Polise mesaj cezası

Kusura bakmada, çogu polis hiç bir zaman halka karsi sag duyulu olmadi. Bu '60li yillardada öyledi, simdide öyle.
Yani sadece hükümet sorunlu degil. 60'li yillarda bile nice solculari dövdüler, iskence yaptilar.

Ondan dolayi zaten polise karsi her zaman bir antipatim olmustu. Hep daima gördüm yillardir haberlerde, polisin sopalar ile insanlari vurmasi, güya göz altina almasi,... Yani dogruyu söylemek gerekirse, o polisin yazdigi mesajlardan hiç shock olmamistim. Böyle düsünenler çoktur, sadece o facebooka yazarak düsünce tarzini gösterdi.

Ha bu arada bu polislere karsi antipati duyabilirim fakat iki gün önce o polisin orda ölmesinede sevinmem. Her ne kadarda sevmesem polisi, sonuçta giden bir candir, alinan ekmek parasidir. Arkasinda onu özleyen bir ailesi vardir. Yani bazeleri gibi, sirf karsi görüsten biri oldu diye ölmesine asla sevinmem. Sevinemem, vicdanim buna izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…