• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Polistik over miyim anlamadim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehir444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
53
27
Bana yarimdici olun lütfen 23 yasindayim evliyim bebek istiyorum hep adet düzensizliği yaşadım ama son dönem ıyice oldu kahverengi akinti kanama azalma falan lh 13 fsh 5 diver hormonlar falan hepsi iyi bide ufacık tirod yüksek önemini bi rakam değil ama ultrasonda hiç bi kist falan yok iyi dedi doktor şimdi ben polistik over miyim anlamadım lh yuksek inslun direncin var bide ama düşüyor o da eşim baskı yapıyor hep bebek yüzüne artık bunaldim

Bana yarimdici olun lütfen 23 yasindayim evliyim bebek istiyorum hep adet düzensizliği yaşadım ama son dönem ıyice oldu kahverengi akinti kanama azalma falan lh 13 fsh 5 diver hormonlar falan hepsi iyi bide ufacık tirod yüksek önemini bi rakam değil ama ultrasonda hiç bi kist falan yok iyi dedi doktor şimdi ben polistik over miyim anlamadım lh yuksek inslun direncin var bide ama düşüyor o da eşim baskı yapıyor hep bebek yüzüne artık bunaldim
Canım lh yüksekliği, insülin direnci, TSH yüksekliği ve adet düzensizliği pcos görüntüsü çiziyor maalesef. Ama korkma bende pcosum. Hamile kaldım ama 10.haftada kalbi durdu meğerse pıhtılaşma için iğne kullanmalıymışım gebeliğim boyunca bende pıhtılaşma varmış...

Canım lh yüksekliği insülin ve TSH yüksekliği ve adet düzensizliği pcos görüntüsü çiziyor maalesef. Ama korkma bende pcosum. Hamile kaldım ama 10.haftada kalbi durdu meğerse pıhtılaşma için iğne kullanmalı yılın bende pıhtılaşma varmış...
Ama doktorum yumurtaların gayet iyi dedi polistik over kelimesi bile geçmedi 😓

Ama doktorum yumurtaların gayet iyi dedi polistik over kelimesi bile geçmedi 😓
Canım bende çocuk istediğimde gittim her zaman adetlerim duzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca adetlerim duzensizlesti benim alttan muyane etti yumurtaliklarin cok iyi kist yok dedi hormon yestinde insulin direnci sinirda cikti kilom 60 bana sekeri azalt ilaca su an gerek yok dedi lh 8 fsh 5 banada pco var ama cok yuksek degil dedi infolic combi sadece kullaniyorum

Canım bende çocuk istediğimde gittim her zaman adetlerim duzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca adetlerim duzensizlesti benim alttan muyane etti yumurtaliklarin cok iyi kist yok dedi hormon yestinde insulin direnci sinirda cikti kilom 60 bana sekeri azalt ilaca su an gerek yok dedi lh 8 fsh 5 banada pco var ama cok yuksek degil dedi infolic combi sadece kullaniyorum
Evet hep duyuyoruz politik over başlangıcı yada yumurta temmeligi diyolar bizim gibi olanlara

Evet hep duyuyoruz politik over başlangıcı yada yumurta temmeligi diyolar bizim gibi olanlara
Aynen hatta ben internette okudum cok ağladım acaba olmayacak mı diye doktor dedi engel değil sen denemeye devam et dedi hazirandan beri deniyoruz şu an gebelik olmadi

Benim ilk ay 48 oldu sonra infolic combi içiyorum 38 oldu şekeri azalttım 32 günde geçen ay 30 günde adet oldum bu ay 35 gundeyim benimde duzensizlesti
İnsilin ilacı kulanıyorum Gilifor ilk ay kanamam azdı o düzeltti ama şimdi 39 gün oldu adet yok

Bende adet düzensizliği olmayan polikistik overliyim, kilo alınca birkaç gün gecikmeye başlamıştı ama inofolic combi kullanmaya başlayınca düzene girdi tekrar. Tiroid ilacı da kullanıyorum değerlerim daha yeni normal değerlere geldi, şimdi klomenle gebelik elde etmeye çalışıyoruz. Canım bence sende başka bir doktora görün yumurtlamanı takip etsin büyümüyorsa onun için ilaç verir yumurtaların olgunlaşmasını sağlar

Doktora gittin mi cnm benimde lh yüksek politistikover im

titoidin kac canim

Back
X