Bir çocuk daha...Yani ne diyeyim bilmiyorum ki, cidden bu ülkede daha kötü ne göreceğiz merak ediyorum ben. Ama yakındır daha kötü günler
yahu okulda olması gereken genç ve çocukların eylemde ne işi var anlamıyorum yaaa ..
polis tarafında yaralanmış ama bir başka eylemci tarafından da yaralanabilirdi, yada kalabalık arasında sıkışıp ta yaralanabilirdi ...
ne işi war gençlerin çocukların eylemde yaaa.. ben de bunu anlamıyorum, ilk olarak ailelerin bilinçsizliği suçlanması gerekirken aile es geçilip direk polise saydırılıyor... sürekli eylemlerde çoluk çocuk ne oluyor ya, çok büyük sorun bana göre...
Yaşı 18 olsa kafasından vurulmayı hakediyor mu bu çocuk?
Ne demek polis suçlu değil?
polis suçsuz mu demişim , yoksa ilk suçlanması gereken aile mi demişim , açıklama yapmak zorunda bırakmayın her defasında .. polis suçsuz diye bir cümlem yok , sizin anladığınızdan sorumlu da değilim.
Soruma cevap vermemişsiniz....
18 yaşında olsa kimi suçlayacaktınız?
Polise saydırmayıp kime saydıralım...
Ben mi attım havaya veya yere atılması gereken fişeği çocuğun kafasına?
siz ne dediğimi anlamadınız uğraşmıcam da , ben çocukalrın eylemde olmamasından yanayım , polis suçlu tabi ki ama çocuklarıda öyle ortamlarda görmek istemiyorum anlaşıldı mı
Yakın olmaz mı?
Polisin 14 yaşındaki çocuğu öldürmesini çocuğa " terörist" damgası vurup, yalan yanlış montaj fotoğraflar uydurup haklı göstermeye çalışan bir kesim var burda.
Bu insanlar hükümeti aklamak için herşeye gözyumarken daha neler yaşanır bu ülkede, kaç çocuğun daha canı gider bilinmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?