bebeği olmaz
Benim adet düzensizliği almış başını gidiyordu

Kızlar bende kaldım yeni öğrendim ama düşük olur diye korkuyorum insilin ne etkisi varmis
Kuzucum sakin kal lutfen her hamilelikte ilk 3 ay dusuk riski var benimde kahve rengi akintim oldu aglaya aglaya kostum doktora progestan verdi cok sukur 14. Haftamiz bitiyo yarin 😍 icini rahat tut bebegim gecicek bugunler Allahin izniyle ♥️

Kuzucum sakin kal lutfen her hamilelikte ilk 3 ay dusuk riski var benimde kahve rengi akintim oldu aglaya aglaya kostum doktora progestan verdi cok sukur 14. Haftamiz bitiyo yarin 😍 icini rahat tut bebegim gecicek bugunler Allahin izniyle ♥
Canım benim baya kanamam oldu bugün 2 kere gittim ilk özel de ikici bi tavsiye üzerine kilinik gittim ikisi de riskin var dedi

Canım benim baya kanamam oldu bugün 2 kere gittim ilk özel de ikici bi tavsiye üzerine kilinik gittim ikisi de riskin var dedi
Banada dediler kuzucum sabahlara kadar hastanelerdeydim ozel ust uste gidince gunlerce para iadesi yapip devlete sevk etti beni progestan vermediler mi sana? Bak aklinda bulunsun bol bol kabak cekirdegi ve nar tuket kabak cekirdegi ozellikle bebegin tutunmasinda yardimci olur ♥️

3 gün oldu zaten belirti ağrım vardı ondan test yaptım 3 gündür de doktordan cikamadjm
Hayırlı Olsun inşallah sağlıcakla tutunarak büyür bebisin. Ben de pko um ve düzenim yok. Yumurtlama da olmuyor. Hayıt içiyorum yumurta akı gibi akıntım oldu ve kasık ağrısı acaba yumurtalama mi oldu yoksa yok mu bir şey?

Back