Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda bazı vicdansızlar 10 yaşındaki çocuğun gözaltına alınmasını savunanlar var "eylemciymiş" diye.
Yazık ya sizin gibilere,10 yaşındaki çocuğun eyleminden ne olacak ya?
Vicdan nakli olsa keşke yararlanması gereken çok kişi var.
Ama maalesef kalpleri nasırlaşmış.
Bir de yandaş medya baya tutuşmuş tokat meselesinden 10 yaşındaki çocuğa kadar kıvırmaya çalışıyolar ama kurtarmaz bunlar.
LG-P710 Tapatalk
Benimde 10 yasinda bi erkek kardesim var bilinci de gayet yerinde. Türkiyede ne olup bitiyor kim neye zarar vermeye calisiyor gayet iyi biliyor. 10 yasindaki cocugun ne isi var orda ? Bu yaslarda basliyorlar haydutluga demekki. Nedende nezaman aci bisey yasansa veya bir kac olay olsa hep ortaligi karistirmaya calisan "eylemciler" cikiyor, asil ah vah bu insanlar sadece haklarini arayamaya calisiyor diyenlere yazik..
Benimde 10 yasinda bi erkek kardesim var bilinci de gayet yerinde. Türkiyede ne olup bitiyor kim neye zarar vermeye calisiyor gayet iyi biliyor. 10 yasindaki cocugun ne isi var orda ? Bu yaslarda basliyorlar haydutluga demekki. Nedende nezaman aci bisey yasansa veya bir kac olay olsa hep ortaligi karistirmaya calisan "eylemciler" cikiyor, asil ah vah bu insanlar sadece haklarini arayamaya calisiyor diyenlere yazik..
Görüyorum ki bu ülkede artık çocuklara bile tahammülü olmayan insanlar var.
Yazık, çok yazık gerçekten....
Bu ülkede PKK dan nefret ettiğim kadar kimseden nefret edemem, ama PKK gösterilerinde polisin kendilere taş atan çocuklara hediye dağıttığını gördüğümde gurur duymuştum ülkemin polisiyle.
Bir görüntü vardı ki o dönemde , polis korkmuş 13-14 yaşındaki çocuğu öpüyordu sakinleştirmek için....ağlamıştım duygulanıp...
Ben bir çocuk sırf gösterilere katıldı diye EYLEMCI imiş deyip, o çocuğa her türlü muameleyi haklı göstermeye çalışan insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum malesef....
Nasıl bir kin bu insanların içindeki, nasıl bir öfke.
Rabbim güzellik versin içlerine...
Velev ki var, fark etmiyor oky, senin bu soruyu neden sorduğunu biliyorum ama çocuğa çocuk diyenler için taş atıyor olması birşey ifade etmiyor, bakınız yas uzmanı Dr. Hakan Ertufan ne demiş Soma faciası üzerine:“Anne ya da babası ölen bir çocuğa kesinlikle ‘O cennete gitti, cennet çok güzel bir yerdir’ gibi sözler söylenmemeli” uyarısını yapan Ertufan, “Çocuk henüz soyut kavramları algılayamadığı için anne veya babasının kendisini güzel bir yerde yaşamak için bırakıp gittiğini düşünür. Bu da bilinçaltında terk edilmişlik inancı olarak kalır” diye konuştu. Çocuklara ölümü anlatırken dikkatli olunması gerektiğini hatırlatan Ertufan, “Çocuğa doğum ve ölüm, mesela bir fidan, meyveli ağaç ve kurumuş ağaç üzerinden örnekler verilerek, fotoğraflarla anlatılmalıdır. Anılarını hatırlaması sağlanmalıdır” tavsiyelerinde bulundu.bu çocuğun taş atarken görüntüleri varmı....
Acaba kimin neye zarar verdiği yorumları vr aciklamasini sizden ve ailesinden dinliyor ve sizi onaylıyor diye gayet bilincli olduğu düşüncesi oluşmuş olmasin sizde, ne dersiniz?
10 yasinda ki çocuğa ne anlatirsaniz ona inanir... Bir insanin birini öldürmesini güzel bir şey olarak anlatsaniz bile buna inanir çünkü kendi değer yargilari henüz olusmamistir...
Kanunlarda bu yüzden 10 yaşındaki çocukları cezaya tabi tutmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde 13 yaşında kardeşim var gider doldururum gayette zarar verir oraya buraya.10 yaşında kendi kendime karar verme yetim yoktu benim ailem ne diyorsa bende onu diyordum.Kardeşiniz de öyle olmasın?
