Bence mutlaka özel veya devlet ama iyi bir doktora git canım bak banada pko dediler çocuk sahibi olamazsın dediler şuan 22 yaşındayım yeni gebeyim imkansız diye birşey zaten yoktur fakat bundan 5 veya 6 sene önce bende aynı şikayetten kötü bir doktora denk geldim doğum kontrol hapı kullandırrtı oda kilo yaptı yararı olmadı aksine hormonları bozuyor gençsen bide lütfen eğer fazla kilo varsa vermeye bak pko en çok bundan dolayı oluyor bide troidlerine baktı insülin değerine VS tüm tetkikleri i yaptır derim umarım yararım olur sana çnkü benimde başımdan geçti pes etme peşini bırakmaMerhaba arkadaşlar son iki yildir adet duzensizligim vardi bir kaç doktora gittim en son gittiğim doktor polistik over olduğumu söyledi iki aydir adet olmadim kadin doğum habi kullanmaya basladim ona ragmen acilmadim bana bilgi verecek yardimci olacak var mi acaba simdiden tesekkur ederim
Merhaba arkadaşlar son iki yildir adet duzensizligim vardi bir kaç doktora gittim en son gittiğim doktor polistik over olduğumu söyledi iki aydir adet olmadim kadin doğum habi kullanmaya basladim ona ragmen acilmadim bana bilgi verecek yardimci olacak var mi acaba simdiden tesekkur ederim
bende katılıyotum sana doğum kontrol hapı kullanma senin hormonlarını mahfeder ilerlerde çocuk sahibi olmanı zorlaştırır.ama doğla yollarla kurtulursan ki mesela ben soğan suyuyla adetlerimi düzelttim pcosdan kurtulduğumu söylüyor doktorlar tabi nasıl yaptım sağon suyu 2-3 ay düzenli tükettim spor yaptım yediklerime dikkat ettim kilom yoktu ama şekerden vs uzak durman gerekiyor hatta tamamen kesmen lazımBence mutlaka özel veya devlet ama iyi bir doktora git canım bak banada pko dediler çocuk sahibi olamazsın dediler şuan 22 yaşındayım yeni gebeyim imkansız diye birşey zaten yoktur fakat bundan 5 veya 6 sene önce bende aynı şikayetten kötü bir doktora denk geldim doğum kontrol hapı kullandırrtı oda kilo yaptı yararı olmadı aksine hormonları bozuyor gençsen bide lütfen eğer fazla kilo varsa vermeye bak pko en çok bundan dolayı oluyor bide troidlerine baktı insülin değerine VS tüm tetkikleri i yaptır derim umarım yararım olur sana çnkü benimde başımdan geçti pes etme peşini bırakma
Kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma ilerde pişman olursun kullanmış birisi olarak söylüyorum pko ya çözüm bu değil doğal yollarla da kurtulabilirsin kilo sorunun varmı pekiBen 25 yasindayim bekarim ve inanin psikolojim bozuldu napacam bilmiorum
Aynen öyle bide yaşı genç çocuk sahibi olmayı zorlaştırıyor hormonları altüst ediyorbende katılıyotum sana doğum kontrol hapı kullanma senin hormonlarını mahfeder ilerlerde çocuk sahibi olmanı zorlaştırır.ama doğla yollarla kurtulursan ki mesela ben soğan suyuyla adetlerimi düzelttim pcosdan kurtulduğumu söylüyor doktorlar tabi nasıl yaptım sağon suyu 2-3 ay düzenli tükettim spor yaptım yediklerime dikkat ettim kilom yoktu ama şekerden vs uzak durman gerekiyor hatta tamamen kesmen lazım
ben bir örneğiyim mesela 23 yaşındayım 19 yaşında bir sene yasmin kullandım 21 de evleim ve bıraktım süt hormonumu bozdu ve oda çocuk sahibi olmamı zorlaştırıyor . 1 senedir uğraşıyorumAynen öyle bide yaşı genç çocuk sahibi olmayı zorlaştırıyor hormonları altüst ediyor
Ama şunuda belirtmek istiyorum progesteron süt hormonu benimde yüksek ona rağmen gebeyim dua edin bol bol asla kötü düşünüp stres yapmayınben bir örneğiyim mesela 23 yaşındayım 19 yaşında bir sene yasmin kullandım 21 de evleim ve bıraktım süt hormonumu bozdu ve oda çocuk sahibi olmamı zorlaştırıyor . 1 senedir uğraşıyorum
inşallah adetlerim düzenldi çok şükür bu femara aldım bakalım ne olacak bat 2 aralık beklemdeyim sizde dua edin lütfenÇok üzüldüm ya gerçekten şu doğum kontrol haplarını hemen bir çözüm gibi görerek kullandırtmaları acımasızca sonuçta yaşımız genç evlilik hayatımız var VS İnşallah sizinde sağlığınız yerine gelir en kısa sürede hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde kendimde yaşadığım için çok iyi anlıyorum kalmıcam asla çocuk sahibi olamıcam derken rabbim yüzüme güldü darısı da size inşallah
