Polislere hakaret..

Lonely141

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
735
947
28
Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..

neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..

dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..

Merhaba kizlar benim evde tv yok o yüzden dizileri falan takip etmem bilmemde..annem bende su anda ve filmi varmis izledigi onu açmamı istedi internetten..

neyse acip koydum leptoptan izliyoruz..adi zehra diye bir dizi..ve orda bir polis karakteri var dersin polis degil adam suç mıknatısi..iste dosya saklama , kaybetme adam öldürme gibi suçları var adamin..

dedimki buyuk ihtimal fox tv de yayinlaniyordur ve aynen de öyleymiş..ya anladik haber anlayisiniz yok tarafli haber yapip haberciligi mahfettiniz zaten..e devletide kotuluyorsunuz da elin zavalli polisinden ne istiyorsunuz..ya polisler o kadar yazikki karsisindaki sucluya bagirmasi bile suc!!yani aslinda hic bir hakki sunulmayan sendikasi olmayan tek devlet memuru polisin böyle eli kolu uzun karanlik kötü birileri olarak gösterilmesine cok sinir oldum..

Her meslekte öyle yüz karaları yok mu? Var maalesef.
İnsanlar da mal değildir heralde tüm polisler böyle diyecek halleri yok.
Dert edecek bir durum yok yani merak etmeyin..

Meslek diye bakmamak lazım bence insan olarak bak orada polis kötüleme olmasına mi takiksin yoksa Fox TV ye mi ? Eger Fox Tv ye ise baska kanallarda da var polis olur asker olur avukat olur hakim olur olur da onlar dizi film gerçek hayata bakarsan ne insanlar var bu mesleklerden ..Sonuç olarak dünyaya dön onlar dizi ya da film.

Her meslekte öyle yüz karaları yok mu? Var maalesef.
İnsanlar da mal değildir heralde tüm polisler böyle diyecek halleri yok.
Dert edecek bir durum yok yani merak etmeyin..
Ama her insan feraset sahibi degil..bj bir bilinc alti oyunu..bir polis kotu olda bile bunlari yapicak ne hakki nede firsati var.

Hanimefendi uc bes kanal gezerseniz her kanalda bir dizi var su an ve hepsindeki kotu karakterlerin bir meslegi var. Buraya konu aciyor musunuz "ay x dizisinde bi marangoz var, nasi kotulemisler nasi kotulemisler. Ayip degil mi ya bu marangozlara" diye? Veya dert ediyor musunuz? Etmiyorsunuz. Ahanda ayni sey, rahatlayin. Sakin olun :KK70:

Sendikası olmayan tek devlet memuru değil.
Polisler de maalesef içinde çok çürük elma barındıran bir meslek. Fetöden alımlardan da anlarsın.
Dizide kötü gösteriliyor diye meslek grubu kötü olmaz, iyi gösterildi diye de iyi olmaz.
Rtük'e şikayetinizi anlatın. Bir durum varsa değerlendirilir. İzlemediğim için bilmiyorum.

Taraflı haber anlayışı sadece adı geçen kanalda mı var? Yoksa objektif olan onlar da diğer kanallar mı gözümüze soka soka bazı kesimlerin propagandasını yapıyor?

Bahsettiğiniz diziyi izlemedim ne olduğunu bilmiyorum da, söylemleriniz çok saçma ve boş.
Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..

Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.

Bence bunun fox yada bir baskasiyla alakasi yok.. ornegin en son çukur dizisinde daha beteri olmustu ve polis polise kotu davranmisti ve foxda degil o dizi.. ama sonra naptilar ozur yayini cektiler bidaha.. yani anlayacagin yapimcilarin meselesi.. ha diceksin izin vermsinler ama nabza gore serbet oldugu icin tum kanallar boyle bence.. kiii nihat dogani bile neler soylemis olmasina ragmen hala sunucu yapanlar varken:işsiz:

Taraflı haber anlayışı sadece adı geçen kanalda mı var? Yoksa objektif olan onlar da diğer kanallar mı gözümüze soka soka bazı kesimlerin propagandasını yapıyor?

Bahsettiğiniz diziyi izlemedim ne olduğunu bilmiyorum da, söylemleriniz çok saçma ve boş.
Oysa atv falan ne kadar tarafsız:KK70:

Haklısnız gecen özel jet düşmüştü bir haberlerini gördüm..guya cenazeyi gosteriyor ama haberde gozumuze ilistirilen en buyuk sey chp nin çelengi ve kilicdaroglunun gitmesi..ya oraya devlet erkanından kimse gitmedi mi çelenk gondermedimi..

Ayrica hepsi tarafli haber yapiyor..bunu sadece fox icin soylemedim..ama onlarin tek yaptığı devleti kötülemek..yakismiyor bir muhabire.
Mune Mune

Dizide kötü karakterin mesleği doktor olunca tüm doktorlara hakaret mi oluyor ya da iş adami, öğretmen olursa onla aynı meslekte ki, her kese hakaret mi oluyor bu durum? Sizin derdiniz polis degil zaten kanalı kötülemek)
Evet cunku kanal dizi yapmak degil anca devleti karalama pesinde

X