- 27 Şubat 2012
- 14.456
- 24.488
- 598
kızlar mrb ben 1 aylık ikiz bebeklerıme hamıleyım.. sızden yardım ıstıyorum esım polıs memuru bılırsınız ıste ne kadar maas aldıklarını aslında ben hıc sorun etmıyorum esım son zamnlar da cok dusunmeye basladı benımle neredeyse hıc sorunlarını paylasmamaya basladı gece yanımdan kalkıp tek basına oturuyor mesela onu oyle gordukce ben uzuluyorum.. ben de calısıyordum ama hamıle kaldıktan sonra esım ve doktorum ıstemedı.. sımdı ıse esım acayıp degıstı onceden hıc boyle degıldı.. ona neden boylesın dedıgım de tek derdım sızı rahat bı sekılde yasatmak dıyor bunun dısın da bı acıklama yapmıyor ama sureklı dalgın ve dusuncelı mesela sıgara markasını degıstırmıs cok ıstedıgı bı arabayı almıstı gerı vazgectı.. ben ona elımden geldıgınce destek olmaya calısıyıorum ama pek faydalı olmuyor sanırım ek iş yapmayı bıle dusunuyor zaten cok yoruluyor daha fazla yorulmasını ıstemıyorum.. ben de bazen dusunuyorum acaba cocukları ıstemıyor mu dıye kendı kendıme sorunlar cıkarıyorum ama ona yansıtmamaya calısıyorum kızlar bı akıl verın benım aklım artık calısmaz durumda