Sizin gibi düşünmeyen,davranmayan çocuk bile olsa haydut gibi görmeye,doğruyu göstermemeye alışmışsınız.
Bu yaşlarda başlıyormuş lafa bak.
Bilinçsiz aile varsa,öne atan aile varsa çocuk mu suçlu,zihniyete bak hayretlerdeyim.
Bir zamanlar polise taş atan çocuklara muz dağıtan polisler vardı ama şimdi gaz atıyorlar,ölümlerine sebep oluyorlar.
Demek siz orada polis olsanız alayını haydut diye öldürmüştünüz.
LG-P710 Tapatalk
10 yaşındaki çocuk mu haydut?
Nedir bu kininizin sebebi?
Halbuki 10 yaşında kardeşiniz varmış, onların ne kadar masum, ne kadar kötülükten uzak olduğunu çoğu kişiden iyi biliyor olmalısınız.
Henüz oyun çocuğu bahsettiğiniz...
bende utanıyorum. ama görünen bu. çocuğa bile yetişkin gözüyle bakılıyor. çocuk gelinler olayıda normal bu insanlara göre demekkiAğzına sağlık parkon..Ben de utanıyorum bu zihniyetle aynı ülkede yaşamaktan.
Ben kardesimin önüne iki secenek sunsam. 1. vefat eden sehitler icin toplanip kuran okumak veya yürüs yapcaz desem 2. Su resimde gördügümüz eylem yeri ikiside hakli hangisini secersin desem birinci secenegi secer. Evet onlar daha cocuk beyinleri cabuk yikaniyor, bunun suclusu ailesi ve cevresi. Ben polislerin yaptiklarinida taktir etmiyorum ama cocuk deyip gecerseniz ilerde daha büyük zararlar verir. Güzelce anlatmaliydi polisler hirpalamadan. Ama eylemci adi üstünde. Gerekli müdahale yapilmali zarar vermeden. cocugun zaten ceza almadiklarini bildikleri icin kullaniyorlar böyle yerlerde. Ben kardesime bu insanlar kötü bunlarda iyi desem, cocuk benden daha uyanik cikip hani ispatla der.
Ben kardesimin önüne iki secenek sunsam. 1. vefat eden sehitler icin toplanip kuran okumak veya yürüs yapcaz desem 2. Su resimde gördügümüz eylem yeri ikiside hakli hangisini secersin desem birinci secenegi secer. Evet onlar daha cocuk beyinleri cabuk yikaniyor, bunun suclusu ailesi ve cevresi. Ben polislerin yaptiklarinida taktir etmiyorum ama cocuk deyip gecerseniz ilerde daha büyük zararlar verir. Güzelce anlatmaliydi polisler hirpalamadan. Ama eylemci adi üstünde. Gerekli müdahale yapilmali zarar vermeden. cocugun zaten ceza almadiklarini bildikleri icin kullaniyorlar böyle yerlerde. Ben kardesime bu insanlar kötü bunlarda iyi desem, cocuk benden daha uyanik cikip hani ispatla der.
BeğenemedimEylem ve eylemci kavramları kötü birşeymiş gibi aktarılmasın lütfen, bu ülkede Mısır için, Rabia için, Suriye'de yaşananlar içinde sokağa çıktı insanlar, onların yaptığına da eylem, katılanlara da eylemci denir.
O ülkelerde yaşananda facia, Soma'da yaşananda.
http://www.haksozhaber.net/ankarada-suriye-misir-ve-filistin-icin-eylem-42440h.htm
http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/219170--katliama-tepkiler-gece-boyunca-surdu
http://turkish.farsnews.com/newstext.aspx?nn=9211114056
Bu insanların da üstüne Toma ile gidilseydi infial olur muydu?
Bakınız TBMM gov tr ne diyor?
Anayasa`nın 34. Maddesi :
B. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı
Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir.
Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir.
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/anayasa.uc?p1=34
Şimdi bir soru provokatörleri kenara koyun, onları zaten kimse tasvip etmiyor, tek niyeti kanuni hakkını kullanıp silahsız, saldırısız gösteri ve yürüyüş yapmak olan insanlar öcü mü?
Öcüyse o zaman neden linklerini verdiğim haberlerde Toma yok