Polis, eşini komşusuyla basınca...

Tamam yine sana göre bir evli kadinin, bir evli erkegi eve alamaz fakat bu herkes için geçerli degildir. Yani o kadin masum degil dedin ya, gayette masum, yani cinsel iliski olmadigini varsayarak ve bu konunun daha özel detaylari bilmemizi var sayarak kadin benim gözümde masumdur.

Ki senin dedigin gibi, cinayet mesru degil, adamin yaptigi yalnis ise, o kadinin yaptiklarininda önemi yok. Sonuçta cinayet, cinayettir. Yani kisacasi bu olayda çok magdur vadir, fakat o polis o magdurlar listesine girmez. Cezasini çekmesini isterim.
O konuda hem fikiriz, polis cezasını çekmeli. Hem fikir olmadığımız tek nokta ölen adam ile kadın. Size göre masum bana göre değil. Ama yine de Allah bilir olayın iç yüzünü.

O konuda hem fikiriz, polis cezasını çekmeli. Hem fikir olmadığımız tek nokta ölen adam ile kadın. Size göre masum bana göre değil. Ama yine de Allah bilir olayın iç yüzünü.

Ha simdi anlasildi. Ama o zaman sana birsey soracagim, masum olup olmasi birsey degistiriyormu sence?

Ha simdi anlasildi. Ama o zaman sana birsey soracagim, masum olup olmasi birsey degistiriyormu sence?
değiştirmiyor elbette. Ama kusura bakmayın o adamla kadın belki evde kahve içip muhabbet ediyorlardı lafına gülmeden edemiyorum. Yani saçma geliyor bana. Ölen adamın karısının mağduriyetine onlar sebep oldu sonuçta.

değiştirmiyor elbette. Ama kusura bakmayın o adamla kadın belki evde kahve içip muhabbet ediyorlardı lafına gülmeden edemiyorum. Yani saçma geliyor bana. Ölen adamın karısının mağduriyetine onlar sebep oldu sonuçta.

Niye gülüyorsunki? :KK48:

Sonuçta mesela annemlerinde ortak arkadaslarindanda böyle bir durum ortaya çikiyor. Mesela annemin arkadasi geliyor ve annem evde yok, ben babam ile beraber kahve içip tekrar eve dönerdi. Yani ne bilim, aklima sadece böyle bir tablo geldi.

Ölen adamin magduriyeti her ne olursa olsun, sebebi o polis adam benim gözümde. Bak yine çelisiyorsun kendinle :KK48:

Niye gülüyorsunki? :KK48:

Sonuçta mesela annemlerinde ortak arkadaslarindanda böyle bir durum ortaya çikiyor. Mesela annemin arkadasi geliyor ve annem evde yok, ben babam ile beraber kahve içip tekrar eve dönerdi. Yani ne bilim, aklima sadece böyle bir tablo geldi.

Ölen adamin magduriyeti her ne olursa olsun, sebebi o polis adam benim gözümde. Bak yine çelisiyorsun kendinle :KK48:
Yapmayın Allah aşkına, dediğiniz gibi ailecek geniş düşünseler hadi kadın evine aldı adamı muhabbet ettiler diyelim neden kocası gelince tartışma çıksın. Ya da kadının kocası böyle şeylere tartışma çıkartabilecek potansiyelde bir adam -örnekte gördüğümüz gibi- kadın neyine güvenip komşusunu eve alıyor. Asıl çelişki burada bence.

İlla yatakta mı basması lazım nerde aldatma sadece cinsellikle olmaz diyen kk hatunları . Olayın iç yüzünü bilmeden senaryolar yazılmış bir sürü.
Kim keyfiyen insan öldürür. Üstelik insanları koruma misyonunu üstlenmiş bir kişi.

İlla yatakta mı basması lazım nerde aldatma sadece cinsellikle olmaz diyen kk hatunları . Olayın iç yüzünü bilmeden senaryolar yazılmış bir sürü.
Kim keyfiyen insan öldürür. Üstelik insanları koruma misyonunu üstlenmiş bir kişi.
bence duygusal yaklaşıyorsun..insan bunlar kurbalık koyun değilki onların bile hakkını savunanlar var..birinin hayatına son vermek sadece allaha mahsusdur..insanlar mahkemeye başvurur soy isminden çıkarabilirler..böyle durumda çocuk varsa bile babaya verilir nafaka ödemez..kanun her türlü koruyor zaten..

bence duygusal yaklaşıyorsun..insan bunlar kurbalık koyun değilki onların bile hakkını savunanlar var..birinin hayatına son vermek sadece allaha mahsusdur..insanlar mahkemeye başvurur soy isminden çıkarabilirler..böyle durumda çocuk varsa bile babaya verilir nafaka ödemez..kanun her türlü koruyor zaten..

Aynen kimse kimsenin canını alamaz. Ama her insandan normal davranmasını bekleyemeyiz ki.
Gözü dönmüş adamın yanında silahı da var kendine engel olamamış hakim olamamış olabilir
Herkes aklı selim davranamıyor
Sadece her açıdan bakmaya çalışıyorum öldürmek en kolay yol bana kalırsa
Öyle bir anda kendine hakim olmak çok daha mühim

Aynen kimse kimsenin canını alamaz. Ama her insandan normal davranmasını bekleyemeyiz ki.
Gözü dönmüş adamın yanında silahı da var kendine engel olamamış hakim olamamış olabilir
Herkes aklı selim davranamıyor
Sadece her açıdan bakmaya çalışıyorum öldürmek en kolay yol bana kalırsa
Öyle bir anda kendine hakim olmak çok daha mühim
canım o hapiste şu an pişman olmuştur bile ,dört duvar arasında kalacak fare gibi gerçi ilk karısını öldüren adm aftan çıkmış ikincisinide öldürmüş bunların değer yargıları farklı..boşanınca senin soy adını taşımıyor sonuçta namus cinayeti diye bir şey yok bence ..katliama kılıf uydurma..

Belki de ortada bambaska bi konu var bilinmeyen.
Belki de gercekten masumlardi.
Evet belki ben de cok naif düsünüyorum ama bu iki insan hataya düstüyse bile artik cezasini insanlar tarafindan "namus cinayeti" adi altinda "temizlenmemelidir".
Olan geride kalan cocuklara oldu.
Birakin ortada bir günah varsa bile Allah´indan bulsalardi.

Aldatma yaşandı mı yaşanmadı mı bilemeyiz, orasını Allah bilir, cana kıymaya değdi mi? Bence değmezdi, boşan gitsin, olan her iki tarafın çocuklarıyla, ölen adamın hamile eşine olmuş gözüküyor.
Kadın eşini aldatmışsa kocası hapse girdi hiçbir engeli kalmadı, zina suç kapsamından çıktı, çocukların velayeti anneye verilir, anne de hapisteki babaya çocukları göstermez gibi geliyor bana.
Adam şimdiden pişman olmuştur.

Back