Polisin gözaltına almak istediği çocuk eylemci çıktı

Altına yapmamış...
O su tomadan gelmiş
Açıklamaya bak, özürleri kabahatlerinden büyük.

Haydut mu?
Neye göre kime göre...
İnsanlar çok çabuk değişir...
Özellikle düşünceleri...
Kardeşinizde belki kim bilir....
Oturma eylemleri yürüyüşler haydutluga girer mi?:26:

parkon,
vallahi kızıyorum artık, son 1 yıldır( Bakınız gezi olayları) eylem, eylemci kavramları yanlış lanse ediliyor, sanırsın bu insanlar terörist.
Provokatörleri geçiniz diyorum, onları tartışmaya bile lüzum yok, bu ülkede yıllardır insanlar eylem yapmıştır, kanun koyucu onlara bu hakkı vermiş, şimdiye kadar nice eylemler yapıldı, bu kimi zaman giyim, çalışma vs sebeplerle, kimi zaman ülkemizde veya yabancı ülkelerde yaşananlara tepki için yapıldı.

He küçük çocuklar eylemlerde yer almalı mı? Bence hayır, sadece eylemlerde değil, mitinglerde de olmamalılar, küçücük çocuğu akp, chp, mhp, bdp bayrakları ve bandanalarıyla donatıp omzunda mitinge götüren ailelere de kızıyorum.
Ben olsam bu çocukların saf, masum duygularını kullanıp beyinlerini siyasi ideolojilerle yıkayan ailelerin elinden alırım çocukları.
Bırakın aklı hür, vicdanı hür büyüsünler.

Off yavrum yahu ne isin var orda çocuklar cikmasa ne iyi olucak böyle ortamlarda bulunmasalar.korkmustur nasıl.yani böyle yakasından da tutlup goturulmesi olmamış cocuk o cek kenara düzgün konuş bu nasıl bir tutum.rabbim yavrularimizi korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Altına yapmamış...
O su tomadan gelmiş
Açıklamaya bak, özürleri kabahatlerinden büyük.

Dalga geçiyorlar diyorum eylemci diyorlar işte.
Bunlar orta doğuda askerler tarafında tutuklanan,altına yapan çocukların fotoğrafını paylaşıp vicdan tatmin ederler üzülerek.
Ama iş kendi vatanına gelince EYLEMCİYMİŞ O.
Pırıl pırıl kafalar,vicdanlar..

LG-P710 Tapatalk

Bu kadar emin olmayin. 10 yasinda ici kipir kipir bir erkek COCUKtan bahsediyoruz. 100 metre oteden slogan seslerinin geldigi, tum mahallelinin disarda yuruyus yapip olayi protesto ettigi bir ortamda degil 10 yasindaki bir cocuk, 60 yasinda bir teyze bile bir odaya toplanip Kuran okumayi akledemez, hem de 10 yasinda cocuklarla.. Herseyin bir yeri ve zamani var. Eylem zamani eylem, dua zamani dua edilir.

Ne ben derdimi anlatabiliyorum ne de siz anliyorsunuz. Belkide kendimi düzgün ifade edemedim. Daha fazla bu konuyu tartismakda istemiyorum. Ne söylemek istedigimi anliyanlar anlamistir, anlamiyanlarada eyvallah. Kimse alinti yapmasin daha fazla. Saygilar....

Elbette öcü..Hükümete ve mevcut düzene karşı eylem hakkını kullanıp karşı duran hekes tü kaka pis..
İster 7 yaşında olsun ister 70 farketmez.

Haydut mu?
Neye göre kime göre...
İnsanlar çok çabuk değişir...
Özellikle düşünceleri...
Kardeşinizde belki kim bilir....
Oturma eylemleri yürüyüşler haydutluga girer mi?:26:

Valla ben bunun yaşayan örneğiyim sanırım :)
Şu an ünide olsam mutlaka bir harekette olurdum,kısmetse seneye..
Ailesi akpli bir kız söylüyor bunu,gün gelir devran döner.

LG-P710 Tapatalk

en önemli suç ailede, ne işi var çocuğun orda yaa.. çocuğum olsa bu tarz eylem gösteri vs olan ortamlardan çocuğumuda alır direk uzaklaşırım...

