Polis eşleri ve eş adayları...yardım edin lütfen

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
133
Arkadaşlar merhaba.
Bu yaz Allahın izniyle düğün yapmayı planlıyoruz. Sözlüm polis. Beş senedir tanıyoruz birbirimizi. Beş senedir bazen çok zor zamanlar geçirdik bazen ayrıldık hatalar yaptık ama Allaha şükür hala birlikteyiz.
Üniversitede aynı sınıftaydık.aynı avm de çalışıyorduk güzel bi öğrencilik hayatımız oldu.
Şuan sorun ettiğim şey evlilik soruşturması... Yakın tarihte bu soruşturmayı geçiren arkadaşlardan yardım istiyorum...
Öğrenciyken cemaat evlerinde kalan bir çok öğrenciden biriyim bende. Hiçbir kurumunda kaydım bilgim olmadıgı halde soruşturmada bu evde kalmış olmam sorun olur mu? Sadece eğitimim ve güvenliğim için o evlerde kaldım. Terör örgütüne baglı gibi bi engel çıkar mı?
17 yaşımda gittim üniversiteye ailemden ilk defa uzak kaldım,devlet yurdu çıkmadıgı için ve maddi gücüm başka alternatiflere yetmedigi için o evlerde kaldım.
Çalışmama izin vermiyorlar ve Atatürk e hakaret eden şahsiyetlerden dolayı tartışıp evden çıktım.
Şuan soruşturma süreci farklılaşmış olabilir. Yakın zamanda bu süreci geçmiş arkadaşlar yardım edersrniz sevinirim.

2016 da evlenmiş yada 2017 de evlenecek kimse yok mu arkadaşlar... bu konuda yardımınıza ihtiyacm var lütfen.

Yok ya okadarda değil bu sorusturma genelde yüz kizartici bi suç ceza varmı onlar genelde oluyor kadar değil zaten öyle cemaat evinde kaldigini nerden bilsinler kaç yıl olmuş okadar derin bi arastirma olmuyo rahat olabilirsin

Belki darbeden sonra ayrıntılı araştırma yaparlar diye biraz çekiniyorum açıkcası. Herhangi bi sabıka kaydım yok ailemde de yok, terör bağlantım yok hiç bi siyasi toplulukta kaydım yok. Ama bu soruşturmayla ilgili öyle şeyler yazılmış ki korktum biraz. Teşekkür ederim cevabın için

Yok canim ben yakın zamanda geçirdim soruşturmayı annenin meslegi babanin meslegi sen ne is yapiyosun sabika kaydi falan bakiyolar. Bazen komsulara sorabiliyolarmis. Benimkini nisanlim halletmişti. Gerek bile kalmadi karakola gitmeme. Sorulan sorulari yanitladim geçti gitti

Teşekküe ederim canım yardımcı oldugun için. Özelden sana bişeyler sorabilir miyim

bende bi polisle nişanlıyım. ve sorusturmayı bu salı baslattık. canım yüz kızartıcı suçun varmı ona bakıyolardı. nişanlıma demişlerki cemaat bağlantısı varmı onu da arastırırlar demişler. ama senin bi yere kaydın olmadığı için sorun olmaz .

Teşekkür ederim canım.herhangi bi sabıka kaydım yok. Cemaatle bağlantılı bi sürü insan var okdr ince ayrıntıya girmezler umarım.yurt verdilerde biz mi kalmadık :)

Canım o soruşturma yapmış olmak için yapılıyor. herhangi bi sabika kaydın yoksa slrun olmaz. Okula gelip bana kendimi sormuslardi:)

Canım o soruşturma yapmış olmak için yapılıyor. herhangi bi sabika kaydın yoksa slrun olmaz. Okula gelip bana kendimi sormuslardi:)
yokk daha neler ya:) kendinizi nasıl bilirsiniz:) cemaatte kalırkende toplantılarda gizlice tlfnumu yanıma alırdım dinlesinler diye:) okdr yardımım dokundu yaniii

Teşekkür ederim canım.herhangi bi sabıka kaydım yok. Cemaatle bağlantılı bi sürü insan var okdr ince ayrıntıya girmezler umarım.yurt verdilerde biz mi kalmadık :)
Canım ilk kez canlı şahit olcam böyle bişeye neyi ne kadar arastırcaklar bilmiyorum ama. Sabıka kaydın yoksa bişiy olmazdır . İki haftaya sonuclanır. Sonuclanınca ne ne kadar arastırılmış yazarım ben

Tabikide canım Sorusturmayı baslatıktan iki hafta sonra bağlı olduğun karakolu aramakta cabuk netice veriyormuş aklınızda bulunsun canım. Neler soruldu arastırıldı bildiğim kadarıyla öğrenince yazıcam

Canım eve 3tane polis geldi. Ad soyad kimlik konrolü derken eğitimimi çalışıp çalışmadığımı anne babamın ne iş yaptığını sordular ve not aldılar. Sonra fetö ile bağlantım olup olmadığını herhangi bir evlerinde yada yurtlarında kalıp kalmadığımı sordular. Ben hayır dedim. Ve hakkıda araştırma yapılacağını söylediler ve hayırlı olsun deyip gittiler

Ayy işte ben kaldım evlerinde kalmadım mı diym yalan söyleyemem ki ben.
Hayırlı olsun bu arada canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…