Polis veya polis eşi olup bu yıl tayinci olanlar haydi sohbete

CERKESKIZI

AŞK'sın SEN (h+e=ayk)
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
1.753
280
163
40
Biraz erken bu topik için biliyorum ama şarktan batıya gideceğimiz için heyecan tavan yaptı o yüzden şimdiden açtım topiği

bende haziran yolu gözlüyorum rahatça bebeğim ile çarşılarda gezmek istiyorum nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz

Biz ankara istanbul malatya sivas hatay batman erzurum yazdik ve buyuk ihtimal ankara aynen bende rahat rahat gezmek istiyorum siz nereleri yazdiniz

eşim 6 yılını bitirdi sivasta şarktayız göndermezlerse bi kaç yıl daha kalmayı düşünüyoruz ben istanbulda çalışıodum muhasebeciydim ama evlenince sivasa geldim 3 yıllık evliyim ve 3 yıldır sivastayım istanbulu özlüyorumm

kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz

gamzeli gamzeee....

canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…