Canım civanperçemi diye bi bitki var ben şimdilik hamile kalabilmek için kullanıyorum ama internette kullanan kişilerin yorumlarını okudum bugün içiyoruz ertesi gün kalktığımızda adetimiz sökülmüş oluyor diye yazmışlardı sende aktardan alıp ondan kullanabilirsin. Doğum kontrol hapı zarar verebilir belki ama bu bitki tüm kadın hastalıklarına iyi geliyormuş tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar son iki yildir adet duzensizligim vardi bir kaç doktora gittim en son gittiğim doktor polistik over olduğumu söyledi iki aydir adet olmadim kadin doğum habi kullanmaya basladim ona ragmen acilmadim bana bilgi verecek yardimci olacak var mi acaba simdiden tesekkur ederim
Dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum inşallahinşallah adetlerim düzenldi çok şükür bu femara aldım bakalım ne olacak bat 2 aralık beklemdeyim sizde dua edin lütfen
can sıkıcı belirtileri azaltıyor evet ama sonrasında bırakıldığında facilara yol açıyor ve o şikayetçi olduğun şeyler sana on misli geri dönüyor.sizde nasıl etki etmiş bilemem ama doğum kontrol hapı çok yazarlı hatta bazı ülkerde komple yasaklanmış durumda .sadece hormonları değil altta yatan bütün sorunlarıda bıraktıktan sonra tetikliyor.en manlıklısı doğal çözümler bulmakDogum kontrol hapi hormonlari bozmaz. Ki pcos ta zaten hormonlar bozuktur. Bazi hormonlar eksiktir kadinlik hormonu gibi dogum kontrol hapi bu eksik hormonlara takviye edici etki yapar. Tedavi degildir sadece semptomlari baskilar. Ben de kullandim bir yil kadar yasmin. Cok memnundum. Sac dokulmesi killanma goguslerde kuculme gibi can sıkıcı belirtileri azaltti. Adetim duzene girdi biraktiktan sonra da cok sukur duzenli oluyor artik.
Oyle de bu dogum kontrol hapi kullanildi ve birakildi diye olmuyor ki altta yatan sendrom yuzunden oluyor. Cunku dogum kontrol hapi tedavi edici degil. Dogal cozumler tabiki mantikli en onemlisi saglikli beslenerek insulin direncini dusurmek, spor yapmakcan sıkıcı belirtileri azaltıyor evet ama sonrasında bırakıldığında facilara yol açıyor ve o şikayetçi olduğun şeyler sana on misli geri dönüyor.sizde nasıl etki etmiş bilemem ama doğum kontrol hapı çok yazarlı hatta bazı ülkerde komple yasaklanmış durumda .sadece hormonları değil altta yatan bütün sorunlarıda bıraktıktan sonra tetikliyor.en manlıklısı doğal çözümler bulmak
TEDAVİ EDİCİ DEĞİLSE NİÇİN KULLANMASINDA BİR SAKINCA OLMAYACAĞINI YAZMIŞSINIZ ANLAMADIM ÇELİŞİYOSUNUZ.SİZİ İYİ GELMİŞ OLAN BİRŞEY HERKESE İYİ GELMEYEBİLİR.Oyle de bu dogum kontrol hapi kullanildi ve birakildi diye olmuyor ki altta yatan sendrom yuzunden oluyor. Cunku dogum kontrol hapi tedavi edici degil. Dogal cozumler tabiki mantikli en onemlisi saglikli beslenerek insulin direncini dusurmek, spor yapmak
Tedavisi yok cunku psoc un bir sendrom ve yasam tarzina bagli omur boyu cesitli seyirlerde etki gosterebilir. Doktorlar oneriyor ben onermiyorum. Siz neye istinaden kullanmamasi gerentigini soyluyorsunuz? Nasil ki pcos lara glifor tarzi ilaclar veriliyor. Onlar da cozum degil ama kullanildigi taktirde semptomlari azaltiyor. Herkesin kendi tercihi doktoruyla gorusur karar alir insanlara yap yapma dememek lazim size de iyi gunlerTEDAVİ EDİCİ DEĞİLSE NİÇİN KULLANMASINDA BİR SAKINCA OLMAYACAĞINI YAZMIŞSINIZ ANLAMADIM ÇELİŞİYOSUNUZ.SİZİ İYİ GELMİŞ OLAN BİRŞEY HERKESE İYİ GELMEYEBİLİR.
Dogum kontrol hapi hormonlari bozmaz. Ki pcos ta zaten hormonlar bozuktur. Bazi hormonlar eksiktir kadinlik hormonu gibi dogum kontrol hapi bu eksik hormonlara takviye edici etki yapar. Tedavi degildir sadece semptomlari baskilar. Ben de kullandim bir yil kadar yasmin. Cok memnundum. Sac dokulmesi killanma goguslerde kuculme gibi can sıkıcı belirtileri azaltti. Adetim duzene girdi biraktiktan sonra da cok sukur duzenli oluyor artik.
Doktorunuza danismanizi tavsiye ederimBenim kullandigim ilacta yasmin yeni bir pakettir kullaniyorum daha da bitmedi adetim 2 ay gecti hala sokulmedim devam etmeli miyim sizce yoksa birakayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?