• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis eşleri ve eş adayları...yardım edin lütfen

Canım biz çok sıkıntı çektik nişanda 1ay izin vermediler. Çünkü nişanlım daha bi kaç aylık polis ve asaleti tastiklenmedi daha. Eğitim derken daha öğrenciyse Allah sabır ve kolaylık versin ama polisse ve birim değiştirmk için eğitimdeyse ve asalet tastikliyse hiç takılmayın izin konusuna

Merak ettiğin olursa yaz cnm yardımcı olabilceğim bişey olursa yardımcı olurum
Teşekkürler canım:) hala öğrenci martta mezun olacak. Bi şekilde işler yoluna girer inşallah. Hiç.izin olmadıgı için herşeyi hızlı halledicez.bazı aşamaları atlayacaz mecburen ne yapalım:) inşallah amiri iyi birisi olurda çok sıkıntı yaratmaz.

Canım rica ederim:eek: ama amirlik çok bi durum olmuyor canım malesef. bizimki bi ailemle tanışmaya gelebildi bi nişana :KK67: malum gündem bu günlerde fazla yoğun ve asalette tastik olmayınca :110:ama söyle söylim nişanı sözü bir yaptık ve rapor kullandık . en az 3- en fazla 5 gün veririm dedi doktor. amirle konustu ve 5 gün aldı ayrı şehirlerde olunca bi gelişte nişanı sözü gelinliği damatlığı fotoğrafçıyı soruşturma belgelerni hallettik :halay:Sürekli izin kullanması sıkıntı olur cnm . ama raporu 5 gün alırsa bi çok şey halloluyor .:KK76:

Canım rica ederim:eek: ama amirlik çok bi durum olmuyor canım malesef. bizimki bi ailemle tanışmaya gelebildi bi nişana :KK67: malum gündem bu günlerde fazla yoğun ve asalette tastik olmayınca :110:ama söyle söylim nişanı sözü bir yaptık ve rapor kullandık . en az 3- en fazla 5 gün veririm dedi doktor. amirle konustu ve 5 gün aldı ayrı şehirlerde olunca bi gelişte nişanı sözü gelinliği damatlığı fotoğrafçıyı soruşturma belgelerni hallettik :halay:Sürekli izin kullanması sıkıntı olur cnm . ama raporu 5 gün alırsa bi çok şey halloluyor .:KK76:
Maşallah hızınıza:) kısa sürede de olsa işler rast gitmiş. Biz soruşturmayı başlatıcaz sonuçlandıktan sonra diğer merasimler olacak.raporla söz işini hallederiz diğerlerinide ben yalnız hallederim o düğün izni alana kadar. Nikah tarihi belli olunca on gün izin oluyormuş. Amir inat giderse rapora bile sorun yaratırmış falan ama sanmıyorum kimse kimseye evleniyo diye sorun yaratmaz. Biz zaten farklı memleketlerdeyiz bakalım görev yeri neresi olacak. Galiba üç şehir arasında gidip gelecez bi süre:) olmadı ben gider onu isterim:)

Ben ön araştırma yaptım canım ancak yetişti :dondurma: Canımm bişiy söylim mi nikahta asaleti tastik değilse izin yok :( Bizimki nişanda rapor kullandığı için raporda alamıyor nikaha. bu yüzden ben eskişehirden onun görev yaptığı yere gidip nikahımızı orda kıydırcaz. bi abimiz var iki senelik polis o alabildi 10 gün izin. ondada görev çıktı nikah kıyılınca döndü :KK76: izinlerinizi dikkatli kullanın bu yüzdn.

Aaa cnm yalnız sey bizim nikah düğün ayrı olcak ondan sizi de bi an öyle sandım kusura bakma. Düğün izni 7gün bu 10güne kadar cıkabiliyormuş tabi ☺ onda sıkıntı çıkmaz.Dediğin gibi kimse evleniyo diye bişiy demez.:KK200:

Aaa cnm yalnız sey bizim nikah düğün ayrı olcak ondan sizi de bi an öyle sandım kusura bakma. Düğün izni 7gün bu 10güne kadar cıkabiliyormuş tabi ☺ onda sıkıntı çıkmaz.Dediğin gibi kimse evleniyo diye bişiy demez.:KK200:
Ayyy bi an yüreğime indirecektin:) birde asaleti mi bekleyelimmm yaşlandık ayol:)
Biz soruşturmayı başlatıcaz onay çıkınca nikah için gün alırız sonra düğün salonu tutarız ortada daha nişan yok:) idare edicez artık:)
Allah büyük.yuva kurana allah yardım edermiş.bu yola çıktık bir kere zorluklar elbet olacak.

Arkadaşlar merhaba.
Bu yaz Allahın izniyle düğün yapmayı planlıyoruz. Sözlüm polis. Beş senedir tanıyoruz birbirimizi. Beş senedir bazen çok zor zamanlar geçirdik bazen ayrıldık hatalar yaptık ama Allaha şükür hala birlikteyiz.
Üniversitede aynı sınıftaydık.aynı avm de çalışıyorduk güzel bi öğrencilik hayatımız oldu.
Şuan sorun ettiğim şey evlilik soruşturması... Yakın tarihte bu soruşturmayı geçiren arkadaşlardan yardım istiyorum...
Öğrenciyken cemaat evlerinde kalan bir çok öğrenciden biriyim bende. Hiçbir kurumunda kaydım bilgim olmadıgı halde soruşturmada bu evde kalmış olmam sorun olur mu? Sadece eğitimim ve güvenliğim için o evlerde kaldım. Terör örgütüne baglı gibi bi engel çıkar mı?
17 yaşımda gittim üniversiteye ailemden ilk defa uzak kaldım,devlet yurdu çıkmadıgı için ve maddi gücüm başka alternatiflere yetmedigi için o evlerde kaldım.
Çalışmama izin vermiyorlar ve Atatürk e hakaret eden şahsiyetlerden dolayı tartışıp evden çıktım.
Şuan soruşturma süreci farklılaşmış olabilir. Yakın zamanda bu süreci geçmiş arkadaşlar yardım edersrniz sevinirim.
Canım ben yıldırım nikahıyla evlendim gerekli belgeleri tamamlayıp emniyete götürmüştü eşim ordaki belgeleri işleyip inceleyen arkadaş da tanidikti öyle soruşturma falan filan da olmadı hemen onaylandı aynı gün. İsteyince adamını bulunca halloluyot . Örsa baktıkları tek şey adlı sicil kaydı zaten. Hiç korkulacak bişey değil yani rahat ol

Canım ben yıldırım nikahıyla evlendim gerekli belgeleri tamamlayıp emniyete götürmüştü eşim ordaki belgeleri işleyip inceleyen arkadaş da tanidikti öyle soruşturma falan filan da olmadı hemen onaylandı aynı gün. İsteyince adamını bulunca halloluyot . Örsa baktıkları tek şey adlı sicil kaydı zaten. Hiç korkulacak bişey değil yani rahat ol
Sen baya şanslıymışsın.artık fetö meselesi yüzünden biraz irdeliyorlarmış. Hakkımıza hayırlısı er geç halolur.teşekkür ederim bu arada :KK66:

Canım sevdiğinle bir olunca aile arası yüzükte olsa aynı heyecan aynı mutluluk :KK45:nişan da olur yani. Rabbim yardımcınız olsun:KK25:
aynen öyle hatta benim için daha iyi olacak :) önemli olan bir arada olmak. bunca sene bekledik hayırlısı artık:) teşekkür ederim bu arada. hep inancım Allah yuva kurana yardım eder:)

Back