polisiye sürükleyici kitap tavsiyeleriniz

turuncukelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
608
5
kitap okumayı çok seviyorum fakat yabancı yazarların kitaplarından çok feyz alamıyorum ben çünkü isimler çok karışık geliyor yarısında oturuyor yerli yerine ismimi takip ediyim bilemiyorum:)varsa güzel türk yazarları tavsiyelerinizi bekliyorum polisiye sürükleyici ya da sıkmadan tarih anlatan kitaplar olabilir:)ben size ahmet ümit'i tavsiye ederim:)

Sen Türk demişsin gerçi ama ben sana Jean Christophe Grange'in kitaplarını önericem. Bu adamın kitaplarını okuyup da beğenmeyeni henüz duymadım. Özellikle de Kızıl Nehirler, Siyah Kan, Koloni önerebileceklerim arasında. Bunlar polisiye seviyorsa mutlaka beğeneceğin kitaplar olacaktır.:CüvCüv:

Son zamanlarda çıkan en iyi yerli polisiye gerilim romanı diyebilirim. Müthiş bir kitap.İlk satırdan itibaren elinden bırakamıyorsun. Bir kere kurgusu çok iyi. Kitabın sonunda şaşırıp kalıyorsunuz. İkinci ben bu kitabı okuduktan sonra İstanbul'u hiç tanımadığımı farkettim. Son olarak yeni bir kitap olmasına rağmen bir arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım pişman olmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Son zamanlarda çıkan en iyi yerli polisiye gerilim romanı diyebilirim. Müthiş bir kitap.İlk satırdan itibaren elinden bırakamıyorsun. Bir kere kurgusu çok iyi. Kitabın sonunda şaşırıp kalıyorsunuz. İkinci ben bu kitabı okuduktan sonra İstanbul'u hiç tanımadığımı farkettim. Son olarak yeni bir kitap olmasına rağmen bir arkadaşımın tavsiyesi ile almıştım pişman olmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

ahme tümitin istanbul hatırasını okudunuz sanırım:)bende şu an ona başladım,diğer kitaplarınıd tavsiye ederim beyoğlu rapsodisi ,kavim ,babı esrar benim okuduklarım , birde hikaye kitabı var ama bence romanda daha başarılı:)

Yabanci istememissin, polisiye demissin ama Dan Brown tavsiye ederim inatla. macera, aksiyon ve gerilim. bayildim. az kitabi var ama yine de cok zekice yazilmis romanlar. tavsiye ederim, siddetle...yerimseniben

Şu anda tüm kitapçılarda çok satanlar listesinde olan Aklından bir sayı tut adlı kitabı şiddetle tavsiye ediyorum.2 gecede okudum ve ilginç olanı yazarın ilk romanı :26:

Çok fazla polisiye roman okumam ama geçenlerde okuduğum bir kitap hoşuma gitti. Sahil yolu diye. Kitabın başları çok sürükleyici olmasa da sonları çok güzeldi.

kesinlikle osman aysu nun tehlikeli cazibe, 1 hafta önce bitirdim hala etksiindeyim. siğer kitaplarıda çok güzelmiş. hepsini alıcamm.

başka bir konuya yazmak için girdim bu bölüme ve kendi açtığım konuyu görünce utandım:KK17:hiç okuyamadım kızlar ya çok yoğun bir dönem geçirdim ama bu bahane değil tabikide ama kitaplara dönüyorum yaşasın tavsiye kitaplarınızı okucamm vee buraya yazıcam:KK34:

kitap okumayı çok seviyorum fakat yabancı yazarların kitaplarından çok feyz alamıyorum ben çünkü isimler çok karışık geliyor yarısında oturuyor yerli yerine ismimi takip ediyim bilemiyorum:)varsa güzel türk yazarları tavsiyelerinizi bekliyorum polisiye sürükleyici ya da sıkmadan tarih anlatan kitaplar olabilir:)ben size ahmet ümit'i tavsiye ederim:)

Ahmet Ümit kitaplarını takip edeblirsin.Patasana gibi:)

DeJa Vu ve Ejderha Dövmeli Kız geldi aklıma, evde olsaydım kitaplığıma bakardım.
Ama iki roman da çok güzeldir, tavsiye ederim.

1. Dan Brown: İhanet noktası
2. Glenn Meade :Şeytanın Müridi (Çok sürükleyicidir)
3. Glenn Meade: Buz Kapanı
4. Paul Cleave: Temizlikçi
5. John Verdon: Aklından bir sayı tut
6. James Thompson: Kar Melekleri
7. Paul Cleave: Mezarcı (Sonu iyi bitmemiş ama olsun)

X