Evlendikten sonra duzenim bozuldu sadece gecen ay zamaninda adet oldum. Buayda 10 gun geciktiadetlerin düzenlimi
Bekarkende ilk yillar duzensizdi ama son bi yildir duzeninde gidiyordu. Stres ne yazik ki onleyemedigim bisey. Bugun test yapacagim ama umidim de hic yokStres yapıyorsun bence bekarlıktan beri düzenliyse korkma benim de polisliktik över kendimi bildim bileli var adetlerim düzenliydi 30 35 günde bir olurdum hatta 5 çikolata kistimde vardı şimdi hamileyim acele etme birde tiroide baktır guatr varmı ondan da olmaz ben tiroid ameliyatı sonrası hamile kaldım
Evet esimde bi problem yok canim yazilarina goz atiyorumBenim bu konuyla ilgili yazılarım var forumda ,okumalısınpco eğer yumurtan çatlamışsa bir engel değil bebek için 9 ay çok kısa bir süre herşeyi normal bir insan için bile 1 yıl denemek lazım ayrıca eşine de baktirdiniz mi sperm sayısı ve kalitesi için sakin ol
doktor bana 3. gün başla demişti ben öyle yaptım ama siz bilirsiniz.Canım cık sevindimRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah bende Bi on gün önce iyi bir doktora gittim. Tarlusal verdi adet olunca da 5.gun femera kullancam. Hayırlısı ile bize de nasip olur inşallah
femarayı daha önce 2 sefer kullandım onda olmadı. Bu ay da kullandım o zaman olduBana 5.gun dedi. Tekrar sorar öyle başlarımSiz femera dan sonra mı hamile kaldınız?
bende de pco varmış adetlerim duzenli sayılır 2 senedir evliyim hic korunmadik ama kilom cok fazla 124 kiloyum doktor zayiflamami söylediBenim bu konuyla ilgili yazılarım var forumda ,okumalısınpco eğer yumurtan çatlamışsa bir engel değil bebek için 9 ay çok kısa bir süre herşeyi normal bir insan için bile 1 yıl denemek lazım ayrıca eşine de baktirdiniz mi sperm sayısı ve kalitesi için sakin ol
doktor bana da doğum kontrol hapı vermisti ilk etapta 3 ay kullan dedi diane 35 ama hap sanirim bana yaramadi 1.5 ay kullandım her gün adet olur gibi kanamam oldu ara kanamalar normal sayilirmis ama böyle adet gibi olmamasi lâzımdı ben de hapi bıraktım acaba devam etseydim ben de hamile kalir miydimÖncelikle geçmiş olsun. Ben de polikistik over hastasıyım. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığım ay gebe kaldim ama 12. haftada kalbi durdu. 3 ay sonra kendiliğinden oldu çok şükür. Şimdi 5 yaşında. Ikinci kızımda da duphaston kullandım 3 ay. Bıraktığım ay gebe olduğumu öğrendim.
Bu tedavilerin hiçbirini bebek olsun diye değil hormonlarım düzelsin diye olmuştum ama Allah iki evlat nasip etti. Inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
İnşallah canımÖncelikle geçmiş olsun. Ben de polikistik over hastasıyım. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. Bıraktığım ay gebe kaldim ama 12. haftada kalbi durdu. 3 ay sonra kendiliğinden oldu çok şükür. Şimdi 5 yaşında. Ikinci kızımda da duphaston kullandım 3 ay. Bıraktığım ay gebe olduğumu öğrendim.
Bu tedavilerin hiçbirini bebek olsun diye değil hormonlarım düzelsin diye olmuştum ama Allah iki evlat nasip etti. Inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Ben yasmin kullanmıştım. 6 ay kullanmamın sebebi de bebek düşünmediğimiz içindi. Hormonlarım eski haline geldi. Gebe de kaldım. Ama sağlıksız döllenme olduğunu söylemişti doktorum. Başka bir doktora da danışsanız iyi olur.doktor bana da doğum kontrol hapı vermisti ilk etapta 3 ay kullan dedi diane 35 ama hap sanirim bana yaramadi 1.5 ay kullandım her gün adet olur gibi kanamam oldu ara kanamalar normal sayilirmis ama böyle adet gibi olmamasi lâzımdı ben de hapi bıraktım acaba devam etseydim ben de hamile kalir miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?