- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
Belki darbeden sonra ayrıntılı araştırma yaparlar diye biraz çekiniyorum açıkcası. Herhangi bi sabıka kaydım yok ailemde de yok, terör bağlantım yok hiç bi siyasi toplulukta kaydım yok. Ama bu soruşturmayla ilgili öyle şeyler yazılmış ki korktum biraz. Teşekkür ederim cevabın içinYok ya okadarda değil bu sorusturma genelde yüz kizartici bi suç ceza varmı onlar genelde oluyor kadar değil zaten öyle cemaat evinde kaldigini nerden bilsinler kaç yıl olmuş okadar derin bi arastirma olmuyo rahat olabilirsin
Teşekküe ederim canım yardımcı oldugun için. Özelden sana bişeyler sorabilir miyimYok canim ben yakın zamanda geçirdim soruşturmayı annenin meslegi babanin meslegi sen ne is yapiyosun sabika kaydi falan bakiyolar. Bazen komsulara sorabiliyolarmis. Benimkini nisanlim halletmişti. Gerek bile kalmadi karakola gitmeme. Sorulan sorulari yanitladim geçti gitti
Teşekkür ederim canım.herhangi bi sabıka kaydım yok. Cemaatle bağlantılı bi sürü insan var okdr ince ayrıntıya girmezler umarım.yurt verdilerde biz mi kalmadık :)bende bi polisle nişanlıyım. ve sorusturmayı bu salı baslattık. canım yüz kızartıcı suçun varmı ona bakıyolardı. nişanlıma demişlerki cemaat bağlantısı varmı onu da arastırırlar demişler. ama senin bi yere kaydın olmadığı için sorun olmaz .
Canım o soruşturma yapmış olmak için yapılıyor. herhangi bi sabika kaydın yoksa slrun olmaz. Okula gelip bana kendimi sormuslardi:)
BUNA GÜLDÜMCanım o soruşturma yapmış olmak için yapılıyor. herhangi bi sabika kaydın yoksa slrun olmaz. Okula gelip bana kendimi sormuslardi:)
Canım ilk kez canlı şahit olcam böyle bişeye neyi ne kadar arastırcaklar bilmiyorum ama. Sabıka kaydın yoksa bişiy olmazdır . İki haftaya sonuclanır. Sonuclanınca ne ne kadar arastırılmış yazarım benTeşekkür ederim canım.herhangi bi sabıka kaydım yok. Cemaatle bağlantılı bi sürü insan var okdr ince ayrıntıya girmezler umarım.yurt verdilerde biz mi kalmadık :)
Ay çok sevinirim ayrıntıyı yazarsın sonra:)Canım ilk kez canlı şahit olcam böyle bişeye neyi ne kadar arastırcaklar bilmiyorum ama. Sabıka kaydın yoksa bişiy olmazdır . İki haftaya sonuclanır. Sonuclanınca ne ne kadar arastırılmış yazarım ben
Ayy işte ben kaldım evlerinde kalmadım mı diym yalan söyleyemem ki ben.Canım eve 3tane polis geldi. Ad soyad kimlik konrolü derken eğitimimi çalışıp çalışmadığımı anne babamın ne iş yaptığını sordular ve not aldılar. Sonra fetö ile bağlantım olup olmadığını herhangi bir evlerinde yada yurtlarında kalıp kalmadığımı sordular. Ben hayır dedim. Ve hakkıda araştırma yapılacağını söylediler ve hayırlı olsun deyip gittiler
:) ah ahhh şunu bi atlatalım inşallah varya bütün derdimiz bitecek. Yalan söylememeyi tercih ederim.sonuç olumsuz çıksada allah büyük bi hal çaresini buluruzAyy işte ben kaldım evlerinde kalmadım mı diym yalan söyleyemem ki ben.
Hayırlı olsun bu arada canım:)
Martta başlatıcaz galiba nisanın ikinci haftası sonuçlanır.eğitimde halaAtlatırsın cnm ☺Allah yardımcınız olsun. Ne zaman sorusturma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?