Poliskistik over ile hamile kalan var mi?

Bussasaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
22
8
1
29
Merhaba, 9 aydir bebek istiyoruz. Yumurta catlatici , gelistirici bir cok ilac kullandim ancak tedaviler sonuc vermedi. Polikistik over yuzunden oturu bu durumu yasiyorum sanirim. Bu rahatsizlikla gebe kalan var mi ? Anne olmak en buyuk hayalim..

Stres yapıyorsun bence bekarlıktan beri düzenliyse korkma benim de polisliktik över kendimi bildim bileli var adetlerim düzenliydi 30 35 günde bir olurdum hatta 5 çikolata kistimde vardı şimdi hamileyim acele etme birde tiroide baktır guatr varmı ondan da olmaz ben tiroid ameliyatı sonrası hamile kaldım

Bekarkende ilk yillar duzensizdi ama son bi yildir duzeninde gidiyordu. Stres ne yazik ki onleyemedigim bisey. Bugun test yapacagim ama umidim de hic yok

Benim bu konuyla ilgili yazılarım var forumda ,okumalısın pco eğer yumurtan çatlamışsa bir engel değil bebek için 9 ay çok kısa bir süre herşeyi normal bir insan için bile 1 yıl denemek lazım ayrıca eşine de baktirdiniz mi sperm sayısı ve kalitesi için sakin ol

Evet esimde bi problem yok canim yazilarina goz atiyorum

Bende de pko vardı 4 yil sonra tedavilerle olmadi doğal yolla hamile kalmıştim.Stres yapma hic dusunmedigin zamanda geliyor

Dogal yoldan dediginiz hicbisey kullanmamak mi veya dogal tedaviler mi ? Tesekkur ederim. Bu arada test yaptm negatif cikti. Doktorlara artik gitmek istemiyorum..

Merhaba ben kasım 2016 da evlendim. 1 yıl kadar düşünmedik tam kasım 2017 de bebek düşünmeye başladım o ay adet düzenlerim bozuldu 2 ay oldu adet olamadım kilo aldım v.s doktora gittim polikistik over olduğumu söyledi. Bir iki ay klomen kullandım olmadı. Her ay soğan kürü denedim adetimi biraz düzeltti ama gebelik olmadı. Bi kaç kere yumurtlama oldu ama yine gebelik gerçekleşmedi. Bu arada hsg filmi hormonlar sperm testi hepsi temiz çıktı. Ama anti tpo değerim 1300 dü ve troidimde 10 mm nodül vardı. Sonra diyetisyene gitmeye karar verdim biraz zayıfladım ama yine olmadı. Bahçeci tüp bebek merkezine şubat 2018 de başladım bir iki ay yumurtlama takibi yaptık. bana femarayı kullanmamı önerdi. ama şubatta da olmayınca temmuza kadar bekle yaşın küçük kendiliğinden olmazsa aşılamaya başlayalım dedi. Ben femarayı kendim kullanmaya devam ettim. Femara kesinlikle klomenden daha etkili bir ilaç eğer doktor izin veriyorsa onu kullanın derim. Neyse bu 20 haziranda adet olduktan sonra 3. gün femaraya başladım 5 gün kullandım. Aynı zamanda hayıt otu özütü içtim egzersiz yaptım ve sürekli bal kaymak yedim. Bugün 25 temmuz ve ben HAMİLEYİM :)))

Canım cık sevindim Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah bende Bi on gün önce iyi bir doktora gittim. Tarlusal verdi adet olunca da 5.gun femera kullancam. Hayırlısı ile bize de nasip olur inşallah

doktor bana 3. gün başla demişti ben öyle yaptım ama siz bilirsiniz.

Bana 5.gun dedi. Tekrar sorar öyle başlarım Siz femera dan sonra mı hamile kaldınız?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben de polikistik over hastasıyım. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığım ay gebe kaldim ama 12. haftada kalbi durdu. 3 ay sonra kendiliğinden oldu çok şükür. Şimdi 5 yaşında. Ikinci kızımda da duphaston kullandım 3 ay. Bıraktığım ay gebe olduğumu öğrendim.
Bu tedavilerin hiçbirini bebek olsun diye değil hormonlarım düzelsin diye olmuştum ama Allah iki evlat nasip etti. Inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

bende de pco varmış adetlerim duzenli sayılır 2 senedir evliyim hic korunmadik ama kilom cok fazla 124 kiloyum doktor zayiflamami söyledi

doktor bana da doğum kontrol hapı vermisti ilk etapta 3 ay kullan dedi diane 35 ama hap sanirim bana yaramadi 1.5 ay kullandım her gün adet olur gibi kanamam oldu ara kanamalar normal sayilirmis ama böyle adet gibi olmamasi lâzımdı ben de hapi bıraktım acaba devam etseydim ben de hamile kalir miydim

İnşallah canım

Ben yasmin kullanmıştım. 6 ay kullanmamın sebebi de bebek düşünmediğimiz içindi. Hormonlarım eski haline geldi. Gebe de kaldım. Ama sağlıksız döllenme olduğunu söylemişti doktorum. Başka bir doktora da danışsanız iyi olur.

Doğumdan sonra düzelmişti ama şu an yine tedavi görüyorum. ( bebeğim 9 aylik) emzirdiğim için bitkisel bir ilaç verdiler bu sefer. Inofolic kombi. Duzelmeye başladığımı fark ediyorum yani.

Beni yanlış anlamayın ama kilo vermeden gebe kalmamaya çalışın. Çünkü daha da kilo alabilirsiniz. En azından 100 kiloya düşmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…