• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis olanlar yada polis eşleri bakabilir mii ?? Lütfen

Kmkmkm

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
290
68
18
33
Kızlar pomem sınavına başvurdum boy 1.62 den kısa olmamalı diyor
Ben sağlık ocağında ölçüm 1.62-1.63 arası çıkıyor.Evde metreyle ölçtüm eşim en kötü 1.62 sin dedi.Ama içim hiç rahat değil :-(
Bugünden itibaren parkur için hazırlanmaya da başladım
Ama boy sorun olur mu tam sınırdayım diye elerler mi diye düşünüyorum elektronik ölçüm cihazları varmış
1 2 cm az çikiyor diyorlar
Ya da ordakiler 1 2 cm az yapıyorlarmış sonuç bölümüne.
Yarım santimi bile affetmiyorlar eliyorlar diye biliyorum
Bilgisi olan var mı
Gerçeklik payı nedir
Tam sınırdayım
Ama polis olmayı çok istiyorum :-(
Puanım 75
Kilom ise 54
Ama boy tam sınırda:-(
Bilginiz var mı yada eşi polis olan varsa sorabilir mi.belki bir bilgisi vardır
Yardımlarınızı bekliyorum

Var. Polis esiyim olmaz olaydım yere Batsın polisligi. Pmyo boyu sorun ediyor ama pomemcilerde öyle bi problem yok hepsi kısa kısa suan degistiyse bilemicem

Ve pmyo da net 1.65 boy olmak şart 1 cm eksigini almiyolar topuklarindan iğne yaptir çok istiyorsan 2 3 cm daha uzarsin ama bu vicdanla alakali bol şanslar. Polis olmayı bende çok istedim oldum ve istifa ettim

Benim sevgilim polis canım evet elektronik cihaz kullanıyorlar eskiden bir iki cm fark etmiyordu ama artık son iki yıldır çok önemli gecen sene parkur +mülakat + kpss 178 puan ile kapattı 85 den aşagı alan yok kızlarda benim sevlim 64 ile girdi ama erkek çok alıyorlar kontenjandan dolayı yani . Bence parkur ve mulakatta full ya da full e yakın bir 100 tam puan almalısın malesef bayanlarda öyle boy kilo da önemli ama 1.62 isen sorun olmaz zaten kazanan kızların çogu beden egitimi mezunuymuş boyu sıkıntı etme bence diğerlerini düşün eşin en kötü 1.62 demiş orada da öyle çıkar

Aynen oradaki ölçüde 1-2 cm kısa oluyomus..bayan kuzenim girdi.boyu 170 ti.kendisi olcerdi.hakikaten uzun bir kizdi.orada 163 çıkmış. bastira bastira olcuyorlarmis.

benim sevgilim de polis canım pmyo mezunu, 162 çok zor diyor ve bayanlar için 75 puanın az olduğunu düşünüyo erkek alımı fazla erkeklerde bile 75 sınır gibi birşey diyor bide ailende polis varsa şansın fazla biraz

Pilates yap; sabah erken ölçülmeye çalış; gitmeden stretching hareketleri yap vücudunu iyice esnet...1-2 cm uzar boyun...

Boy 1.65 diye biliyorum ben, ayrıca kız daha az aldıklarından puanın yeterli olmayabilir

polıs esı degılımde yıllar once lıseden sonra gırmıstım..az ölçtuklerı dogru bence...benım olçumume gore boyum 1.71..orada 1.67 çıkarmıslardı..

Ne zaman yapılacak sonucu yazarsın merak ettim ben 1.62 yim başvurmadım almazlar diye 57 kiloyum :confused:

Back
X