D Dilos044 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2020 17 1 1 29 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilos044 #21 Marymelisa .!.: Kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma ilerde pişman olursun kullanmış birisi olarak söylüyorum pko ya çözüm bu değil doğal yollarla da kurtulabilirsin kilo sorunun varmı peki Genişletmek için tıkla... Kilo sorunum yok 47 kiloydum su an 50 kiloyum zayif biriyim zaten 2 aydir adet olmadim artik psikolojim bozuldu cidden napacam bilmiorum
Marymelisa .!.: Kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma ilerde pişman olursun kullanmış birisi olarak söylüyorum pko ya çözüm bu değil doğal yollarla da kurtulabilirsin kilo sorunun varmı peki Genişletmek için tıkla... Kilo sorunum yok 47 kiloydum su an 50 kiloyum zayif biriyim zaten 2 aydir adet olmadim artik psikolojim bozuldu cidden napacam bilmiorum
D Dilos044 Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2020 17 1 1 29 1 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilos044 #22 Saypir55 .!.: Doktorunuza danismanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Acaba ilaci kullaniyorum bittikten sonra mi sokulecem
Saypir55 .!.: Doktorunuza danismanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Acaba ilaci kullaniyorum bittikten sonra mi sokulecem