Polisin Başından Vurduğu Genç Yoğun Bakımda

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Polisin başından vurduğu genç yoğun bakımda
Ankara'daki Soma protestoları sırasında polisin attığı ses fişeği başına isabet eden 16 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı

Ankara 'da Soma faciasını protesto etmek isteyen gruplara yönelik polisin sert müdahalesi sonucu 16 yaşındaki Ahmet Eren Başçı başından yaralandı.

T24’ten Tahir Alperen’in haberine göre başına ses fişeği isabet eden ve hastaneye kaldırılan Başçı’nın hayati tehlikesi sürüyor.

Dün gece meydana gelen olayda Ankara'nın Tuzluçayır semtinde Soma faciasını protesto etmek isteyen gruplara polis müdahale etti. Müdahale sırasında Altındağ nüfusuna kayıtlı 1998 doğumlu Ahmet Eren Başçı isimli gösterici atılan ses fişeği nedeniyle başından yaralandı.

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Başçı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, fişeğin gürültü çıkarması ve korkutma amaçlı havaya doğru atılması gerekirken göstericilere doğru atılmış olabileceğinden şüpheleniliyor.

Başçı'nın gösteriler sırasında atılan ses fişeği nedeniyle başından yaralandığına ilişkin doktor raporunun da bulunduğu öğrenildi.
Gencecik bir can daha..

Yazıklar olsun ya..Bu devlet terörü daha kaç can alacak?

Rabbim ailesine bağışlasın

Umarım kurtulur...
Çocuk yaşta henüz.
Rabbim ailesine sabır versin.

Aa demeyin öyle eylemci hayduttur o az bile polisin yaptığı (!)
Yeter be kaç fidan gitti,kaç kişinin kanı aktı!
Doyamadınız oyun oynar gibi insan vurmaya.

LG-P710 Tapatalk

Bir çocuk daha...Yani ne diyeyim bilmiyorum ki, cidden bu ülkede daha kötü ne göreceğiz merak ediyorum ben. Ama yakındır daha kötü günler

Bile, isteye yakilan canlar, ocagina ates dusurulen yuvalar...
Yetti be!! Kan, hirs, guc burumus gozlerinizi...
Insan olun be azicik insan!!

Bir çocuk daha...Yani ne diyeyim bilmiyorum ki, cidden bu ülkede daha kötü ne göreceğiz merak ediyorum ben. Ama yakındır daha kötü günler

Yakın olmaz mı?
Polisin 14 yaşındaki çocuğu öldürmesini çocuğa " terörist" damgası vurup, yalan yanlış montaj fotoğraflar uydurup haklı göstermeye çalışan bir kesim var burda.
Bu insanlar hükümeti aklamak için herşeye gözyumarken daha neler yaşanır bu ülkede, kaç çocuğun daha canı gider bilinmez.

yahu okulda olması gereken genç ve çocukların eylemde ne işi var anlamıyorum yaaa ..
polis tarafında yaralanmış ama bir başka eylemci tarafından da yaralanabilirdi, yada kalabalık arasında sıkışıp ta yaralanabilirdi ...
ne işi war gençlerin çocukların eylemde yaaa.. ben de bunu anlamıyorum, ilk olarak ailelerin bilinçsizliği suçlanması gerekirken aile es geçilip direk polise saydırılıyor... sürekli eylemlerde çoluk çocuk ne oluyor ya, çok büyük sorun bana göre...

Yaşı 18 olsa kafasından vurulmayı hakediyor mu bu çocuk?
Ne demek polis suçlu değil?

Yaşı 18 olsa kafasından vurulmayı hakediyor mu bu çocuk?
Ne demek polis suçlu değil?

polis suçsuz mu demişim , yoksa ilk suçlanması gereken aile mi demişim , açıklama yapmak zorunda bırakmayın her defasında .. polis suçsuz diye bir cümlem yok , sizin anladığınızdan sorumlu da değilim.

Soruma cevap vermemişsiniz....
18 yaşında olsa kimi suçlayacaktınız?
Polise saydırmayıp kime saydıralım...
Ben mi attım havaya veya yere atılması gereken fişeği çocuğun kafasına?

Soruma cevap vermemişsiniz....
18 yaşında olsa kimi suçlayacaktınız?
Polise saydırmayıp kime saydıralım...
Ben mi attım havaya veya yere atılması gereken fişeği çocuğun kafasına?

siz ne dediğimi anlamadınız uğraşmıcam da , ben çocukalrın eylemde olmamasından yanayım , polis suçlu tabi ki ama çocuklarıda öyle ortamlarda görmek istemiyorum anlaşıldı mı

Şaka gibi..15 yaşında olsa ne 55 yaşında olsa ne?
Bu bir devlet terörüdür, bu insanlar yasal mermiyle can veriyor ya da çekişiyor..

Daha neyin savunmasıdır bu?

Ayrıca "o yaşlarda eylemde ne işi var bu çocukların" diyenler, "Çocuk yaşta medende ne işi var bu çocukların" diye sormuyorlar nedense.

siz ne dediğimi anlamadınız uğraşmıcam da , ben çocukalrın eylemde olmamasından yanayım , polis suçlu tabi ki ama çocuklarıda öyle ortamlarda görmek istemiyorum anlaşıldı mı

Çocukları kimse öyle bir ortamda görmek istemez.
Konu 16 yaşında bir çocuğun polis tarafından yoğun bakıma sokulması iken" aaaa aile suçlu önce" derseniz yanlış anlaşılırsınız.Çok mu zor " Allah şifa versin" demek.?
Şunuda belirteyim ergenlik çağında bir çocuk evden sinemaya gideceğim diye çıkıp eyleme, partiye veya uyuşturucu kullanmaya bile gidebilir ( Allah korusun) .Ailenin haberi bile olmayabilir orda olduğundan.
Büyük konuşmamakta fayda var.

Çoluk çocuk genç yaşlı...Daha kaç can gidecek bilmiyorum...Örneğini de görüyoruz işte dediğinde çok haklısın, okulda değil eylemde diye vurulmasını normalleştiren bu zihniyet...Gerçekten çok acı diye düşünüyorum artık...

5 yasinda ki cocugun basina gelse bu olay, o yavruyu bile terorist ilan ederler.akepe ve basbakan karsitiysan , yasin kac olursa olsun olmeyi bile hak etmissindir.bazilari icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…