Valla ben bunun yaşayan örneğiyim sanırım :)
Şu an ünide olsam mutlaka bir harekette olurdum,kısmetse seneye..
Ailesi akpli bir kız söylüyor bunu,gün gelir devran döner.

LG-P710 Tapatalk

kimse kimseye kefil olamaz işte böyle dönemlerde :)
benim kardeşim televizyonda gördüğü bi haber yüzünde 3 gün taksimde yatıp kalktı
sorsalardı bana kardeşin gider mi?
yok yaa gitmez o eyleme filan derdim :)
ama benden daha iyi çapulcu oldu

Cuma günü üniversitedeki bir olayı anlattım başka bir başlıkta.
Öğrenciler eylem yaptığı için daha önce polis çoplarla karşılık vermiş ve ortalık savaş alanına dönmüştü.
Cuma günü toplanıp rektörü protesto eden öfkeli öğrenci grubun yanına rektör polisi ve güvenliği uzaklaştırıp tek başına gitti.
Yanlarına oturdu ve anlatın dedi.
Dinledi , not aldı ve o öfkeli öğrenciler alkışla uğurladı rektörü odasına.
Insanlara nasıl davranırsan o şekilde karşılık alırsın.
Polis saldırdıkça dahada hırslanıyor gençler.
Sanki polisi halka düşman etmek istiyorlar.
Çok üzülüyorum ben bu duruma.
Ankara'da 16 yaşında bir genç başından vurulmuş ve yoğun bakımdaymış.

Valilikten açıklama gelmiş;
" çocuk 10 değil 13 yaşında imiş, korkudan işememiş o su tomadan gelmiş. Zarar görmesin diye göstericilerden uzaklaştırılıyormuş"

Valilikten açıklama gelmiş;
" çocuk 10 değil 13 yaşında imiş, korkudan işememiş o su tomadan gelmiş. Zarar görmesin diye göstericilerden uzaklaştırılıyormuş"

Evet ya, devlet çoçuklari korumasinda dünya 1ci numarisidir.

10 yaşındaki kardeşiniz kendi kendine durup şu ülkede neler oluyor acaba diye okuyup, araştırdığını, kendi kararlarını kendi aldığını mı söylüyorsunuz yani ? 10 yaşındaki bir çocuğun siyasetten, politikadan anlayamayacağı bu kadar açık ve nettir. Bu kadar bilinçli kardeşiniz hala ailenizin sorumluluğundaysa, hala tek başına karar alıp faaliyete geçiremiyorsa o hala bir çocuk demektir. Bu tarz yönlendirmeleri o yaştaki çocuklara aileler yapar. O çocuğun ailesinin o eylemlerle ilgili düşünce ve konuşmalarının etkisiyle o çocuk oraya gitmiştir. Tıpkı mitinglere götürülen çocuklar gibi. Yoksa 10 yaşında bir çocuğun ne haydutlukla ne siyasetle ne ülke sorunlarına kafa yoracak bilgi ve tecrübesi vardır. Üstelik eylem yapmak bireylere tanınan haktır. Bunu da biliyor olmanız gerek. O haklarını kullanan insanlar neden gazla, suyla geri püskürtülmeye çalışıyor ? Neden izin verilmiyor insanların eylem yapmalarına ? Neden insanlar kışkırtılıyor ? Provokatörlerden bahsetmiyorum. İçlerinde yok mu sanki var. Ama gerçek haklı savunucularda var. Haydut veya çapulcu diyerek hepsini aynı kefeye koyma çok yanlış. O zaman her ülkesindeki yönetim sistemine karşı çıkan hayduttur anlamı çıkar. Her hakkı için sokağa dökülen hayduttur demektir. Sapla samanı ayırmalısınız. Şu da var o yaştaki bir çocuğun ne politika, ne ülke işleri, ne din hiçbirşeye alet edilmemeleri gerektiğini savunuyorum. Herşey yaşında güzel. Biz bile işin içinden çıkamıyoruz sonuçta. Üstelik ister muhalefeti savunsun ister iktidarı o yaştaki çocuğun karıştırılmaması gerekir. Polisinde çocuklara karşı onların çocuk olduğu bilincine vararak daha dikkatli davranmaları gerekir.

Bir yasla yirtmis demek ki... Berkin'e kiydiklarinda o 14 yasindaydi da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…