Poliskistik over ile hamile kalan var mi?

evet suan ben de kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum ama diyet yapmak benim icin o kadar zor ki resmen iskence irademe sahip cikamiyorum insulin direncim de varmis ilac kullanmaya başladım diyete de yeni başladım

bende de pco varmış adetlerim duzenli sayılır 2 senedir evliyim hic korunmadik ama kilom cok fazla 124 kiloyum doktor zayiflamami söyledi
Ben 73 kiloyum. Ama pko yüzünden kilo aldıkça yumurtalıkların tembelleşir dedi doktor. Kilo vermeme yardımcı olması için ilaçta verdı. İlacın henüz etkisini görmedim ama ben spora başlıyorum. Kilo vermem gerekiyormuş çünkü bebek sahibi olabilmek için

Merhaba, 9 aydir bebek istiyoruz. Yumurta catlatici , gelistirici bir cok ilac kullandim ancak tedaviler sonuc vermedi. Polikistik over yuzunden oturu bu durumu yasiyorum sanirim. Bu rahatsizlikla gebe kalan var mi ? Anne olmak en buyuk hayalim..

Inofolic combi folik asit al ve sogan kuru ibrahim saracoglu kurleri ya p cnm.

evet suan ben de kilo verip sonra hamile kalmak istiyorum ama diyet yapmak benim icin o kadar zor ki resmen iskence irademe sahip cikamiyorum insulin direncim de varmis ilac kullanmaya başladım diyete de yeni başladım
Yürüyüş yapmak o kadar güzel geliyor ki hem psikolojiniz düzeliyor hem de vücudunuz. Hem doktorum bana günde 5 km yürüyüş verdi ama iki çocukla o kadar zor ki bırakacak kimsem yok.
Siz şu an müsaitsiniz. Güneş doğarken 45 dk ve batarken 45 dk yürüyüş yaparsanız ciddi rakamlar verirsiniz.

Merhaba, 9 aydir bebek istiyoruz. Yumurta catlatici , gelistirici bir cok ilac kullandim ancak tedaviler sonuc vermedi. Polikistik over yuzunden oturu bu durumu yasiyorum sanirim. Bu rahatsizlikla gebe kalan var mi ? Anne olmak en buyuk hayalim..

2 yaşında bir kızım 24 günlük bir oğlum var. Polikistik Over oldugumu söylemelerine rağmen. Kendimi cok üzmüştüm. Anne olamıcak mıyım diye cok ağlamıştım. Kendiliğimden hamile kaldım 2 defa. Size de nasip olur inşallah.

Merhaba. Ben kendimi bildim bileli pko var. İlk hamileliğimi korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Şimdiki hamileliğim de 9 ay uğraşmak zorunda kaldım. Ben de bütün tahlilerimi yaptım. Rahim filmi çekildim. Doktor normal yoldan hamile kalmana bir en gel Yok demişti. Bana stres yapma o kötü etkiler demişti. Sonra folik asit ve diyabet ilacı verdi. Bende kilo verdim. Rahim filmi çektirdikten sonra bir kere adet gördüm sonraki ay hamile kalmıştım. Darısı başınıza inşallah

Bende pko hastasıyım adetlerim de hamile olduğumu anlamayacak kadar düzensiz yani belli bir süresi olmadığı için gecikip gecikmediğini bile anlayamayacağım tatsız bir durumda ama yüce Rabbimin hikmeti çok şükür evlendikten sonra hemen ilk çocuğuma hamile kaldım. İkinci çocuğuma 4 yıl sonra hamile kalabildim. Ama bu süre zarfında hiç tedavi görmedim doktor fobim olduğu için. Stres yapma Rabbim en kısa zmanda nasip eder inşallah

Kilo verebildiniz mi ? Boyunuz kaç ?

Bende uzun zamandır 32-34 gün kesin adet olurdum 67 kg iken şimdi 5-6 kg aldım o yüzden mi bilmiyorum geçen ay çok fazla gecikti adetim. Kilo vermeye çalışıyorum ama bu bir kaç aydır irademe sahip çıkamıyorum

Polikistik overim ilk cocugum tedavisiz oldu.2.ci icin bu ay 6 kez korunmasiz iliski oldu.dogum.kilolarimin hepsini veremedim adetim duzenli insulin direnci icin ilac aldigim icin.bakalim adetime 1 gun kaldi ....hamile kalacak miyim ? Kalamazsam ocaga kadar kilo vermeyi b planlıyorum polikistik overin en onemli olayi kilo ver hormonlar duzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…