bu cüreti nerden alıyor diye de sormak lazım...
o çevigin ellerinden öperim cumlesi hala aklımda. soruşturma sonrasında ne ceza alacak merak ediyorum... kin ve nefret sucu kapsamına giriyor yaptıgı.
Polislerde insan onların ruh halide bozuldu.
Bir tarafda aldıkları emirler,kendi can güvenlikleri akşama
eve götürecekleri ekmek.Kime o kıyafeti giydirip başına kaskı taksan
eline silah versen en fazla 1 hafta sonra aynı hale gelir.İnsan psikolojisi çok garip
oturduğumuz yerden klavye başından kınamak çok kolay.Polisin içinde bayılanlara
yardım eden,ambulans gelene kadar yaralıyı teselli edip bekleyen de var.
Nasıl onbinlerce kişi kırıp dökmeden protestosu yapıp evine dağılıyor.
İçlerinden çıkan vandal mı dersiniz,vatan hainimi dersiniz onlardan bir kısmıda
otobüs yakıyor,cam çerçeve yıkıyor. Aynı şey.
Tüm olaylarda bütünü değil içindeki, olay çıkartan azınlığı kınamalıyız.
Polisi ve halkı bu duruma getiren kötü idare,yanlış politikadır.Bu polis düşman ordusu değil
hepsi bizim evladımız,komşumuz,kardeşimiz itidal çağrısı işine gelmeyenlerin, bu oyuna dur demeyen,
yolsuzlukların unutulması için çabalayanların biran önce aklını başına alması lazım.
Örnek bu polis öldüresiye bu adamı hangi vicdanla bu hale getirdi
alın görevden tedavi ettirin cezalandırın.Halka da biz bunların cezasını veriyoruz deyip
insanlara güven verin
Eki Görüntüle 1022593
İzmir kordanda saçından sürklenen genç kız vardı.O ne oldu polis ceza aldı mı ?
diyelim o ceza aldı (gerçi henuz onanmıs ceza yok bildigim kadarıyla)
peki nekrofil diyene ne olacak?
Egemen Bağış ve Şamil Tayyar, onları da açıga alıyorlar mı?
görevden uzaklaştırılmış sanırım
bence kin ve nefret soylemini bu kadar açıkca ifade eden birinin kamuda ve ozellikle toplumsal olaylarda yer alması sorunlu...
yani uzaklastırma su an gecici bildigim kadarıyla, cezai islem icin basvuru yapılmıs o surede de gorevden cekmisler.
ilk yorumum da dedigim gibi, birileri gazlarsa o da -memur oldugunun bilincsizligimi adına ne dersek- gayet boyle cumleler kurma hakkını kendinde bulur.
ustelik kahraman onlar, destan yazanlar... boyle cumleler duyunca kendisini dokunulmaz sandı sanırım.
bu sadece birilerinin gazlamasıyla olacak birşey değil kişilikle de ilgili bence
kim olursa olsun düzgün bi insan olsa ölünün ardından öyle konuşmaz zaten
herkes kendine hakim olsun artık
sosyal medyanın durumu işler acısı zaten
birbirine hakaret eden edene
sadece bu memur değil ki herkes kendini dokunulmaz sanıyo o ortamlarda
twitterı bile takip etmek istemiyorum artık küfür dolu mesajlar atmayı birşey sanıyo insanlar
şu son günlerde okuduklarıma inanılmaz şaşırıyorum sadece bu memur değil kimler neler demiyo ki
çok üzücü gerçekten
insanlar sosyal ortamlarda kendilerini kaybediyo nasıl oluyosa
ama en azından görevden alınması vs olumlu gelişmeler
belki bu cezalar daha çok duyulursa insanlar yazdıklarına biraz daha dikkat eder
katılıyorum simon,
fakat ben sen (kufur kullanmasak da bizim gibi halktan olan insanlar anlamında) dikkat edecegiz, tepedekiler yine istedigini soyleyecek...
herhangi bir cezai islem olacakse herkesi kapsamalı, dilerim benzer olumlu gelismeleri ileriki gunlerde baskaları icin de goruruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?